• NitkoBitan
    29.6k
    Sve sto je Zvone rekao je u pravu. I da je Stojkovic divlji igrac i sto je ovom pokazao prema van.
  • E46
    1.7k
    Nek objasni u podcastu kakav je profesionalac kad ga je moj poznanik inace njegov bivsi vozač sakrivao dok je kroz kuhinju ulazio da ga trener slučajno ne vidi u 4 ujutro kako se vraća napusen iz nocnog kluba, mozda se prisjeti svog profesionalizma.
  • Slepicka
    287
    taština izlazi na vidjelo..mislim mozda je istina negdje na sredini kao i uvijek, ali da mu je Boban rekao da od cega se on ima odmarat mu je dobro rekao, i neka je..uostalom 3-4 mjeseca prije kraja sezone je rekao da odlazi i sada prica da je otjeran..koliko klubova ga je zeljelo sve govori..ocito je da su svi senatori jako povrijedjeni cistkom koje se morala dogoditi
  • tom
    162
    Boban je legenda kluba, ovaj je bio dobar igrač Dinama.

I samo jos nesto, ova picka koja je na proslavi naslova prvaka zahvaljivala Barišiću i Perasici protiv Mamica u 10 života ne bi rekao ovo sto ovaj sad govori o Bobanu i to na temelju jednog sastanka koji su imali. Izgleda da je problem to sta je netko napokon počeo s tim igračima razgovarati kako je odavno trebalo razgovarati pa vise nema zahvala nego ima pljuvanja i kleveta
  • Mali Zeus
    18.8k
    ne samo to, sjećaš se kako je ušutkavao ljude.
  • miro
    7.1k
    Evo kad ti je ego ispred svega...moj Bruno, pametan si dečko, ali ne možeš protiv sebe

Jos prizna da je sam odlučio liječit se mimo kluba
  • Slepicka
    287
    e moj Bruno i Boban hoce najbolje Dinamu sa rjesavanjem senatora/stetnih ugovora/gotovih igraca da nam se ne dogodi vise ovakva sezona i igra, tako da si previse kontradiktoran..ovako iznositi stvari i pišati po covjeku je u najmanju ruku nekoretno..Boban u intervjuu nije nista rekao pretjerano niti ad hominem ni o njemu ni o Pjaci da je zasluzio ovakvu pljuvačinu
  • DrRatoljub
    41
    Dobro je kod podcasta da većina toga izađe na vidjelo. O dobro i loše. Žao mi je da je ovako ispalo, ali teško je odhrvati se egu.
  • Davieboy86
    785
    RIP Bruno Petkovic
  • tom
    162
    Preočito je da smo imali skupinu igrača koja si je umislila da je puno veća od Dinama. Nadam se nikad vise.

Inače odlično je sta je, valjda misleći da će mu i to ići u korist, ispričao i da je Zvonu tražio 7-8 dana da razmisli i odmori pa da mu je Zvone rekao: Od čega se ti moraš odmoriti, koliko si igrao?
  • rokikaciga
    3.4k
    Inače odlično je sta je, valjda misleći da će mu i to ići u korist, ispričao i da je Zvonu tražio 7-8 dana da razmisli i odmori pa da mu je Zvone rekao: Od čega se ti moraš odmoriti, koliko si igrao?tom

I kad mu je Bruno objasnio onda se Zvone smirio.
  • Jaro
    10.6k
    I dalje mislim da je Petko najbolji igrac ko u anketi, ali bome je dokazao da nit je previse pametan, al da mu je ego veci od Sljemena. Unatoc svemu kaj je napravio na terenu, van njega se potrudio da ga se brzo zaboravi... Sasvim zasluzeno...

Jos jednom isprike gospodinu Cacicu koji je ocito medju prvima raskrinkao onu skupinu umisljenih velicina...
  • Time
    1.4k
    Bruno drukeru i pizdo tarzanova ,Bobanovo koljeno milicioneru je vece od cijelog tebe i kao nogometasa i kao covjeka...da si ti bio na tom mjestu vjerojatno bi pamtio sta je ko pricao nakon te utakmice pa isao prijavit udbi
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Petko sad vidim da nadimak Pišaka, koji si nasljedio od svog oca konačno ima smisla. Stvarno si Pišaka. Nemam riječi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.