• Mali dioničar
    14.7k
    Dundalk (IRL) vs KÍ (FRO)Krizy

    Šteta da ćemo se već u ovoj fazi natjecanja morati oprostiti od jednog od ova dva kluba.
  • xavier
    11.2k
    2020 godina, novoizgrađen stadion.... StrašnoBosna86

    Ma dobro, nije Rujevica uopće loša po tom pitanju, ali ono sinoć je stvarno bila ogromna količina kiše i ne može drenaže to progutati.

    Na Kantridi bi vjerojatno bila voda do koljena.
  • NORTE
    9.5k
    Šteta da ćemo se već u ovoj fazi natjecanja morati oprostiti od jednog od ova dva kluba.Mali dioničar

    Zato su i napravili novu ligu za sirotane, mahom s istoka. Brendiranje Europa lige počinje micanjem ovakvih farskih, irskih i inih liliputanaca.
  • Neki tip
    19.6k
    Brendiranje Europa lige počinje micanjem ovakvih farskih, irskih i inih liliputanaca.NORTE

    Od sljedeće sezone, a vjerojatnon i dvije, hrvatskih liliputanaca također ondje nema..
  • NORTE
    9.5k
    Na njih sam također mislio. Kruha i igara za sirotane.
  • Guinness
    2k
    hrvatskih liliputanaca također ondje nemaNeki tip sa Zapada

    sreća bilo ih je ravno 4 puta...

    Neka shamrocka, dundalka i sličnih dok se mi busamo da smo najjači i da nam je samo infrastrukture pa bi bili u top 10 europe.
  • Dudu
    2.6k
    Od sljedeće sezone, a vjerojatnon i dvije, hrvatskih liliputanaca također ondje nema..Neki tip sa Zapada

    Konferencijska liga nije ni počela, a već se podcjenjuje. Zbog Bjelice, Osijeku dat ću neke šanse da se plasira u grupnu fazu, ostali teško.

    PS. Ne mislim pod ovim tebe, nego općenito kroz sve što sam pročitao...
  • Navijač Dinama
    7.6k
    jel možemo i Hajduka očekivat u kakvim kombinacijama za konf.ligu ? :rofl:
  • Dudu
    2.6k


    Hajduk se zadovoljava učešćem u nacionalnom europskom takmičenju, kodno ime - HNL.
  • Neki tip
    19.6k
    osobno, veselim se svakom natjecanju gdje nam klub(ovi) može/mogu biti konkurentni..

    Ne veselim se Dinamu u LP gdje će ga svi tamburati. A ne treba mi ni put u EL za ostale naše klubove kad su u nju ući ionako u stanju svakih 4, 5 godina... Nek igraju s onima koje mogu pobjeđivati.

    Jbg, šta da radim, nisam kubertenovac.. Ne zanima me golo sudjelovanje, ne želim biti "zadnji u gradu", radije bih na čelo sela.
  • NORTE
    9.5k
    Nogomet i treba biti za sve, a ne samo za bogate. Konferencijska ni za naše klubove ne bi trebala biti plitak potok.
  • Infinity
    15.3k
    Odgledah tovare sinoc. Pod dojmom sam da su ispali od lose ekipe. Nije Hajduk bio nesto bolji, al mogli su proci. Galata sad ide Rangersu i mislim da ce ispasti. Hajduka je ubio taj zdrijeb u startu, moras proci dva velika kluba i kakve god oni momcadi imali to ce biti tesko.

    Lokomotivu i Rijeku nisam gledao. Od Lokomotive sam definitivno ocekivao puno vise. I dalje ne prihvacam to da su toliko losiji u odnosu na proslu sezonu. Jesu ostali bez pola ekipe, al nije da druga polovica ne zna hodati i da su im zamjene amateri. Gore da je otisao bilo koji hrvatski prvoligas sramota je izgubiti od Malmoa 5-0.

    Rijeka po meni prosla ocekivano, ali puno teze nego sam mislio. Utakmica s Dinamom im je otkazana, imaju cijeli tjedan da se pripreme za Dansku. Kopenhagen je apsolutno favorit u toj utakmici, ali Rijeka nije bez sanse.
  • xavier
    11.2k
    jel možemo i Hajduka očekivat u kakvim kombinacijama za konf.liguNavijač Dinama

    Na stranu smjer u kojem ti ideš, ali Hajduku tamo na njihovu žalost neće biti ništa lakše ući u skupinu iz razloga što gore izgledaju protiv tih "liliputanaca" nego protiv ozbiljne momčadi. Čak i HNL-u je slično. Prošle sezone su imali pozitivan omjer s Dinamom i završili 20 bodova iza nas.
  • NORTE
    9.5k
    Hajduka je ubio taj zdrijebInfinity

    Njih ubijaju godine ispadanja prije Gospe i sramoćenja od konobara. S takvim koeficijentom naravno da izvlače jače od sebe. Ovakav slabi Galatasaray odmara zvijezde protiv njih. Preko Hnl-a će moć izborit jedino kvalifikacije Konferencijske, u završnom pretkolu će imat sebi ravne i uglavnom ulazit u grupnu fazu. Tamo će igrat klubovi poput Apoela, Legie, Brondbya, Levskog, Zvezde, Sarajeva, Maribora, ukratko navijačka liga.
  • Infinity
    15.3k
    Naravno da ih je ubio koeficijent, ali sam govorio o tome da oni i u slucaju da iznenade Galatu tesko da ce iznenaditi i Rangerse. Treba proci dvije teze prepreke.

    I varas se po pitanju KL. Da je KL startala ove sezone, ovo bi bili nositelji u play offu iste: Tottenham, Basel, Sporting, Copenhagen, PSV Eindhoven, Wolfsburg, APOEL, BATE, Galatasaray, Malmo, Partizan, Standard, Steaua, Granada, Milan, Rangers, Maribor.

    Nece to biti nikakva buranija od ekipa koje igraju. Naravno da ce se desiti neki Dudelange, al neki Dudelange se desi i sad u EL.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.