• Omake
    10.7k
    KiclxI6.png

@Nolifer Lani je bio iznadprosječan build up stoper, iako mu zračni dueli kaskaju. Bio bi idealan uz stopera tipa Prpić koji je odličan u zraku i u progresiji s loptom u nogama.
  • Nolifer
    12k

Hvala. Sad je poprilično jasnija slika... :up:
  • Droljo
    19.9k
    27 godina ima?
    Daj bolje radeljića onda...
  • Nolifer
    12k

ma ne, mmaea treba vratit...
  • Droljo
    19.9k

Ja sam za.
  • Dzoni
    1.7k
    Dobar je Ba stoper, ali ne za Dinamo. Da ima max 22-23 godine, vrijedilo bi ga uzet, ovako ne bih rekao.
  • Hebimir Strašni
    134
    Meni on fakat izgleda kao da ima 22 g max. Da i ovdje nije bilo muljanja s rodnim listom :grin: . Samo su tipa sahebali pa mu dali papire s viškom godine. :lol:
  • SAS1987
    18k
    Meni on fakat izgleda kao da ima 22 g max. Da i ovdje nije bilo muljanja s rodnim listom :grin: . Samo su tipa sahebali pa mu dali papire s viškom godine. :lol:Hebimir Strašni

Htio prije piti alkohol pa mu ostalo :lol:
  • Krizy
    59.6k
    https://www.transfermarkt.com/dino-islamovic/profil/spieler/208095

Treba nam još jedan napadač. Kalmar je danas ispao iz švedske lige, a Dino Islamović je bio peti strijelac lige s 12 golova, unatoč tome što je igrao za momčad koja je ispala iz lige.

Brojke kroz karijeru:

Rosenborg 59/29/4
    Östersund 57/18/4
    Trelleborg 33/10/10
    Kalmar 33/13/1

Jako snalažljiv u šesnaestercu, ima dobre poteze na malom prostoru i ubojit u igri glavom, što s obzirom na visinu od 190cm pokazuje da bi nam mogao biti od koristi protiv HNL bunkera.

U ova četiri kluba iznad je dobio više od 1000 minuta i za to je uzvratio golovima, u preostala tri kluba se nije naigrao pa nije ni zabijao.

Ugovor još samo pola godine, a Kalmar sljedeću sezonu u drugoj ligi započinje tek u četvrtom mjesecu, pa ne bi bio problem dovesti ga u prvome mjesecu.

Za reprezentaciju Švedske debitirao 2020., ali u istoj godini donio odluku da nastupa za Crnu Goru, za koju je upisao osam nastupa.

Golovi za Rosenborg
    Krizy

Napadač kojega sam spominjao kao potencijalnu treću opciju u špici, kao nekad Budimir - Dino Islamović.
    Prešao u Rosenborg za 85 tisuća eura.

U 1136 minuta zabio 12 pogodaka i upisao jednu asistenciju.

Dobro sam ga nanjušio :rofl:
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Noah Pesch, naš mladi reprezentativac spominjan tu par puta ide iz BMG u Magdeburg na posudbu.
  • Omake
    10.7k
    Tier 7 Mladi igrači za B Momčad

Eksperimentirao malo sa svojim modelima i igračima iz dva najniža tiera, 7 i 8. Mislim da sam našao načina kako filtrirati igrače iz 7. ranga i među njima pronaći zanimljive igrače za klubove Dinamove razine. Najbolji dokaz su stvarni transferi ovog ljeta. Četiri igrača od 9 koji su zadovoljili kriterije su kupljeni od Genka, Slavie Prag, San Diega u MLSu i Hull Citya. Ispod su dva koja su mi najzanimljivija.

Tier 7 lige koje završavaju sezonu početkom ljeta su:

1. Tajland
    1. Costa Rica
    1. Malezija
    2. Turska
    1. Marocco
    2. Ruska
    1. Armenija
    1. Indija
    1 Tunis
    3. Njemačka
    2. Danska
    1. BiH
    1. Albanija
    1. Bjeloruska
    3. Španjolska

Emmanuel John

Klub Botev Plovdiv (lani na posudbi u armenskom Vanu)
    Godište 2005
    Visina 183
    TM Vrijednost 175K
    Uloga u klubu Šestica u 4231, Elitan kao 6 Razbijač
    Elitan - % Zračnih Duela, Broj Def. Akcija,
    Iznadprosječan – Presječene Lopte, uklizavanja, % Dobivenih Duela
    8AqoKZF.png

Rayane Rehimi

Klub CA Bizertin
    Godište 2005 (31.12.)
    Visina 180
    TM Vrijednost 300K
    Uloga u klubu – Lijevi , ofenzivniji bek u 4231, Elitan kao WB
    Najbolji u ligi – Volumen Centaršuteva,
    Elitan – Prog Run, Dodiri u 16m,
    Iznadprosječan – Ubrzanja s loptom, Zadnji Pas, Očekivane Asistencije, Stvoreni Šutevi,
    Mlada Rep u19-u21 Tunis
    Interes Al Ahlya, Radar piše 900 minuta, ali je statistika iz oba djela prvenstva, neki bug, po TM ima preko 1500 minuta u prvenstvu
    nBXGJvn.png
  • Omake
    10.7k
    Tier 8 Igrači za B Momčad

Analizirane Lige

3. Francuska
    1. Singapur
    1. Jordan
    1. Moldavija
    1. Honduras
    1. Gvatemala
    2. Austrija
    1. Malta
    4. Engleska
    1. Andora
    1. Kosovo
    1. Salvador
    1. kambodža
    2. Škotska
    1. Crna Gora
    1. Makedonija
    1. Sjeverna Irska

Ljupče Đekov

Klub Sileks
    Godište 2005 (10 mjesec)
    Visina 186
    TM Vrijednost 250K
    Uloga u klubu Vratar, Elitan i kao tradicionalan i kao moderna vratar u 1. makedonskoj
    u18-u21 Rep Makedonije, 19 nastupa
    Najbolji u ligi – Spriječeni golovi, Broj Dodavanja,
    Elitan – Uspješna Istrčavanja,
    Iznadprosječan – Zračni Dueli, % Spriječenih Golova, Primljeni Golovi,
    l3wnHXt.png

Roberto Osorto

Klub Real Espana
    Godište 2006 (1 mjesec)
    Visina 171
    TM Vrijednost
    Uloga u klubu Lijeva 8 (ofenzivnija) u 433, 10 u 4231, Lijevo Krilo u 442, Elitan kao Box to Box, Klasična Desetka i Polušpica u 1. ligi Hondurasa
    u17-u20 rep Hondurasa , 22 nastupa uz 10 golova
    Najbolji u ligi – Pretrpljeni Prekršaji,
    Elitan – Prog Run, predasistencije, stvorene prilike,
    Iznadprosječan – Ubrzanja s loptom, Zadnji Pas, Primljena Dodavanja, Uklizavanja, Dobiveni Dueli, prog pas, asistencije, očekivane asistencije, dodiri u 16m, realizacija, golovi
    xrjXAJm.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.