• Mali Zeus
    18.9k
    E pa to, Italian on Malta engleski. Baš su pizdice jadne, bili i ostali, neki od njih.
  • emilperska
    11.2k
    Napisao sam gore..
    Ako krene dobro, ovo se nece spominjati. Tim više sto ce ovih par stranaca poloviti sve bitne riječi HR, a vjv ce i Kova nauciti nesto eng ili dovoljno jasno reći osobi koja prevodi (KTC npr) što se očekuje.
    Ovi španjolci u ekipi mozda ni ne znaju engleski. To je cest slučaj kod latinosa, tako da i neki benefit da Kova govori C razinu ne bi bio prevelik mozda.

Najuspješniji trener nakon odlaska Bjelice 2020. je Ante Čačić. Mislim da on isto nije poliglot ekstra vrste. Doduse, on je gurao Balkan ekipu + KTC, ali opet bili su tu Lauritsen, Emreli.

S druge strane, ako zakašljaju rezultati. Vadit ce mu novinari ovo sigurno, necemo se lagat. Takav im je biznis.
  • Pacho
    3k
    To sto novinari lose barataju engleskim nema nikakve veze s tim da bi bilo pozeljno da covjek koji vodi svlacionicu s dosta stranaca zna bar neke osnove.
  • Droljo
    19.8k
    U takvom poslu gdje se brutalna lova vrti engleski je minimum minimuma.
  • Georginho
    239
    Svima koju su mu osporavali reference za voditi Dinamo, Zvone u intervjuu odlično objasnio.
  • rokikaciga
    3.6k
    Hvalospjevi svima osim Kovi.

Bravo Zvone na hrabrosti i bravo Kova na dosadasnjem poslu. Ovo danas je jako lijepo izgledalo. Samo jako dalje :heart:
  • veselko tenžera
    4.9k
    Često se piše "trener iz Jablanice" što je načelno točno jer selo Doljani odakle potječe naš trener pripada Jablanici.
    Pišem ovo jer je naš trener jučer, na blagdan sv. Ilije, potegao iz Zagreba do svojih Doljana na dan zaštitnika župe. Čuo sam da su ga "ubili" sa slikanjem, vidio sam i par objava "... s trenerom Dinama". Daleko od toga da nije dolazio ranije kao trener drugih klubova, ali nije bilo slikanja.
    Šta ćeš, Mario, Dinamo je velik!

Inače, u Doljanima su Hrvati gadno stradali u ratu, znam ih par (sve odreda jednostavni vrhunski ljudi) pa iz prve ruke znam što su proživjeli. Naš trener nije, on je živio u Sarajevu pa otišao dalje.
  • Zagi
    11k
    posjed.png
    lijepo ste nam ovo vizualizirali kolegaCrni86
    Lijepo je to Kova složio, a i igrači pohvatali.
    -držanje širine Lisice i Vinlofa
    - tri iza za sprečavanje lagane tranzicije, desni bek povučen (savšeno za RPG/Valinčića)
    -box midfield
    - dupli pivot u Mišiću i Villaru za kontrolu lopte
    - Ljubičić slobodnija rola za ulaske iz drugog plana
    -napadač na poziciji napadača

-i na kraju, da si je sam Vidović sanjao poziciju , teško da bi bolje zamislio. U lijevom međuprostoru, a oko njega (ulaskom Belje u postavu) sve iznadprosječno kombinatorni igrači.
    Ovo će biti njegova sezona.

Tko god je imao skepse oko Kove, može odahnuti. Ne znam jesam li ikada gledao dinamo koji ima više smisla na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.