• Nogo
    8.6k

Josip Mišić ✍

️ Presretan sam što sam produžio ugovor s Dinamom, klubom koji mi je dao toliko toga u karijeri. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i prilici da i dalje budem dio ove momčadi. Biti kapetan Dinama za mene je ogromna čast, ali i velika odgovornost koju prihvaćam s ponosom. Naš glavni cilj je jasan – vratiti naslov prvaka u Zagreb i to želimo pokazati već u subotu protiv Osijeka.

Kapetane, povedi nas i nove pobjede koje željno isčekujemo!
    :fire:
  • Paggini
    61.1k
    jasan – vratitiNogo

Hahaha, ide ta AI crtica
  • OsamŠest
    5.9k
    ide ta AI crticaPaggini

Čita Mišić objavu i pita se kad je išta od ovog rekao :joke:
  • Goncalo Santos
    282
    Jedan od razloga koji mi daje za pravo da vise vjerujem Bobanu je cinjenica da je Misic ostao, postojeci ugovor ce mu se ispostovat i dobio je novi do 2029. prema kojem ce bit vrhunski placen jer to zasluzuje. Boban postuje Dinamove senatore koji su posteni prema klubu, ocito je Misic jasno pokazao da je glavom 100 posto u Dinamu i da zeli graditi nesto veliko.
    Petkovic ocito nije pokazao da se vidi 100 posto u klubu i to je legitiman razlog za rastanak.
    Kapetane povedi nas.
  • Jurki
    18.6k

Sad se bu promijenil kompletan nacin igre, njega se nebu toliko raubalo kak proslih sezona, i mozemo sigurno ocekivati od njega odlicne partije.
    Jbg Miske nije igrac kojeg mozes derat kompletnu sezonu i ocekivati stalno top prezentacije.
    Kak si i sam napisal potpisom novog ugovora on je glavom 100 posto unutra i bit ce on u top izdanju.
  • miro
    7.1k
    Nepopularno, ali mislim da se i Mišića možda trebalo pustit.

Ovo ne znači da ne cijenim Josipa, dapače, ali realno, nisam siguran koliko će moći dati u sljedece 2-3 godine. Jedino ako imamo nekoga tko bi se mogao razvijati kraj Mišića
  • Goncalo Santos
    282
    Sigurno da vise nije na razini kao prije 3 godine, ali je mirnog i stalozenog karaktera, bez puno galame uspostavlja autoritet. Jako je bitan karakter u mladoj i preslozenoj svlacionici.
    Na terenu ce vjerojatno imati sve manju ulogu, ali kao podrska novim igracima i za dati savjet opet ce imati veliku ulogu. Dobro da je da je ostao i netko od stare garde tko ce prenijeti pobjednicki mentalitet.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ne znam na temelju čega se onanira na Mišića i njegov nekakav karakter, u odnosu na sada već bivše senatore, kada je jasno da je on uvelike bio ravnopravan dio te klike?

Nije li prije mjesec dana slavodobitno pozirao sa sad već bivšim legendama i kapetanima Petkovićem i Ademijem, uz neizostavnog razjebavatelja stranih desnih krila Ristovskog? Tu su, da stvar bude jača, bile i supruge, pa se lako može pretpostaviti da druženja i odnosi imaju još veću dimenziju. Također, njegova famozna bol u predjelu penisa je dosta puta označena kao “krivac” za propuštanja u obrani i smiješne golove u zadnjim sezonama.

A što na kraju ako je on Petku prenio Bobanovu teoriju za ZM i rikverc? Kakav bi tek onda meltdown nastupio…
  • don
    14.7k
    A što na kraju ako je on Petku prenio Bobanovu teoriju za ZM i rikverc? Kakav bi tek onda meltdown nastupio…Tongo Doumbia

kakvu teoriju sad Bože dragi?

ne stvarajte jebene probleme tamo di ne postoje, pogotovo ne svom klubu.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Aha. I dalje ima ljudi koji ne kuže ironiju, cinizam….
  • don
    14.7k
    ima, pogotovo na ovom forumu di postoje ljudi sa bolesnim mišljenjima
  • Dinaminjo
    1.5k

Time and place my man

Aint either
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.