• cron1ck
    1.8k
    Svi vaši prijedlozi ovdje, glasanje do sutra u 10:00
    1. One season wonder (138 votes)
        Pedro Morales
        12%
        Angelo Henriquez
        43%
        Ante Ćorić
          7%
        Izet Hajrović
        12%
        Armin Hodžić
          2%
        Alen Halilović
          5%
        Mathias Chago
          0%
        Luka Ivanušec
          6%
        Junior Fernandes
          0%
        Vitor Junior Juninho
          0%
        Etto
          1%
        Ivan Tomečak
          0%
        Tomislav Gondžić
          0%
        Srđan Mladinić
          0%
        Ivan Šunjić
          1%
        Georg Koch
          3%
        Pablo Migliore
        8%
  • San Lorenzo
    19.9k
    Migliore.
    Lik je došao ovdje iz nekog argentinskog zatvora na mjesec dana, u tom periodu donio superkup tako što je na penalima izvrjeđao hajdučiju i ušao im u mozak. :rofl:
  • NKDZ86
    4.7k
    Bome dobra konkurencija, svaka čast na ideji.
  • Efes Pilsen
    11.8k

Svaka cast Henriquezu, ali Morales je imao vise ikonskih poteza, zabit ovakav gol u EL, pa onaj Sivonjicev ikonski potez je na Moralesov udarac... Mislim Henriquez za kad magarci utihnu je za prste polizat.. Uglavnom, Cileanci.
  • Dr Hofmann
    3.3k
    Sjećam se pripremne utakmice na Hitrecu protiv Olimpije kad je došao Morales. Pun Hitrec, još su došli navijači Olimpije na utakmicu (mislim da su došli nakon što je već dosta trajala utakmica), pa je bilo lansiranja svega i svačega prema njima.

Još lik zabije gol, izgledao je kao Riquelme za siromašne. Ne sjećam se više baš svega oko njega, mislim da je neki ludi potres bio u Čileu, pa se nakon toga lagano gasio. Ali imao je onu oldschool vibru desetke.
  • Crni86
    12.7k
    Ne znam bas… nije li henriquez svoj prvi derbi protiv tovara krenuo sa klupe, uso i utrpao hat trick na skoljki za preokret u zadnjoj sekundi i pobjedu od 2:3?

To je bila epska utakmica.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Henriquez je samo zadnji zabio, Cop je uvalio 2..
  • Crni86
    12.7k
    moj bed, meni u glavi ostao hat trick
  • PetkoDaniOršaGol
    379
    Morales je bio odličan do potresa u Čileu. Mislim da je i sam rekao da ga je to psihički sjebalo i nakon povratka u Zagreb više nije bio isti. Velika šteta.
  • veselko tenžera
    4.7k
    baš sam ga nedavno komentirao ovdje, nije problem u potresu nego u gadnoj ozljedi leđa koju je vukao i zbog koje nije mogao izdržati jači trening. To je Kruno nedavno rekao u podcastu, a javnost o toj ozljedi nije znala ništa.
  • Ludovic IX
    9.2k
    mislim da je i rabonu napravio tu tekmu. još je par igrača onda došlo i igralo tu preipremnu.. callelo i suarez
  • cron1ck
    1.8k
    Glasanje zatvoreno, molim moderatore da zatvore ovu temu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.