• Krizy
    33.6k
    Imam poznanike iz Brazila koji navijaju za Cruzeiro.. Koji je to očaj i mržnja prema Atlético uff veliko rivalstvu. Neki bogataš ulaže u Atlético pa bi mogli biti sve bolji. Znam dosta o Cruzeiru jer je sestra od jednog od njih vatrena pa se malo uvlačim sa znanjem :wink:
  • SAS1987
    13k
    drago mi je vidjeti da netko iz zone barem malo prati brazilsku ligu koje je zaista zanimiljiva. A odakle znaš ove brazilce ako nije tajna? :smile:

    Koji je to očaj i mržnja prema AtléticoKrizy
    Prije su "marias" (pogrdni nadimak za navijače cruzeira) uvjek bili ponosni da su rezultatski bolji od Atletica a sada su valjda svi na antidepresivima. Uvjek je ljepo čuti da su oni očajni :rofl:

    Nadam se da i znaš nekog brazilca koji ima dobar okus za odabir kluba (Atletico, Palmeiras, Vasco da Gama i Gremio) :smile:

    Atletico je klub ustrojen prema socio modelu, tako da im vlasnik nije neki tajkun koji bi lupao novac u klub. Možda jedino kroz sponzore (MRV). Sada grade i novi stadion koji financiraju s prodajom Diamond Mall (jedan od najelitnijih shopping centara u Belo Horizonte-u) tako da će sigurno biti još bolji u budućnosti. Taj stadion će po meni biti najfunkcionalniji u Brazilu - kapaciteta od 48k (Atletico je povijesno nakon Flamenga drugi najgledaniji klub u Brazilu i bez problema će prosjek biti 30k - 40k+), lokacija uz jako široku gradsku prometnicu, skoro 5000 parkirnih mjesta (najviše u Brazilu).

    Koji je to očaj i mržnja prema Atlético uff veliko rivalstvu.Krizy
    Rivalstvo je jako veliko ali je u 99% slučaja jako korektno na nivou zajebancije (Atletico je puno popularniji u gradu, a Cruzeiro popularniji u drugim dijelovima Brazila) ali na dan utakmice grad izgleda ko ratna zona. Svugdje policija i vojska a zbog sigurnosti (barem prije je tako bilo, kada su dijelili isti stadion) su navijači Cruzeira na derbiju bili na stadionu satima prije utakmice a u gradu se je vidjelo samo crno - bijele dresove Atletica. Nažalost svake toliko dođe i do smrtnih žrtava....

    Rivalstvo sa Cruzeirom je veliko ali ipak je daleko najveća mržnja navijača Atletica je usmjerena prema Flamengu. Mrze se skoro toliko ko navijači dinama i cigani :smile:
  • Krizy
    33.6k
    Brat i sestra koje dobro poznajem su ljeta provodili u Njemačkoj, baš kao i ja kod rođaka (još dok sam bio manji). I tako bi uvijek igrali nogometa i slično. Otac im je brazilski nijemac a mama brazilka. Uglavnom dosta su mi pričali o rivalstvima u Serie A, npr.odlazak De Arrascaete u Flamengo još nije prebolio te će uvijek biti izdajnik :lol:

    Rekao sam mu da Cruzeiro ima katastrofalnu transfer politiku s preplaćenim i nezainteresiranim starim igračima te da bi se trebali okrenuti mlađima. To su djelomično i napravili ovoga ljeta ali i dalje im ne ide hahah, nakon solidnog početka opet su u lošem nizu a i oduzeto im je 6 bodova.

    Zanimljiva je Serie A, ne pratim baš kao ti ali imam solidno znanje o ligi. Od ostalih klubova znam po navijačicu Botafoga i Atletica, koje sam upoznao preko ovo dvoje s početka priče :)
  • SAS1987
    13k
    Od ostalih klubova znam po navijačicu Botafoga i AtleticaKrizy

    Za navijačice nema veze za koji klub navijaju :rofl:

    De Arrascaete u Flamengo još nije prebolio te će uvijek biti izdajnike :lol:Krizy
    Ovom nesretniku su prijetili ko da je kombinacija Hitlera i Stalina :rofl:
  • Krizy
    33.6k
    Za navijačice nema veze za koji klub navijaju :rofl:SAS1987

    Naravno :lol:

    Ovom nesretniku su prijetili ko da je kombinacija Hitlera i Stalina :rofl:SAS1987

    Da da, klasično za brazilce.

    Usput, najzanimljivije je da njih dvoje navijaju za Njemačku pa su nakon 1-7 bili rijetke sretne osobe u Brazilu 2014.

    Dosta sam mu pričao o Dinamu pa je impresioniran time koliko smo igrača dali za reprezentaciju, manje impresioniran Mamićima :wink: , također sam pričao o utakmici Dinamo-Zvezda itd :)
  • SAS1987
    13k
    manje impresioniran MamićimaKrizy

    Kada sam ja pričao na tribini nekim likovima iz Galoucure (navijači Atletica) o Mamiću su me mrtvo ozbiljno pitali zašto ga netko ne rokne i riješi problem. Potpuno drugi mentalitet :lol:
  • Krizy
    33.6k
    :lol: :lol: :100:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Zlatan 2 gola danas,bio jako blizu hattricka

    Za manje od mjesec dana mu je 39-godina.
  • og1986
    2.9k

    Ima on klasu, ali kod one akcije 1 na 1 se primijetilo kako ipak godine u nekim situacijama čine svoje.
    Dobra igra Milana, ali treba to i bolje za jače momčadi. Mladi su dobro odigrali.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    da,pogotovo Diaz.

    Calabria i Kessie bez greške.
  • og1986
    2.9k

    Calabria kaj više tetovaža ima to boje igra :grin:
  • Crusades1986
    9.3k
    rrr25qf145jav8j7.jpg
    Kad je Diego Costa potpisao za Osijek? :lol:
  • marcio amoroso
    31.4k

    Diego Costa za sirotinju.
  • agramZ
    2.2k
    buric novi-stari trener admire :lol:
  • Dudu
    2.6k
    Wolverhampton doveo Sameda iz Barcelone. Sad imaju 10 Portugalaca u sastavu, trenera Portugalca i cijeli stožer iz Portugala :rofl:

    Zainteresirani još za Correiu iz Valencije, koji je naravno Portugalac.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.