• fakin
    972
    Per my information, it is a 2+1 year deal with an annual salary of €180,000.Nogo

Kolika je bila placa sad prosle sezone njemu u Dinamu?
  • rokikaciga
    2.8k
    Prihodi u 2024 iznose 920 tisuca eura. Sto ukljucuje sve zive bonuse i premije
  • fakin
    972
    Znaci s 900 na 180. Ne znam kaj da kazem vise
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Kod Ristovskog je vjerojatno bila stvar inata ili tog načelnog dogovora sa Zajecom i kasnijih promjena istog. Iako jedna teorija kaže da mu se ništa nije ni ponudilo.

Budući da primanja nekih igrača u Sarajevu iznose daleko preko 20 tisuća eura mjesečno, mislim da je on dobio dosta više od ovih 180 godišnje. Jer ipak Ristovski u Sarajevo dolazi s najvećim renomeom do sada. Usudim se reći i najvećim od kad postoji jedinstvena liga u BIH.
  • skener
    4.8k
    Crystal Palace je potvrdio transfer Borne Sose iz nizozemskog Ajaxa.

Hrvatski 27-godišnji reprezentativac potpisao je ugovor na tri godine, a transfer je službeno potvrdio londonski klub.
    Crystal Palace je Ajaxu platio 3.5 milijuna eura i tako se riješio igrača kojeg je plaćao nešto manje od dva milijuna eura neto, a koji u zadnje vrijeme nije bio u planovima za prvu momčad.
    Sosa je prošle sezone bio na posudbi u Torinu, a prije togaj za Ajax odigrao samo 25 utakmica u upisao pet asistencija. U Ajax je stigao u ljeto 2023. godine iz Stuttgarta za osam milijuna eura.
  • Marley
    4.5k
    Steta, bas steta da nije bilo neke kombinacije za nas...

Ali nije mi ovo jasno, kako sad samo 3.5 milijuna???? U cemu je bio problem onda da je nama bio neizvediv? Mislim na vrijeme prije nego sto su ovi drugi dovedeni, koliko se sjecam prica o Sosi je krenula dosta prije toga. Ili se krivo sjecam.
  • Sajla
    10.6k
    Ali nije mi ovo jasno, kako sad samo 3.5 milijuna???? U cemu je bio problem onda da je nama bio neizvediv?Marley

"Detalji plaće nisu poznati, ali zasad se pretpostavlja da mu ugovor nije manji nego je bio u Ajaxu. Tamo je Sosa zarađivao oko dva milijuna eura godišnje."
  • blue heart 72
    2.3k
    nije u pitanju samo odšteta. Treba zadovoljiti i apetite igrača i menedžera.....
  • don
    14.1k
    i da nam se nudio svejedno bi prija Vinlofa uzeo
  • Droljo
    18.4k

Preko 2 mil eura neto plaća godišnja.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Znaci s 900 na 180. Ne znam kaj da kazem visefakin

Super za nas. Riješili se velike plaće, doveli Valinčića i otkrili Špiku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.