• FazeN
    194
    nema linka ekskluzivu si dobio haha istina je. Samo ne znam koliko je uzeo zato pitam, zanima me baš, spominju se dobre cifre..
  • Goncalo Santos
    285
    zahvaljujem gospodo insajderi, samo javljajte, predugo nema Haze i Mire
  • FazeN
    194
    ma kakav insajder, možda je Niko zato pitam, baš me zanima cifra jer meni je rečeno da je mali uzeo dobru lovu.
    Perić je idući.
  • Ivdzo11
    8.1k
    Lik ima ugovor do 15.6.2028 a placu godisnju oko 250k.... Znaci dobro se naplatio
  • FazeN
    194
    Zato pitam, ne mogu do cifre doći nikako, samo mi je rečeno da je uzeo više od Petka haha show..valjda Niko zna bolje
  • Goncalo Santos
    285
    ako uspiju bar nesto ustediti na Pericu super, pricalo se da ne pristaje ni na kakav dogovor te da ce odraditi ugovor do kraja i po svemu sudeci ostavit se nogometa
  • FazeN
    194
    Ja što znam o Periću je malo, ali rečeno mi je da on centa ne želi ostaviti, te je bilo problema tu čak s njegovim agentom koji je agent i Mišića. Samo to mogu tvrditi ne želim bubat drugo što ne znam.
  • NVKOD
    6.1k
    Ja što znam o Periću je malo, ali rečeno mi je da on centa ne želi ostavitFazeN

I onda se pola njih kune u ljubav prema Dinamu... ne pamtim tko je na svoju štetu raskinuo ugovor, a svi redom "veliki" navijači kluba. Predstava za javnost, sve mi se čini.
  • ElDorado
    5.1k
    Perić više ne može igrati ozbiljan nogomet pa ga boli kurac i može čekat kraj ugovora. Ka ne kužim zakaj tim igračima ne daš zadatak da svaki dan trče pet sati u maksimiru.
  • FazeN
    194
    Ja se isto vodim emocijama kao ti prema Dinamu pa te razumijem, ali čovjek je gotov realno i ovo su mu zadnje pare dobre od nogometa i ne želi da ih ostavi. Također ako se ne varam (ima tu u grupi netko pa nek me ispravi) on ima nekoliko nekretnina jelda? Tako priča glasi da tamo okreće lovu.
    Ali ne sumnjam ja da nećemo naći način i da to riješimo, zasad odličan posao rade.
  • Ludovic IX
    9.4k
    ako ce prestat sa nogometom, zašto bi se i centa odreko? Jel on kriv ili onaj koji mu je dao toliki ugovor na potpis. Može on voljeti dinamo najviše na svijetu ali ako ima djecu, njih voli jos vise a primanja nakon dinama vise nema..
  • DiddyGuela
    4k
    Ne znam za vas ali ja prvi ne bi raskinio ugovor na svoju stetu da sam na Pericevom mjestu. Netko mu je taj ugovor ponudio. Pa nije Peric kriv sto su mu koljena u takvom stanju da je neupotrebljiv.Lako tuđim kurcem koprive mlatit.
  • Niko1986
    2.5k
    Koliko znam, Brkljača može biti jako zadovoljan raskidom.
  • NVKOD
    6.1k
    Za ugovore smo si sami krivi. Megalomanija i svojedobno davanje enormnih ugovora od strane stare garniture. Naravno da se vrijeme ne može vratiti, ali nadam se da smo gotovi s davanjem takvih ugovora. Pametno, racionalno.

Igrači Dinama su u dosta slučajeva preplaćeni s obzirom na igre kakve pružaju i to unutar kluba, a kamoli unutar lige. Normalno da nitko ne želi naše igrače jer ne mogu podmiriti troškove plaće. Slučaj Brkljača mi odmah pada na pamet... pobogu, on nije ni pokazao išta, a dobio 250k na godinu! Hej, Sučić je imao manje i cijeli Varaždin troši manje na plaće...
  • rokikaciga
    3.4k
    Koliko ja znam ceka kraj karijere da se skroz prebaci u gradevinu. Slicno kao Vilibald Vuco :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.