• Izet Hajrović
    5.8k
    upravo i ja otišao po pjačanja u Without Club i pronašao sam tamo reprezentativca Švicarske, Yvon Mvogo.

https://www.transfermarkt.com/yvon-mvogo/profil/spieler/147051

Klubovi u kojima je branio: Young Boys, RB Leipzig, PSV i Lorient za koji je branio prošle sezone u Ligue 2. Vrijedi 3 mil. prema TM te ima 31 godinu.
  • BBBaranja
    3.8k
    Kratko i jasno,Dominik Livaković.
    S obzirom na njegovu situaciju u klubu treba sjesti i kako god pronaći rješenje za njegov dolazak.
  • modri7
    241
    Kristijan Jakić. Piše se da ide u Espanyol za 3 milijuna eura, idemo skupit to.
  • Mihaljević
    13.3k
    Nevistić je svoje prokocko odavnoMihaljević
    Nikada od njega neće izaći veliki golmanMihaljević
    Užas, užasa, UŽAŠ.Mihaljević
    KikserčinaMihaljević

Ivan Nevistić nije golman za Dinamo.
    licensed-image?q=tbn:ANd9GcQDgk35zdJevxm6JFO-_LXoGv1FQ0F8Le7j6g160x21iRvr1E5HMRZCKQFfFwKfvmqDOuhNYvtVOMWALa0
    Ovo nije priča od prije pet dana, ovo je priča koja traje i traje o jednom od najlošijih statističkih vratara u povijesti Dinama. Prokockali smo dosta Hitrec-Kacian vratara da bi Nevistić opet stao na gol.

Dinko Horkaš - raskinut ugovor.
    Dominik Kotarski - nije doveden iz Gorice.
    Nikola Čavlina - prvog golmana U21 reprezentacije poslali na posudbu u Osijek...
    Ivan Mandić - raskinut ugovor.

Je li Nevistić vrijedan da 4 naše generacije golmana prokockamo da bi on imao jednu dobru paradu u 20 utakmica?

"Ne pratim nogomet"
    Miha-20250720-122144-0000.png
    Ovo me ubilo iskreno, da ovo možeš izjaviti na Dinamovoj stranici mi je nestvarno. Vraćamo se na utakmici prvog kola Lige Prvaka u Munchenu, mislim da i ptica na grani zna da jedan Harry Kane zastajkuje kod penala i ti se baciš 5 sekundi ranije? Sad ako "ne pratiš" i ne znaš što radi jedan HARRY KANE, šta znaš o tome u koji ugao najviše puca Marvel Nydockt ili kako jedanaesterce izvodi jedan Marin Pilj?

Prvi udarac - prvi gol.
    Miha-20250720-123747-0000.png
    Koliko smo puta prošle sezone dobili gol iz prvog udarca? I opet se ponavlja isto, isto, isto.

Koliko Dinamo može zaraditi na Ivanu Nevistiću?

Nevistić uopće nije loš golman i mogu ga zamisliti da brani u nekom "bunkeraškom" klubu u ligama petica gdje će imati više udaraca na gol, ali Dinamo ide na pobjedu i samo pobjedu, i to jednostavno nije sredina za njega. Možemo i još zaraditi dva-tri milijuna, što sigurno nije loše.

Koga možemo dovesti?
    Dizajn-bez-naslova-20250720-135942-0000.png
    Prije godinu dana sam ovdje predložio par golmana. Idemo pogledati kako stoje danas.

Vitezslav Jaroš - Predožio sam ga dok je bio treći golman Liverpoola, sad je prvi golman Ajaxa.
    Lukasz Skorupski - Nažalost produžio ugovor sa Bolognom, tada je imao samo još 6mj ugovora.
    Daniel Iversen - Predložio sam ga dok je bio drugi golman Leicestera, sad je prvi golman u Prestonu.
    Yvon Mvogo - Izborio sa Lorientom Ligue 1 i nije produžio ugovor, danas je FREE AGENT i možemo ga dovesti samo uz odštetu.

Ništa idemo ponovo i ove godine...

Yvon Mvogo
    250026983.webp

Ma naravno i opet ću ga predložit'! Imam frenda iz Nizozemske, navijač PSV-a u kojem je Mvogo igrao najbolje godine karijere, inače frend je profesionalni skaut u drugoj nizozemskoj ligi, kaže da prema jednoj stranici Mvogo i Livaković su 87% slični i da je dečko doslovno istih vratarskih kalibara poput Livakovića. Kad bi ja bio Zvone, ne bi se dvaput promišljao dovesti Mvoga.

Franco Israel
    380710.jpg?fallback=png

Godine : 24
    Klub : Sporting CP
    Ugovor : 06/27
    Reprezentacija : Urugvaj (1)

Fantastičan vratar, fantastičan, možda ovo gledam drugačije jer volim urugvajski nogomet i pratim dečka već duže vrijeme ali fantastičan igrač. Trenutno je pao u drugi plan jer je Sporting odlučio dovesti Ruija Silvu. Imali smo odlične suradnje sa bivšim igračima iz Sportinga (Mišić, Ristovski). Franca smatram legitimnim nasljednikom Muslere na vratima Urugvaja i mislim da bi se transfer mogao dogovoriti kad bi sve tri strane bile složne.

Arnau Tenas
    GKgOHOgbgAAY8oN.jpg:large

Godine : 24
    Klub : PSG
    Ugovor : 06/26
    Reprezentacija : Španjolska U23

Golman iz akademije La Masije, trenutno je jedno 3-4g golman u Parizu, brani malo, ali kad brani brani kao najveći doktor. Ima ugovor na još godinu dana, ako misli postati španjolski reprezentativac Dinamo mu je najbolja opcija na tržištu. Čovjek kao golman dijeli asistencije po Ligue 1 kao treći golman u rosteru... Vjerovatno nerealan i nitko ne bi mjenjao zajebanciju u Parizu za Zagreb, ali ako Dani uputi par poziva... :wink:

Dinko Horkaš
    p429903_t407_2025_0_002_000.jpg
    Godine : 26
    Klub : UD Las Palmas
    Ugovor : 06/28

Ne mogu vam opisati koliko mi je žao da Horkaš nije dobio šansu u Dinamu, čovjek je majstor za penale, sjećam se iz Dinama II još onih veličanstvenih obrana penala, a vidim lijepo je nastavio i u La Ligi je tri puta proglašen igračem utakmice. Baš mi je drago da se snašao u Las Palmasu. Od hrvatskih vratara koji su nam realni najviše bi volio Horkaša. Iskreno Zelenika, Majkić se ovdje dosta spominju, ali nisu ni blizu kalibra Dinka Horkaša. Obraniti "nemoguće" je baš ono što nama treba, ono što su radili Livi, Kelava, Eduardo C, Koch itd. Nama igra nogom, pozicioniranje itd. nije presudna kod vratara.

Dinamo treba golmančinu.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Svi navedeni su upgrade na sadašnje stanje među golmanima, svaka čast na reportu. Da biram doveo bih Franca Israela, ako nije realan nebi se bunio ni na jednog od ostale trojke. :ok:
  • NitkoBitan
    29.2k
    Sto tocno cekamo da se vjecni neostvareni talent makne sa gola zbog kojeg Dinamu propadaju dovodenja boljih, mladih i perspektivnijih golmana? Nit pokazuje neku zelju, zainteresiranost, govor tijela los, igra nogom losa i ono najbitnije, branjenje/postotak obrana (nazovite to kako ocete) lose.

Netko je dobro negdje napisao, Dinamo MORA imati golmana koji je u reprezentativnom kadru, odnosno u top3 golmana drzave. Upravo je dobar golman ona nijansa koja bi nam omogucila titulu prosle sezone.

Ako vec ne zelimo trosit novac na dovodenje novih golmana pored 4 postojeca pa daj onda priliku Cavlini koji je bio dio mlade reprezentacije i ima bolju igru nogom (a sumnjam da gore brani) ili Filipovicu koji je na svakoj tekmi na razini, a dobro je branio i u Sibeniku. Filipovic je sigurniji od Nevistica, vrlo bitna stavka za golmana, hvata visoke lopte kad god osjeti sansu a slicnih je fizikalija kao Nevistic koji se usplahireno zabetonira na crti.

Na prijateljskoj tekmi je bilo primjetno da su mnogi izgubili strpljenje za Nevistica. Vide ljudi da ovo nema smisla. Zamijeniti prvog golmana nije toliko tesko kao sto se cini. Mnogi su ga zamijenili pa je zamjena branila do kraja sezone.
  • Droljo
    18.7k
    Iskreno Zelenika, Majkić se ovdje dosta spominju, ali nisu ni blizu kalibra Dinka HorkašaMihaljević

Tko bi rekao da golmani varteksa i istre nisu ni blizu nekome iz la lige.... Pa makar i ispao iz iste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.