• reziser
    7.6k
    naravno da se skida zastavica nakon svetog roka...

dok na krku i istri (i ostatku Hrvatske), zastavica uvijek vijori na retrovizoru i nikad nije bilo problema
  • NitkoBitan
    29.5k
    U Malinskoj se ljeti bez problema moze zakupit jedan birc za gledanje utakmica koliko nas ima. Svaka treca rega zagrebacka.
  • Marktwain
    669
    Jel Pula i okolica sigurna po pitanju dinamovih obilježja?
  • Droljo
    19.2k

Ne treba se glupirat po meni.
  • Kumerle
    857
    gle, ak ne tražiš frku, spremi ju u ladicu i mir.
    Ako si spreman potući se, ostavi ju.

Oštećenje auta je još najbolje kaj ti se može dogodit, znalo je biti i zapaljenih auta i sačekuša pa dobiješ po lampi.
  • Marktwain
    669
    Nisam ni planirao raditi pizdarije, ne trebaju mi dodatni troškovi i potencijalno uplitanje Hitne i policije.
  • NKDZ86
    4.8k
    Onda kaj pitate gluposti. Tko god ima zastavicu ili obilježja nekog kluba u tuđem gradu, budite svjesni da taj provocira!
  • mali M
    8.1k
    Ma malo i filozofirate. Ja sam imao desetljeće zastavicu na retrovizoru i to ne jer "svjesno provociram" nego nakon dva tjedna više nisam ni razmišljao o njoj... Ne žive svi za provokaciju i filozofiju...
  • Jay
    2.2k
    Zastavice se skidaju, ne da mi se ostati bez auta u nekoj pripizdini jer lokalni narkoman nije uspio užicati mater za dnevnu dozu.
    A po Zagrebu, barem moj Zapadni dio grada je more tih zastavica i prekrasno je za vidjeti da se grad budi. Ne možeš po nijednom parkingu proći bez barem jedne. Sjećam se prije par godina kad si tri dana sebi dolazio kad vidiš neko obilježje na ljudima, sad je najnormalnije vidjeti nekoga u dresu, majici ili zastavicu u autu. I dio koji najviše veseli, sve je više toga
  • Toni90d
    1.9k
    Ja moram pohvaliti Njemačku, ovaj tjedan sam u okolici Stuttgarta u roku 3h uspio vidjeti 7 auta sa ponosni član zastavicom. :clap:
  • NORTE
    17.8k
    Paše nama i petkom.

2. kolo
    Petak, 8. kolovoza:
    Dinamo – Vukovar 1991, 21.00
  • VolimDinamoOo
    97
    ja sam iz Ludwigshafena. Isto sam član
  • Crle
    1.1k
    Dobre su zastavice. Stvarno bi više trebao otić po članske i zastavicu jer sadašnja je stara valjda 20 godina. :grin:
  • njurci10
    120
    i moja vijori u Njem.
    Doduše ne u Stuttgartu, ali u Laudi.
  • Thor
    367
    Ali zato kad sam zimus bio u Dubrovniku poslom, na parkingu i po cesti bar tri,cetiri automobila sa dinamovim zastavicama, domace, dubrovacke rege bez beda. Nasa juzna utvrda koju cuvaju braca. :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.