• javolimtebejako
    2.6k
    al tolki retard nije da se ne javi na faking poziv ako ga boban zove
    — javolimtebejako

Ne bih se kladio u to.
    Papastrumf

onda povlacim sta sam rekao
  • Mali Zeus
    18.6k
    Dobro, jasno nam je da ne šmekaš Modrića, al pazi da se kod nabijanja ne ozljediš :rofl:Nolifer

Gdje se trebam početi smijati?
  • Noel
    13.2k
    Modrić ljubi dres sa vragom na sebi. Fuj.
  • NKDZ86
    4.6k
    jer ljubi lovu koju će dobit
  • criticus
    4.3k
    Modrić ljubi dres sa vragom na sebi.Noel

Sad kad bi bio bezobrazan napisao bi:
    Kapetanska traka na dugine boje - smeta
    Grb sa vragom - ne smeta
    Realovo micanje križa iz grba za Azijsko tržište - ne smeta

Malo su mi tu prioriteti pomiješani, ali dobro svak ima svoja uvjerenja. Koliko kod ona profitabilna bila.
  • Nolifer
    11.9k
    Modrić ljubi dres sa vragom na sebi. Fuj.Noel

Znaš onu našu popevku jednu: "I u nebo s njim i u pakao"... :smile:
  • miro
    6.9k
    Realovo micanje križa iz grba za Azijsko tržište - ne smetacriticus

Ovo nisam pojma imao, kao najveći klub ovo ono, a u biti obični papci žedni dolara
  • Mali Zeus
    18.6k
    Dobro je, tema je definitivno krenula u dobrom smjeru.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k

U Jeruzalemu je meni smiješno bilo, lako to za Real jer je mali križ na vrhu, nego dres Barcelone gdje jednostavno maknu ovu vodoravnu liniju na križu haha. Užasno izgleda
  • CastAway1986
    3.4k
    ne bi se kladio u to da Modric se nije htio javiti na Bobanov poziv ?
    A u sto bi se kladio , u prodaju Cordobe koju si rekao da je završena i da smo jos zaradili u njemu ?! Čemu to, pravdanje da nisu baš svi Maricevi igrači škart ili?
  • Mali Zeus
    18.6k
    Ovo će biti dobro.
  • Papastrumf
    17.6k

Ne, rekao sam da se radi o prodaji na kojoj ce klub nesto i zaraditi, a ne o posudbi. Isto tako sam na pitanje zasto klub nista nije objavio rekao da jos nista nije potpisano pa klub ne moze niti objaviti.

Sto ti tu nije bilo jasno?
  • CastAway1986
    3.4k
    pa u tvom komentaru od maloprije sam osjetio dozu omalovažavanja prema Modriću a za Cordobu si evo razjasnio ocito
  • Crni86
    12.5k
    osjetio dozu omalovažavanja prema ModrićuCastAway1986

A mozda je covjek reko samo istinu? Kaj da se laze da se modric javio zvoni pa da se jadnog luku ne omalozava?

Taj potez dovoljno govori koliko je Luka mali covjek. Na stranu sve ostalo, ali skupi muda javi se i zahvali se na ponudi. Pogotovo covjeku koji ti je kao idol. Pogotovo klubu koji te lansirao u orbitu. Ono minimalno ljudskosti.
  • CastAway1986
    3.4k
    majstore ne kažem ja da je Modric ambasador Dinama ili nesto niti mu se treba klanjati kad je veći dinamovac ispao Olmo samo kazem da se ne može pričati sa sigurnošću da se nije htio javiti Bobanu ma telefon..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.