• dzg717
    1.2k
    Petko je ispo papucar jer je ukljucivao treće osobe, pič**
  • Ludovic IX
    9.4k
    vise nije u dinamu. Sad me boli kurac za petka. Neću plakati da mu sutra karijera propadne. Dok je bio u dinamu, tvoj je i branis ga koliko treba. Bez obzira na musice jer je donosio nešto dinamu. Sto je jučer doneso dinamu osim par iditotizma i nemir među dinamovce . Ispo je govno.
  • fatalerror
    49
    Petko je lik kojeg smo do prošlogodišnje proslave svi zbog njegove nogometne genijalnosti i svega kaj je dao klubu obožavali. Nakon toga njegova prošlo sezonska bolik., nonšalancija i jučerašnji podcast me uopće ne iznenađuju. Žao mi je samo što Zvone nije došao u klub godinu dana prije jer bi tad taj egotriper završio isti čas s Dinamom i danas siguran sam više nebi čuli za njega, a prvenstvo bi osvojili s 15+ bodova.
    Fala ti Bruno na svemu al od jučer operi usta svaki put kad spomeneš Dinamo!
  • rokikaciga
    3.5k
    Dobro jebote na kpliko tema ce se raspravljat o Bruni, i to nakon upozorenja moderature
  • Keyser Soze
    15.1k
    Kad vidim zlobu, namjernu zločestoću i želju za padom Dinama kod nekih navijača, steknem dojam da ni ne zaslužujemo Bobana.
  • Dino
    4.1k
    Briem da ekipa nije bila u školi kad se učila demokracija
  • Hectorharatti
    317
    stvarno si naivac par excellence… tvoj bruno koj oka nije zaklopio radi izgubljene titule… e moj brate
  • Jurki
    18.7k
    Malo gruntam, razmisljam i pokusavam shvatiti.
    Kam smo to otisli?
    Da je jedan ili 2, 3 igraca bitnija od cijelog kluba???
    Da se gledi ne interes kluba, vec interes/ego igraca?
    Sad imamo upravu/ljude koje smo MI izabrali, a gleda se blagonaklono od pojedinaca na izdrkavanja igraca na podcastima po klubu???

Za koga ti navijaju? Dinamo? Petkovica? Pjacu? Rileta? Ademija? Misica? Menala? Koga?
    Dal su bitniji igraci ili klub??

Sral sam po postupcima ljudi u klubu prije izbora, sral sam nakon izbora.. ali jebemu ako je opceniti dojam da penzionerski nogomet mora otici u picku materinu.. nek ide, ali i producenti tog istog jebenog penzionerskog nogometa.

Samo da potegnem paralelu najtrofejnijeg kluba na svijetu Reala (oni su sve legende spicili iz kluba i vjerojatno nitko nije postavljal pitanja kaj? zakaj? zbog cega?).. zivot ide dalje, klub je odlucil tak i tak i vozi. A mi se tu jebemo i koljemo zbog Petkovica koji je igral na nacin "kak mu se kurac digel taj dan".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.