• Thor
    426
    konacnoooo jeeeeee :starstruck: :victory:
  • petkove škarice
    102
    Ako je netko ovdje imao isti problem pa ako zna, kod povezivanja clanske na aplikaciju mi pise da se osobni podaci ne podudaraju, provjerio sam 100 puta i ne znam jesam lud vise. A kod spajanja godisnje mi izbacuje da je kod neispravan pa ne znam kaj da radim vise.
  • Sajla
    11.6k
    crtica u imenu ili prezimenu koju su zeznuli i stavili razmak ili spojili? znam za takav slučaj, možda je i kod tebe slično.
  • petkove škarice
    102
    nema toga kod mene, gledam si iskaznicu i ne mogu pronac, ime, prezime, datum, sve je kak treba bit i u aplikaciji i na clanskoj.
    Prosle godine sam najnormalnije spojio i clansku i godisnju, a nista nisam mijenjao.
  • Droljo
    20k
    Da nisi promijenio kgh u č ž š?
  • serbus
    5.2k
    Imao sam jedan kod za obilazak stadiona mislim da ga više nemam :) Zna li tko jesu li se poništiti kodovi od prošle sezone ?
  • ksapi
    5.4k

Kolko sam skuzio, iza 1.8. su ponistene sve nagrade preuzete iz prosle sezone. Meni je to dosta glupi, ne znam zasto se to nebi moglo iskoristiti do kraja godine ili tako nesto. Ovo je prekratak period.
  • serbus
    5.2k

Malo glupo nigdje nije pisalo da moraš kod iskoristiti do 1.8. nema veze hvala kaspi ..
  • Paggini
    62.1k
    Pisalo se ovdje, ali da - mogli su i iz kluba komunicirati. Nadam se da od iduće godine postoji mogućnost ostavljanja bodova nakon sezone, odnosno skupljanja bodova kroz više sezona jer ne znam koliko je realno skupiti 5, 6 tisuća u jednoj sezoni osim ako ne pokupuješ cijeli shop...
  • ksapi
    5.4k

Slazem se, to bi bilo skroz logicno takodjer
  • jedan u nizu
    14.3k
    Pisao sam i prije, ali opet cu dati prijedlog, mozda netko iz kluba to vidi i razmotri.

Nagrade su i prosle godine bile tesko dostupne, i izuzevsi ovih par sitnih, skupiti za jedan dres ili nesto je mogao samo netko tko je ostavio stotine eura u shopu.
    Zato su i svi uzimali obilazak jer je to bilo dostupno svim onima najvjernijima, koji su bili skoro na svakoj tekmi, i koji su potrosili nesto novaca na pice na stadionu.
    A smatram da su to zapravo najvjerniji navijaci, a pazite ovo, program se upravo i zove - program vjernosti.

Treba vise nagraditi najvjernije, a ne najvece potrosace.

I to ne mislim u vidu majica, dresova, ili necega, nego u vidu besplatnog pica svakih x bodova. I nesto sto je lako dostupno. Da nakon 2 tekme i placenih recimo 7-8 piva, imas pivo gratis. To nije spektakla, to je 3,5 eura troska, a covjeku koji dolazi na stadion i ostavlja neki novac tamo - puno znaci.

Povecat ce se prodaja sigurno, ljudi ce se osjecati cjenjeno i vrednovano, za razliku od ovoga, kada ja koji sam svaku tekmu gore, i svaku tekmu popijem 2 piva, ne skupim za skoro nista.

Takoder, vidim da ima i VIP ulazak na stadion, pa je moj prijedlog nekako ovakav.
    Nagraditi ljude koji dolaze na skoro sve tekme, pa ako recimo imas 85% dolazaka, dobijes VIP ulazak na stadion.
    Realno, nemamo bas toliko ljudi koji dolaze na 80% + tekmi, (i sam se smatram jako redovnim, ali propustima mozda 3 tekme godisnje pa sam na rubu te grupe).

Nagrada nebi bila u vidu materijalnog, poput majice, sala, dresa ili necega, ali najvjernije bi bilo super nagraditi sa VIP tretmanom jednu tekmu.
    Uz prethodnu najavu, rezervaciju (jer su mjesta naravno ogranicena) to bi bilo super.

Ako klub moze rezervirati recimo 10 VIP mjesta svaku tekmu za te clanove, to je mislim sasvim dovoljno.
    Skupis dolaske, prijavis se, i dobijes termin, tekme u ponudi. I recimo nemas sad nista, ali za dva mjeseca igramo neku tekmu, i evo, rezerviras si 2 VIP ulaznice unaprijed.
    Ako nitko ne rezervira dva dana prije tekme, klub to uvijek moze prodati ili iskoristiti ta mjesta.
    Ali tih 150-200 VIP karata godisnje potrosenih na najvjernije, stvarno nije nista.

Najvjernije nagradis, a neke ljude motiviras da dolaze cesce jer ce to biti fenomenalna nagrada.

MAlo to sve pisem nezgrapno, bez ikakvog razradenog plana, ali to je samo nekakva ideja i prijedlog, pa nemojte sta zamjeriti.
    Mogu ideju potpuno razraditi ako bi netko iz kluba bio zainteresiran za tako nesto.
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Ovdje nisu u pitanju bodovi nego preuzete nagrade. Nema smisla da to ima rok trajanja jer puno je ljudi izvan Zagreba. Bodovi trajanje mi ima smisla, ali nagrade ne.
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Ja kolko se sjećam pisalo je da se bodovi moraju iskoristiti do 31.7. ujedno vjerojatno i nagrade ali trebalo je drugačije to malo
  • serbus
    5.2k

Da bodovi, bodove jesam iskoristio za obilazak stadiona i dobio barkod za obilazak.
    Ja nisam vidio nigdje možda moja greška da će se i kodovi maknuti.
  • Oriens
    120
    Imam pitanje, potrošeno u fan shopu 130 eura, ni bod nije sjeo na loyalty. Može li se račun nekako naknadno skenirati? Članska mi nije skenirana iako je izvađena na pult i stajala je tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.