• Zg123
    2.1k
    Taj tko je Brkljaci dao ugovor do 2028 godine ili nije normalan ili su neka mutna posla u pitanju
  • Dadox
    584
    Tko je još ostao pod pretpostavkom da Cordoba i Bulat idu? Perić i tko još? Kakva metla Zvone Bobana.
  • rioda
    9.4k
    Za sad je po rasporedu utakmica petog kola u Varaždinu 30.8. Isti dan Pipsi nastupaju u Varaždinu na Špancirfestu :cool:
  • Noel
    14.1k

Zna se tko je i kako.
  • Droljo
    19.5k
    Cordoba ne ide nikud. Nakon 4 asistencije protiv sesveta boban je naredio treneru da mora igrat u prvih 11 pa makar i na desnom beku nauštrob špikića. Iz prve (desne) ruke u vaše uši.
  • tom
    162
    Dakle Petković je na Podcast inkubatoru upravo rekao da “ima teoriju da Boban ima bipolarni poremećaj.” Bolesno.

Edit: I sad da je on (Petković) dao puno vise Dinamu nego Zvone Boban.
  • mrgud
    490
    Pljuje po Bobanu
  • miro
    7.1k
    Da...kako je ono Zona glasala...sramota
  • NitkoBitan
    29.6k
    kako je ono Zona glasala...sramotamiro

Ponovit anketu!
  • rokikaciga
    3.4k
    Pa kao igrac i je istina. Druga stvar je high kick ako se mozda toga hvatas
  • Stara garda
    72
    Nogometno je Bruno dao puno više za Dinamo, povijesno gledano više je dao Boban..
  • E46
    1.7k
    a ja mislim ipak da bruno ima poremecaj osobnosti da misli da moze zarađivati najvecu placu u Dinamu za TESKU bolikurcinu i 5 tekmi po sezoni, pa to mu rođena mater ne bi dala a ne Boban
  • Žan
    666
    Evo strasnog Brune, obraz izlazi na vidjelo, neka isprica jel bilo batina u dubravi ili je i to prica? Smece na kvadrat bio i ostao !
  • mrgud
    490
    Dabac zapisničar kaže Bruno :rofl:
  • crophantom
    1.2k
    Ovo je sad vec tesko pljuvanje po svemu.
    Ja neznam dal ovaj egomanijak misli da ovo zvuči dobro drugim poslodavcima...
    "Voli Dinamo" a ciljano unosi razdor, pa i s ovim sa Stojketom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.