• Dino
    4k

Jel istina da su amortizeri i opruge besplatni?
  • Ludovic IX
    9.2k
    i gume a i gorivo neko samo obnavljajuće imaju
  • Dino
    4k

Ta marka nema konkurencije definitivno :lol:
  • serbus
    5.2k

Skupiti će narod kao i svaki put ali fakat se treba sjetiti "mame" ne državi nego onima koji ju vode da smeća nemogu pomoći ženi kupnjom uređaja od 12 000 eura.
  • Droljo
    18.5k

A dva mjeseca znaju otić na ljetni godišnji i svaki toliko potrošiti dok luftaju guzice i žderu ribetinu poluljudi odvratni!
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    ne bih se kockao sa nekom A verzijom samsunga jer znam 2, 3 frenda kojima nisu bili dobriIvan0302

Bitno je koji… Samsung ove full jeftine A serije ne radi nego su to ODM uredaji di samo priheftaju ime i softver i nazovu ga Samsung
    Cini mi se, ali nemoj me drzat tu za rijec, da je prvi bas Samsung a50 (tj serija a50, dakle a51, a52 itd).

Funkcionalno, realno nema prevelike razlike, ali isto tako mozes rec i za golf 1 iz ‘75 i nova Mercedes s klasa

Apsolutno… i sve te sitnice koje Apple radi, radi 3x bolje od ostalih. Nakon sto sam uzeo iPhone uzeo sam si kasnije i Apple watch i njihove slusalice, a razmisljam si i prebacit se s racunala na MacBook. Presavrseno rade zajedno.
  • Droljo
    18.5k
    ali isto tako mozes rec i za golf 1 iz ‘75 i nova Mercedes s klasaImamo Dinamo

Nemreš. Ak me u tom golfu pokupi romobilist polomit ću se a u mercedesu baš i ne...
  • Dino
    4k
    a razmisljam si i prebacit se s racunala na MacBookImamo Dinamo

Moj savjet evo. Od 2017 imam macbook air i dalje radi ko vurica. Nisam ja neki programer da mi treba otvorenost za svaki moguci softver nego vecinu tog kaj radim budu excel word pp i slicno tak da gura i dalje jednako kvalitetno ko kad sam ga kupio. Doslovno su mi mob i komp ista baza, povezani na svakoj razini. Bas je usteda vremena.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    I kod kompa i kod moba je jedino važno da Zona radi
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Vjerujem, da. Ma brutalni su, najjednostavnije receno. Ne znam koji cu tocno uzet, al nekakav Air ili Pro jedino sto mi je bitno da ima barem m1 chip, dakle od 2020 ili 2021 pa nadalje.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

A nemres ni ovo onda. Ak sa Xiaomijem zalutas na planini bez signala umrijet ces a sa iPhoneom ces zvat preko satelita
  • Droljo
    18.5k

Pa ja sam Robinson Crusoe jbte za takve stvari. MacGyver ak treba! Kakav mobitel, trebam samo ruke i noge.
    I pola litre rakije.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    A jel ima netko iPad desetu generaciju, kakva su vam iskustva s tim?
  • wolfgang14
    2.6k
    Ne znam koji cu tocno uzet, al nekakav Air ili Pro jedino sto mi je bitno da ima barem m1 chip, dakle od 2020 ili 2021 pa nadalje.Imamo Dinamo

imam MacBook Pro M1 chip iz 2021. godine, radim kao programer pa ga koristim za posao, fenomenalan je, 10/10. Ako su ti bitni utori, uzmi Pro, jer vjerojatno nećeš morat uzimat dodatno dongle (adapter) da bi spojio HDMI npr ili 3.5mm priključak za slušalice recimo.

Moj savjet, ako ti utori nisu bitni, uzmi Air, jeftinije ćeš proći, tanak je, prenosiv i lagan. Uzmi Pro ako su ti bitni utori i ako ćeš raditi zahtjevniji posao kao npr programiranje. Iako sam poprilično siguran da će ti i Air ove zahtjevnije zadatke podnijeti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.