• fakin
    978
    Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000.Nogo

Kolika je bila placa sad prosle sezone njemu u Dinamu?
  • rokikaciga
    2.8k
    Prihodi u 2024 iznose 920 tisuca eura. Sto ukljucuje sve zive bonuse i premije
  • fakin
    978
    Znaci s 900 na 180. Ne znam kaj da kazem vise
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Kod Ristovskog je vjerojatno bila stvar inata ili tog načelnog dogovora sa Zajecom i kasnijih promjena istog. Iako jedna teorija kaže da mu se ništa nije ni ponudilo.

Budući da primanja nekih igrača u Sarajevu iznose daleko preko 20 tisuća eura mjesečno, mislim da je on dobio dosta više od ovih 180 godišnje. Jer ipak Ristovski u Sarajevo dolazi s najvećim renomeom do sada. Usudim se reći i najvećim od kad postoji jedinstvena liga u BIH.
  • skener
    4.8k
    Crystal Palace je potvrdio transfer Borne Sose iz nizozemskog Ajaxa.

Hrvatski 27-godišnji reprezentativac potpisao je ugovor na tri godine, a transfer je službeno potvrdio londonski klub.
    Crystal Palace je Ajaxu platio 3.5 milijuna eura i tako se riješio igrača kojeg je plaćao nešto manje od dva milijuna eura neto, a koji u zadnje vrijeme nije bio u planovima za prvu momčad.
    Sosa je prošle sezone bio na posudbi u Torinu, a prije togaj za Ajax odigrao samo 25 utakmica u upisao pet asistencija. U Ajax je stigao u ljeto 2023. godine iz Stuttgarta za osam milijuna eura.
  • Marley
    4.5k
    Steta, bas steta da nije bilo neke kombinacije za nas...

Ali nije mi ovo jasno, kako sad samo 3.5 milijuna???? U cemu je bio problem onda da je nama bio neizvediv? Mislim na vrijeme prije nego sto su ovi drugi dovedeni, koliko se sjecam prica o Sosi je krenula dosta prije toga. Ili se krivo sjecam.
  • Sajla
    10.6k
    Ali nije mi ovo jasno, kako sad samo 3.5 milijuna???? U cemu je bio problem onda da je nama bio neizvediv?Marley

"Detalji plaće nisu poznati, ali zasad se pretpostavlja da mu ugovor nije manji nego je bio u Ajaxu. Tamo je Sosa zarađivao oko dva milijuna eura godišnje."
  • blue heart 72
    2.3k
    nije u pitanju samo odšteta. Treba zadovoljiti i apetite igrača i menedžera.....
  • don
    14.1k
    i da nam se nudio svejedno bi prija Vinlofa uzeo
  • Droljo
    18.4k

Preko 2 mil eura neto plaća godišnja.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Znaci s 900 na 180. Ne znam kaj da kazem visefakin

Super za nas. Riješili se velike plaće, doveli Valinčića i otkrili Špiku.
  • blue heart 72
    2.3k
    Nije ni insajderska, ni iz medija. Jedan prijatelj sa posla (inače Ultras YB-a) mi puno ushićenja govori, da su navodno "mladi dečki" zainteresirani za Petka. Na to sam se jednostavno moral nasmijati i rekel mu da čisto sumnjam da ga oni mogu platiti, a i pitanje dal bu ako u tome ima nešto, prešel liječnički. Na tu opasku me samo čudno pogledal.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Reci mu da nema kuk :rofl:
  • badjibadara
    6.3k
    Odlican nastup Pere Bockaja za Varazdin protiv Aluminija. Asistencija iz kornera za drugi pogodak Varazdina. Zanimljivo lijevo krilo su doveli, Iuri Tavares.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.