• Thor
    410
    Ok,mislim kaj se nas tice, da je tema, Bruno i njegovi verbalni izljevi gotova. Otiso je,sarmu probo nije, rekli smo svi kaj smo mislili i pa-pa. Bruno je proslost kluba i to je to. A to kaj i kako se ponio prema klubu ostat ce mu zapisano i tesko bu to popravil.

A sada mislim da se juzno kuhaju nove price u ovoj temi jer eto...dolazi nam Ante Rebic i novo osvajanje prvenstva sa novom "legendom"...pa cekamo da pocne :lol:
  • Paggini
    61.8k
    Kad ti je opis posla "novinar/psihicki bolesnik"
  • db-izbjeglica
    17.9k
    na ovaj članak je najbolje odgovoriti latinskom poslovicom...i lagano zatrolati!

Quod licet Iovi, non licet bovi!

Prijevod: Što je dopušteno Jupiteru nije dopušteno volu.

Objašnjenje iz enciklopedije: poslovica koja znači kako je velikanu (ili moćniku) dopušteno mnogo toga što se ne dopušta običnim ljudima ili što im nije primjereno.

:grin:
  • Noel
    14.2k
    Samo je razlika u cijeloj priči da su Boban i Petković ispričali istu priču, sa dodatkom Petkovićevog vrijeđanja Bobana.
    Kalinić je pričao nešto potpuno obrnuto od uprave kluba i kao bivši sportski direktor napao vodstvo.
  • Sajla
    11.5k
    17-GODIŠNJI turist iz Hrvatske ostao je bez dresa splitskog Hajduka nakon što ga je u centru Trebinja u Republici Srpskoj verbalno i fizički napao muškarac, potvrdila je Policijska uprava Trebinje za lokalni portal Stolac.co.

Incident se dogodio u subotu oko podneva. Muškarac inicijala O. B. iz Trebinja prišao je 17-godišnjaku i pokidao mu dres koji je potom bacio u kantu za smeće.

turist iz Hrvatske u Trebinju. u dresu Hajduka. :rofl:
  • Juznjak
    4.3k

Otac autora ovog teksta je Dado Lelas. Ako ne znate tko je to, lako možete istražiti. Taj mali Lelas studira u Zagrebu zadnje 4 godine na FPZG, poprilično redovito i često objavljuje na svojim društvenim mrežama sranja da mrzi Zagreb, Purgere i Dinamo, po klubovima glumi mangupa dok je s društvom. Novinare nazivaju crvima, a oni sami su novinari i pišu sami sebi članke u kojima se tješe.
  • Mihael2305
    221
    https://www.facebook.com/share/v/1Bzgdy5L2a/

Tek se probudih, otvorim fejs i čitam šta ima, i slučajno naletim na ovu tovariju, pa kompleksi udaraju 24/7 hahahah, sezona nije ni počela.

ps. Znam da se ne bavimo tovarijom al ovo trebam podijelit, od utakmice sa zirom do torcide kupa spominju dinamo...
  • Jaro
    10.6k
    7bCpz91c

Ne kuzim kaj sa linkobima na slike pa evo ovako

https://postimg.cc/7bCpz91c

Znaci covjek izgubi 14mjesecno dijete, ali ovi to iskoriste kao clickbait... Ogavno, dno dna...

Velika tragedija pogodila je redove talijanskog drugoligaša SSC Barija – u Belgiji je preminuo 14-mjesečni sin Matthiasa Verretha, novog napadača kluba

Netko u komentarima napisao o kome se radi.
    Ne bih kliknuo na ovo smece od portala nikad vise pa da mi zivot ovisi o tome...
  • NKDZ86
    5k
    Kruži snimka gdje su tovari skinuli nekog klinca od cca. 7,8g. Imao dinamovu majicu ili sl u bircu sa starcima.
    Nema opravdanja za takvu glupost, ali ipak pazite kaj oblačite na moru
  • Paggini
    61.8k
    Skidali smo i mi klince, jbg. Htio sam i ja sa 12 godina hodat kroz rivu u dresu pa stari nije htio ni čuti.
  • Droljo
    19.8k

Baš razmišljam. Jebiga, skinuo se livajin dres nedavno u zg djetetu. Nemojmo biti licemjerni.
  • Crni86
    13.4k
    Oce li mediji isto to objavit? Oko tog skidanja livajinog dresa je nastala cijela drama i napad na Zagreb.

Mislim da je svakom jasno da je to cista i ocita provokacija. Ali isto tako volio bi da tretman medija bude jednak.
  • NKDZ86
    5k
    Dobro to sam zaboravio, ali ja to ne opravdavam, upozorio bi starce, al uzet klincu majicu mi je baš jadno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.