• Sajla
    11k
    Vrapćevjeko1701

Nadam se da je tipfeler jer mi oči krvare od ovog :lol:
  • mlinchica
    3.4k
    Jeli to namjerno ili slučajno? :lol:
  • vjeko1701
    16.6k
    Ispravljeno :D
  • Gemišt86
    73

Iako se slazem da bi Rudešu trebali ici reflektori jer realno imaju najvise ambicija za povratak u prvu ligu, mozda nebi bilo lose da zavrse u Dubravi, pa da se mozda napokon pocne nekaj tamo događat, jer ŠRC Klaka definitivno ima potencijala
  • Hebimir Strašni
    102
    Koja je uopće priča a Klakom? Ja sam praktički odtastao tamo i tamo je bilo tolko potencijala i prostora za napraviti fini stadiončić. Čak i nije trebalo biti ove zahebancije s Kranjčom (naravno govorim o vremenu di se nije izbetoniralo sve štio se moglo uokolo) jer je tamo mogao biti i zamjenski stadion ili čak neki kamp.
  • Gemišt86
    73

A nema neka posebna prica, po meni i dalje potencijal stoji, cak i ne samo za nogomet, za atletiku pogotovo. Pred nekih 4 ili 5 godina je malo isla neka obnova, atletska staza je napravljena i stvarno je dobra, stavili su strunjacu za vis i kavez za bacanje (koji se ne smije koristit jer nk dubrava ko zakupac ne dozvoljava koristenje terena sa prirodnom travom). I to se sve sve nalazi na mjestu di je nekad bio glavni teren, trenutacno taj teren sluzi za trening. Glavni teren je trenutacno preko puta onog betonskog, stavljena je i neka montazna tribinica sa krovom, ne izgleda to lose generalno, al onaj treci teren koji je bio preko puta nekadasnjeg glavnog je skroz zapusten i ne koristi se.
    Klupske prostorije nisam vidio, ali mislim da one nisu bile obnavljane. Trenutacno se obnavlja birc na klaki (napokon), ali to ti je vise manje to. Pored terena imaš padel terene po novom uz one teniske i par malonogometnih.
    Dosta škola gravitira prema klaki, ljudi generalno, mogao bi to biti super bazen za izvlacenje talenata pošto taj istočni dio grada nema baš neku infrastrukturu, a kvart vec ima reputaciju za ispljunut sportske talente.
    Iako Nk Dubrava nema ambicija ici u prvu ligu, cak i kad bi imala mislim da pritisci da se napravi nesto sa tim sportskim centrom nazalost nebi urodili plodom. A trenutacno i nema nekih pritisaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.