• Blueshadow86
    3.7k
    Znate sta je dobro cak i ako Beljo propadne? Dinamo je ocito spreman dati 5 milijuna eura na napadaca.Infinity

Ovo je ok ako se zaista vrtimo oko te love. Ja ne vidim nigdje ništa službeno, jedino ako sam nešto propustio, a to je onda moja greška. Novinari pišu 5 milijuna, pitanje jel lupetaju kao po običaju ili ovog puta ipak neki k**** znaju.
  • ElDorado
    4.7k
    Uopće mi je idiotski da navijači koji pojma nemaju o tržištu daju izjave tipa ‘previše je to’. Tržište diktira cijene. Stopera imaš koliko hoćeš, ali napadači su traženi i njihove cijene su višestruko veće. Jasno je zakaj Boban forsa Belju. Hrvat je, u njemu vidi povratak u repku, rast vrijednosti itd. Za te novce moze dovest nekog vrlo solidnog igraca, ali na njemu Dinamo ne moze vise zaraditi.

Malo o Kuletu. Drag dečko, borac, Dinamovac. Ali on jednostavno nije kvaliteta za naseg prvog napadaca. Pripremne tekme su to i pokazale.
  • badjibadara
    6.4k
    Znate sta je dobro cak i ako Beljo propadne? Dinamo je ocito spreman dati 5 milijuna eura na napadaca.Infinity

A to nas već dovodi do Munteanua… :chin:
  • Paggini
    58.9k
    Samo za usporedbu, Matanović koji je zabio dva gola za Eintracht cijelu prošlu sezonu je otišao za laganih 8 milijuna. Jbg, iz te perspektive, 5 za Belju je premija
  • Beowulf112
    391
    Sad kad iskopamo novog iliju sivonjica
  • Cagica111
    85
    kako su prosle cijele pripreme kad prvenstvo pocima za 20 dana? Haha
  • Infinity
    19k
    A to nas već dovodi do Munteanua… :chin:badjibadara

Moze! A moze i Strelec, moze i Sylla. Nisam nesto pretjerano izbirljiv.
  • Nogo
    8.2k
    Zajc nas odbio, Mierez ide na pripreme s klubom u Španjolsku, Beljo trenutno isto odbijen, Mckenna pitanje je u kakvom je statusu?!

Iskreno, od svih navedenih najviše bih bio sretan s Mierezom koji mi je i najrealniji.

Naši novinari... :vomit:
  • Dzoni
    1.6k
    Hvala bogu pa nas je Zajc odbio
  • ElDorado
    4.7k
    od kud te informacije
  • Noel
    13.1k

Nemoj to tu pisat, kakav je ovaj sportski direktor Augsburga luđak čita Zonu..
  • Tranzicijski Napad
    624
    Ljudi se hvataju na post turcina sa twittera, njima nije za vjerovat i ako imaju 2milje pratitelja
  • fakin
    984
    Zajc nas odbio, Mierez ide na pripreme s klubom u Španjolsku, Beljo trenutno isto odbijen, Mckenna pitanje je u kakvom je statusu?!Nogo

kak? pa jučer su rekli zajc, mierez i jedan stoper pred potpisom.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Kažu da je Zajc odbio sve usmene ponude navedenih klubova jer želi u lige petice.Nogo

Skroman momak, 31 godina, karijera u padu, ali on bi u lige petice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.