• skener
    4.9k
    Mierez na popisu igrača koji idu na pripreme u Španjolsku
  • wolfgang14
    2.6k
    5+2M :groan: nadam se da je fake news. Najbolje bi bilo ga uzet na posudbu s mogućnošću otkupa da vidimo uopće u kakvoj je formi. Jer ovo su bolesne cifre
  • Beowulf112
    391
    Beljo je malo preplacen...ali mierez je top igrac...zna iz nicega stvorit sansu..zna kombinirat sa ostatkom ekipe...u pravim golgeterskim godinama...samo sta cemo s kuletom?sumnjam da ce kule biti treca spica...kuleta utopit dok se mozda koja milja za njega izvuc
  • Keyser Soze
    14.7k
    Prvo treba vidjeti ima li uopće istine u medijskim natpisima za transfere Belje i Miereza, ja bih prije rekao da oni ništa ne znaju.
  • rokikaciga
    2.9k
    Po meni je dovodenje Miereza i Belje nepotrebno. Jedan od njih je dovoljan uz Kuleta i klince, pogotovo ako igramo samo s 1 spicom
  • Ivanmtk
    1.6k
    kakav Kule? Pa oće li itko nazvat stvari pravim imenom. Zbog toga što nam je Kule bio prva špica mi smo ostali bez trofeja. Svaka mu čast na "ljubavi prema klubu" ali lik je tip špice volio bi da igra za Hajduk. Ako ima 1% šanse da se transferira (a ako ga nakon prošle sezone ne možemo prodat, nećemo nikad) treba ga na leđima odnijeti tamo di ga žele. Još kad vidim da je digao nos jer kao traže se pojačanja, neće bit prvi izbor. Ili one suze nakon gola Orioliku u kupu iz penala, do gestikulacije prema zapada nakon gola Istri. Putuj Kule
  • rokikaciga
    2.9k
    Kule koji pod injekcijama, ozljeden i nacet igra i suti. Kule koji zivi ovaj klub. Kule koji sjebe ruku i odmah ujutro je na treningu. U konacnici Kule koji je stalno jebeno spreman i koji je utrpao 20 golova prosle godine. A vi kaj se dignete na zadnje noge na svaku reakciju niste normalni. A hocete igrace s emocijama.

Tip spice koji ja zelim je 20 golova u sezoni.
  • Žan
    661
    Koji mrtvi Kule vise? Prodaj drvo ako se moze ista dobit za njega.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Kule koji sjebe ruku i odmah ujutro je na treningu.rokikaciga

Vrlo pametno od njega. Kad si dodatno zezne oporavak em ga necemo moc prodat em nece bit u kadru.
  • Ivdzo11
    7.8k
    ⏳️ Ogroman pomak u pregovorima s Augsburgom. U Dinamu su uvjereni da će Beljo biti nova devetka kluba te da će se dogovor finalizirati jako brzo.

FB izvor
  • Noel
    13.1k
    Kad vidim FB izvor to mi je ko kad u firmi kažu ide povećanje plaća, čula čistačica dok je čistila ured od direktora..
  • Ivdzo11
    7.8k
    ako je problem, lako cemo izbrisati?
  • rokikaciga
    2.9k
    Jebote kontuzija ruke za nogotenis.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Pa oće li itko nazvat stvari pravim imenom. Zbog toga što nam je Kule bio prva špica mi smo ostali bez trofeja.Ivanmtk

Ajde ne lupetaj gluposti ko da nitko drugi osim tebe nije pratio klub prošle sezone.
  • Orc123
    12.5k
    Pogledao snimku tekme.....sviđa mi se inzistiranje na visokom pritisku...za sad je to jedna od rijetkih novosti u igri...ima naznaka indrugih ali treba nam jos 2-3 tjedna uigravanja....

Vinlof odlican ko i cijele pripreme, Sergi djeluje dobro, Valincic dobar ali.....
    Moram spomenuti Villara! To je vanserijski igrac za nase uslove...igrac kojeg je milina gledati, ajmo rec Modric za sirotinju ali sirotinski Modric je u hnl bez brige prvi igrac lige.....lakoca kojom se on igra nogometa, fantasticno. Kad ce biti skroz spreman bit ce on top! Mora biti u prvih 11, a tko ce biti u paru s njim nek odluci Kovacevic ali smrtni grijeh bi bio da ga nema u pocetnom sastavu jer radi takvih igraca se placaju karte i gleda nogomet....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.