• Dadox
    586
    Rijeka i Ludogorec jako loše ekipe i takva je tekma.Teško za gledati…
  • NORTE
    17.9k
    šta samo prvu? Za izravni crveni 1 tekma?Dadox

Ne znam jel im kazna za obje tekme protiv Shelbournea, možda i je.
  • miro
    7.1k
    Izravni je min 2 tekme da
  • NORTE
    17.9k
    Protiv Shelbornea je Rijeka favorit, bez obzira što Fruka ne bi trebalo biti u obje tekme.
    Di se igra prva?
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    prva je na rujevici i ako produ u playoff isto prva na rujevici
  • Izet Hajrović
    6k
    Inače, Shelbourn prema TM vrijedi manje od Sesveta, Orijenta i Rudeša. Ako to ne prođu...
  • Dani Olmić
    1.9k
    Rijeka bi Shelbourn trebala proc ako ne bude nekog veceg iznenadjenja - Ali zadnju prepreku nece proc u EL, vec ce ic u KL

Realno ako protiv ovakve Rijeke (ako se ne pojacaju) ne dobijemo najmanje 3/4 utakmice, onda ne znam…
    Jos kad Fruk ode, jao si ga meni
  • Dinamo iznad svih
    269
    Za njih i najbolja opcija kad bi završili u KL, mada ako krene rasprodaja, ni tamo se neće najbolje provesti
  • NORTE
    17.9k
    Ako prođu Shelbournea bit će nenositelji u playoffu i tamo ih čekaju klubovi poput Shahtara, Paoka i ostalih koji će ispasti iz kvalifikacija LP.
  • Jurki
    18.7k
    ak prođu Shelbourne onda imaju Europu do kraja godine zagarantiranu.
  • Infinity
    19.2k
    Ima u play offu EL i prolaznih klubova za Rijeku, ali mislim da je njima glavni cilj KL i da nece biti nezadovoljni ako ispadnu u play offu.
  • Filip85
    402
    To znači ako ispadnu od Shelbournea onda imaju još jednu prepreku do KL ?
  • Bosskovitz
    18.2k

Da. Imaju sveukupno tri dvomeča: tri prolaska bi ih vodila u LP, dva preostala prolaska ih vode u EL, jedan prolazak od preostala dva ih vodi u KL, koji god: ako prođu Shelbourne igraju playoff EL iz kojeg kao poraženi upadaju u KL, ako ispadnu od Shelbournea idu u playoff KL iz kojeg kao pobjednici prolaze.

Jedini način da ne igraju Europu do pred kraj siječnja je da uspiju ispasti i od Shelbournea i od sljedećeg protivnika. Mislim da bi to bio debakl koji bi nadišao svaki dosadašnji debakl naših klubova. Kao prvak, u sadašnjem sustavu, ne igrati ligašku fazu Europe nakon kaj imaš dva popravna je za kažnjavanje.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    Rijeka protiv Shelbournea 6.18. prva, 12.8. uzvratna tako da se raspored nase utakmice ipak nece mijenjati.
  • criticus
    4.4k
    Rijeka protiv Shelbournea 6.18. prva, 12.8. uzvratna tako da se raspored nase utakmice ipak nece mijenjati.dinamozivivjecno

Do sada je bila često praksa da klubovi koji ispadaju iz LP kval nastavljaju igrati uto/sri jer su igrali tako prije, sve do playoff-a. Tako je i ove godine, ovi što su iz prvog pretkola ispali su većinom igrali tako u KL kval. U playpoff-u svi igraju čet osim iznimne situacije, tipa kad ima puno Grka iz Atene pa moraju ih odvojiti na više dana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.