• Brusa
    3.5k
    ja s druge strane očekujem maestralnu Kuletovu sezonu, istiskivanje Belje iz prvih 11 , na što će Beljo nažalost loše reagirati što će nam donijeti probleme.... ali jbg
    Kule bez problema zabije 11 golova u sezoni (4 iz penala) u austrijskoj ligi ili 4 gola u sezoni u bundesligi (s tim brojkama je bolji od najboljih Beljinih sezona u tim natjecanjima)
    Da se razumijemo, drago mi je da je Beljo došao , mislim da je dobar igrač, al mi nije od Kuleta bolji...
  • NitkoBitan
    29.2k
    Zovite hitnu pomoc nije mu dobro!
  • don
    14.3k
    dobar igrač, al mi nije od Kuleta bolji..Brusa

kakav loš trenutak za imat oči
  • Mlađi referent
    13.5k
    ja s druge strane očekujem maestralnu Kuletovu sezonu, istiskivanje Belje iz prvih 11 , na što će Beljo nažalost loše reagirati što će nam donijeti probleme.... ali jbg
    Kule bez problema zabije 11 golova u sezoni (4 iz penala) u austrijskoj ligi ili 4 gola u sezoni u bundesligi (s tim brojkama je bolji od najboljih Beljinih sezona u tim natjecanjima)
    Da se razumijemo, drago mi je da je Beljo došao , mislim da je dobar igrač, al mi nije od Kuleta bolji...
    Brusa

IMG-9607.jpg
  • hardek
    5.2k
    Ne sjećam se da je neki osrednji nogometaš imao status božanstva kao što Kule ima kod nekih. Pod osrednji nogometaš, naravno mislim za klub našeg ranga
  • jedan u nizu
    14.1k

meni je dovoljan sazetak danasnje utakmice da vidim da se Kule nije nista promijenio
  • hardek
    5.2k
    Ne vjerujem da će se mijenjati više, mislim da je on svoj plafon dostigao. Uđe zadnjih 20, 30 min potegne malo jače, kad treba odmorit Belju nekad od prve i to je okej. Znaš šta ćeš od njega dobit.

Ja sam i dalje mišljenja da ga se ovo ljeto trebalo prodat jer teško da će mu cijena ikad biti veća ali stručniji od mene su odlučili da ostane.
  • Odani Zgd
    710
    Uz dužno poštovanje,Kulenović u prosincu puni 26 godina,on napredovati igrački više neće,može odigrati tekmu,dvije super,i onda u idućih 5 nevidljiv.Mi ako za njega ne uzmemo lovu ovo ili sljedeće ljeto,njega se bude više teško prodalo.Ući će u 27-28 godinu,pitanje u kakvoj formi bude do tada,da ne bi bilo na kraju da i on negdje ode besplatno ili nekakav raskid ugovora,tko zna šta vrijeme nosi.Njega bi svakako unovčio,ako uopće i postoji kakvo zanimanje i ponuda za njega.
  • K3p
    318

Uzmi ubi se i pištolj... kule će eksplodirat, kule je sjebo prošlu sezonu nešto malo manje nego neslavni marokanac koji se već usmrdio na križu krivice
  • njurci10
    116
    Kule jesi to ti? :lol:
  • Brusa
    3.5k
    ja ne znam kad je drugi strijelac lige i napadač koji je zabio preko 20 golova u sezoni (koji je zadnji napadač dinama koji je to napravio? Koliko ih je bilo u zadnjih 10 godina?) dobivao toliko mržnje i vrijeđanja od vlastitih navijača
  • Brusa
    3.5k
    Uzmi ubi se i pištolj...K3p
    Valjda si mi mislio napisati: uzmi pištolj i ubi se, a ne ovo sranje gore. Kao što je i sranje kriviti samo jednog igrača za neuspjeh prošle sezone.
    Što je vrlo popularno, malo je sezonu sjebao Kule, nekad Petko, nekad Neva itd. Fakat glupost. Svi su dali svoj obol.

nisam :grin: al sa svakim mrziteljskim upisom na Zoni mi je sve draži!
  • hardek
    5.2k
    Mene je iskreno više frustrirao Petković nego Kule. Za Petkovića sam znao da može više, Kule je s druge strane puno limitiraniji igrač. I to ne govorim iz zlobe već je to fakt.
  • Sbkbbb
    404
    Koje gluposti mozes procitat ovdje isto :snicker:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.