• ZGBhoy
    1.8k
    Gledam jucer onog Cole Palmera i znam da se mnogi nece slozit al meni je on kompletniji igrac od razvikanog Bellinghama, i jos ima u Engleskoj jedno 5-6 boljih veznjaka od njega al ok to je samo moje misljenje
  • javolimtebejako
    2.6k
    pojavila se i snimka s rodendana

• Crni86
    12.6k
    Hvalio se Boromisa kad se spominjao da bi mogao postat nas novi sd. Mislim da je sad napravio jednu veliku kardinalnu gresku. Olimpiji se teze ozlijedio prvi golman i nisu doveli adekvatnu zamjenu (Banic je npr bio slobodan). Zamjenski golman u kvalifikacijama od lige prvaka ima ovog trena 0/3, 3 primljena gola gdje su ova dva u kazastanu komicna ako ne cak i zalosna.

Isto tako kako smo se mi uvijek zalili na sudenje, Kairatu oprosten cisti drugi zuti Edmilsona. Prodao je dva prava mma lakta igracima olimpije ali i dalje igra :lol:
  • Jurki
    18.4k
    nek propadne, koga jebe.
    Toliko nogometnog talenta, a tako malo pameti. Budaletina.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Ispade Olimpija. Čak nema više ni popravnog.
  • Str1nger Bell
    2.4k
    HRVATSKI krilni napadač Marco Pašalić službeno je uvršten u All-Star momčad američkog MLS-a, čime je došao do najprestižnijeg pojedinačnog priznanja u prvoj sezoni nastupa za Orlando City. MLS je potvrdio njegov izbor u elitni sastav koji će se 24. srpnja u Austinu na stadionu Q2 suprotstaviti najboljima iz meksičke Lige MX, čime Pašalić staje uz bok zvijezdama kao što su Lionel Messi i Hirving Lozano.
  • Papastrumf
    17.6k

Nije moguće! Pa Boromisa je najbolji sportski direktor u svemiru!
  • Nogo
    8.3k

Kazahstanci u drugom pretkolu čekaju pobjednika dvoboja između finskog KUPS Kuopija i moldavskog Milsamija, dok će Slovenci igrati u drugom pretkolu Konferencijske lige protiv poraženog između rumunjskog FCSB-a i andorskog Inter Club d'Escaldesa.
  • Jurki
    18.4k
    Pa i nije ovo ispadanje Olimpije neko cudo. U Kazahstanu je prvenstvo u punom jeku. U natjecateljskoj su formi.
    A i nasa Hnl elita je lomila zube na Tobolu, Kizližaru itd.
  • CastAway1986
    3.4k
    a i nije da su neka momcad , lani im se posrecilo protiv Rijeke pa su ispali od Borca usput prodali Ratnika a i Florucz je mrvicu ozbiljniji igrac od Mitrovskog koji ga ne moze.u startu zamjeniti
  • Jurki
    18.4k
    tak bu i Rijeka prosla. Luda gora je ozbiljna ekipa.
    Kak je to lijepo da ne trebamo igrati kvalifikacije.
    Inace bi nam vec svima bil tlak na 300, a sad nisam takoreci ni skuzil da se igraju kvalifikacije :rofl:
  • Infinity
    19k
    Ima, ima, samo sto ima jedan popravni manje u odnosu na one koji kasnije ispadnu.

Ispadanjem u prvom pretkolu Lige prvaka ides u drugo pretkolo Konferencijske lige.
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    Ma čekaj malo, kako je sad ispala ekipa koja je prošle sezone rušila Larne, LASK, HJK i koja je uzela bod na gostovanju Jagelloniji? Pokleknula tek pred gigantima Cercle Bruggeom, Heidenheimom i Borcem? Prema hvalospjevima prošle godine na Zoni, ja sam mislio da Boromisa ove sezone slaže galacticose iz Ljubljane i gazi do Lige prvaka.

Da nisu naletili prošle godine na Rijeku u poluraspadu i rasprodaji, nego nekakvu ozbiljniju ekipu u toj fazi, ne bi Konferencijske lige ni vidjeli. Ljudi dobili 30., 34. i 35. klub Konferencijske lige i prošli dalje prošle sezone, dajte molim vas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.