• Jay
    2.5k
    Alaves umjesto Petkovića uzeo Mariana Diaza, bivšeg igrača Reala i Seville.
    Čovjek je bio bez kluba godinu dana
  • skener
    6k
    Ivanušec

Dinamo?

- Zimus je sve bilo gotovo, ja sam se dogovorio, Dinamo je sve dogovorio s Feyenoordom, a onda se u pet dana ozlijedilo puno igrača, dogodila se promjena trenera, Feyenoord je imao puno pravo da ostanem tamo... Da, želio sam se vratiti, a ovog ljeta priča je ipak bila napuhana: sve što se pisalo bilo je puno laži, jer nije bilo kontakta, ali jednog dana... Dinamo je uvijek opcija.
  • CastAway1986
    3.9k
    glavno da je ovdje neko provalio da se Ivanušec nije htio vratiti radi novca i onda ga veliki navijači odreda popljuvali..
  • Jos-Optimus
    7.3k
    da, jer inače je pokazao veliku emociju i ljubav prema klubu, aj ne drami
  • Droljo
    20.7k
    Sad kad je Modrić potpisao za milan ona naša pobjeda u lp protiv njih mi ima još veću dimenziju i gušt! Nek si ga pljuga kad nije htio k nama. Stvarno mi nije izgledao kao neki mainstream lik al izgleda da je. Jebla te lova luka, koju je mogao i ovdje dobiti ali u dvije godine... Bezveze
  • CastAway1986
    3.9k
    ne pitam te ništa pod broj jedan , Dinamo mu nije ni poslao ponudu a ti i dalje vjeruj u bajke da se nije htio vratiti radi novca
  • Jos-Optimus
    7.3k
    Gle stari, bez želje da poberem ban, ne trebaš pitati nikoga ništa, na forumu si i komentiraš - ljudi odgovaraju. Nisam te vrijeđao, ne vidim problem. Luka Ivanušec je mali seronja i to je to, pokupio se kao najveća p***ca kad nam je najviše trebao, nakon 5 dobrih tekmi, a sa novim trogodišnjim ugovorom, ucjenjivao je klub i onda plakao pod sjeverom..i onda ima plaćene članke u SN kako je njemu Dinamo emocija. Da, mali je seronja i to je to
  • Infinity
    19.4k
    Meni je cudno da je otisao tamo s obzirom da mu je prica kako zeli igrati i biti spreman za SP. Njemu je u Milanu netko mogao reci da ce igrati, ali sutra moze zavrsiti na klupi. Vjerujem da bi Dinamo istrpio i neki njegov los period, gurao ga pred kraj sezone, tempirao mu formu... Mislim da mu je Dinamo jednostavno bio najbolja opcija kao pripreme za SP.

Moram priznati i da sam gotovo uvijek malo pokvaren prema igracima koji odu od nas, pa i sad prema Modricu. Ne bih imao nista protiv da tamo ubrzo zavrsi na klupi, a da kao klub budu losiji nego prosle sezone. Steta samo sto ih ne mozemo nabit jos jednom.
  • Droljo
    20.7k

Pa to velim. Nema šanse da bi mu igdje bilo bolje nego kod nas. A jako mi je žao što nije prošle sezone igrao za njih da ih oderemo sa njime u ekipi jer znamo koliko ne voli gubit. Šteta. I to još par metara od igrališta koje nosi njegovo ime :lol:
  • Mali Zeus
    19.2k
    Nabijem i Modrića i Ivanušeca.
  • Nolifer
    12.4k
    Sretno Luka & Luka :strong: :up:
  • Sajla
    12.7k
    od previše luka hoće i suza krenut na oko. a nama slijedi puno smijeha i veselja. dobro je to sve i ovako. jako dobro
  • badjibadara
    7.2k
    Službeni profil Real Madrida otpratio Modrića na Instagramu...

bg,f8f8f8-flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8.jpg
  • mokoxax468
    1.4k
    A koliko znam, to im je standardna praksa za bilo koga što ode iz kluba. Malo glupo, ali tako rade uvijek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.