• Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Problem Pukštasa kae to igrač kojeg nemoš uklopit u niti jedan sustav. Ima samo taj dolazak iz drugog plana, a nije Thomas Muller da je tak dobar da žrtvuješ ostatak ekipe da njemu paše. Vrlo nezahvalan profil igrača
  • FazeN
    460
    Hajduk ima pravo na žalbu HNSu, ali ako HNS odbije hoće opet bit javnih objava?
  • dmil
    817
    Ovako će Hajduk izgledati s Rebićem. Je li ovo momčad za titulu?

Index trola tovare s naslovom novog clanka, ili se bar nadam da ih trola

Ipak, dan nakon potpisivanja ugovora, Hajduk je saznao loše vijesti. Rebić neće moći nastupiti u prve dvije utakmice za Bijele. Razlog je crveni karton koji je dobio još kao igrač Leccea. Incident se dogodio u posljednjem kolu prošle sezone Serie A. Karton je dobio u poluvremenu u tunelu, gdje je imao verbalni sukob s glavnim sucem susreta.

Također prva dva kola su bez Livaje i Rebica, da mi je znati tko će im igrati napadača
  • Jurki
    18.7k
    a onda sam pozabil. Jbg.. ocito su mi zadnje dve sezone bile tak super kaj sam ih odmah pozabil :rofl:
  • Pacho
    3.2k

Rebic moze odahnuti. U HNL-u ce se moci obracunavati sa sucima i protivnickim igracina bez ikakvih sankcija.
  • Mikina lijeva kopačka
    163
    Kak se kartoni prenose iz jedne lige u drugu, pa nije da je za europske pa da je u bivšem klubu dobil kaznu a u novom propušta?

Ne mogu se sjetiti da je tako bilo već.
  • Zg123
    2.2k
    Livaja je jucer igrao ko da sabotira trenera, ne bih se ja cudio da je u dealu sa Vucevicem da minira Garciju jer realno Garcija nije Vucevicev izbor, a Livaja ima povijest miniranja i razjebavanja svlacionice kod svakog trenera sem Gattusa.
  • Zg123
    2.2k
    Smijesno mi je kako su se Istrijani kakti naljutili na Hajduk, a sad im prodaju Maresica za 500k a ne tako davno se pricalo o ciframa od 1-2 milke.
  • dmil
    817
    vjerojatno zato sto je napao sudca, to se vjerojatno tretira drugačije nego obični fauli, bar mi to jedino ima logike
  • Droljo
    20k

Po tome ispada da fruk raste samo...
  • ElDorado
    5.2k
    A di se Fruk može uopće prodati? Na koju razinu? Teško u neki klub iz vrha liga petice.

Kaj se Hajduka tiče ja jučer nisam vidio nekog ozbiljnijeg pomaka u njihovoj igri. Zira je doslovce igrala zrende s njima.
  • rioda
    9.5k
    Hajduk ima pravo na žalbu HNSu, ali ako HNS odbije hoće opet bit javnih objava?FazeN

Kakvo pravo na žalbu? Nemaju se na što žaliti
  • Droljo
    20k

Da je kod nas odigrao takve dvije sezone otišao bi u neki psv, fiorentinu, wolfsburg, lyon za 10-15 mil
  • Paggini
    62.1k
    E al tko ce ovim imbecilima igrat u napadu prva dva kola? Jel oni imaju kojeg drugog napadača?
  • FazeN
    460
    navodno Šego/Benrahou
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.