• Marcinko
    774
    oni su više za prenos lopte iz zadnje u prednju trećinu i diktiranje tempa nego za završni pas(key pass)
  • Zagi
    11k
    Ma je da, najbolje da igramo sa tri desetke i da nitko ne trči.
    Sva trojica u sredini znaju i prenjeti loptu i dati završni pas. Miško neki dan dao završni pas za Vidovića (crveni) sa 50 m udaljenosti, najbolje da ne zna dodati oko 16erca.
  • rokikaciga
    3.6k
    Al nemre Misko bit na 20 metara ako igra sesticu. Opet cemo primit 15 golova na povratnu.
  • Zagi
    11k
    Zato ih je tri u vezi plus jedan kaj uletava. Bude Villar ili Ljubičić ili Vidović kada uđe u međuprostor.
    Nitko više ne igra sa desetkom ali evo mi nemremo bez nje doći do gola. Kajgod.
  • Droljo
    19.9k
    Opet cemo primit 15 golova na povratnu.rokikaciga

Ak primimo samo 15 golova to će bit top sezona pa makar i na povratnu :lol:
  • rokikaciga
    3.6k
    Ma danasnja desetka nije igrac kao Riquelme. Danas kreativci igraju osmicu ali sa puno slobode. Kao npr de Bruyne
  • Zagi
    11k
    Ili Bruno Fernandes koji baš igra desetku. Nije teretan kao Riquelme ali nije niti puno korisniji iza.
    Naše desetke su više Bruno, manje DeBruyne. Osim Olma.
  • Zagi
    11k
    Uglavnom , ne mislim da ćemo imati problema sa količinom ključnih dodavanja.
    Zajc ako dođe, vidim ga kao zamjenu primarno Ljubičiću, a može sve tri pozicije u vezi.
  • rokikaciga
    3.6k
    i Bruno svejedno ima ovakav heatmap u Premiershipu

q0plpd0iwa4f1.jpeg

To je ono kaj nama treba zapravo.
  • din
    901
    Potvrdio je Kovačević sad na pressici da je Bakrar stigao!
  • Droljo
    19.9k
    Ako dolazi Zajc trebalo bi prodat soldu i bulata da se to pokrije te da se rastereti proračun malo. Nisam baš za takve zamjene kad mlade igrače mijenjamo starijima al jebiga. Ne vidim neku perspektivu u ova dva pa možda bolje uzeti trenutnu kvalitetu da razvalimo sezonu pa na godinu sa ligom prvaka v žepu razmišljati o pomlađivanju veznog reda...
  • Zagi
    11k
    Soldu bih zadržao jer ipak donosi nekaj drugačije od svih ostalih veznih igrača.
    Bulat je (puno) slabija verzija Villara i može ići. Spor u glavi i tu nema pomoći.
  • Paggini
    62k
    Bulat ide u Poljsku, sta ne? Soldu bih zadržao, svidio mi se na pripremama, a nikako nisam bio za njegov dolazak tako da sam siguran da će biti top
  • FazeN
    419
    Bulat -> Rakow
  • hardek
    5.4k
    Meni se čini da Soldo ostaje kao alternativa Mišiću, odnosno na 6-ici. Vjerovatno ne za velik broj minuta ali da ga rastereti kad vodimo ili starta nakon Europe na lakšim tekmama u HNLu. Naravno ogromna je razlika u kvaliteti između njih dvoje, ali nije ni realno da alternativa Mišiću bude netko slične kvalitete jer taj nebi pristao na klupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.