• DiddyGuela
    3.8k
    Nakon misterije sa transferom Mbukua evo nam nove misterije sa transferom Cordobe. Klub NIKADA nije bio ovoliko zatvoren prema javnosti. Toliko o transparentnosti.
  • Shkera
    587
    bitno da se priopći javnosti da se nudi Hajduku pomoć zbog oluje.
  • mbzg
    156
    Velim, čovjek više nije Dinamov igrač. Prodan je 100%.
  • NKDZ86
    4.5k
    Toliko o transparentnosti.DiddyGuela

kad smo kod toga, jučer se tek vidio na stranici kluba tko je novi dopredsjednik kluba...ne znam da li je bila obavijest o tome...
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Na vise kanala, cak i na Linkedinu.
  • Papastrumf
    17.5k
    Najbolje da javno objave transfer prije nego sto potpisu ugovor s drugim klubom pa da forum struka bude zadovoljna.
  • DiddyGuela
    3.8k

A jebemu misa opet kriva forum struka. Pa sta bi ti bez forum struke, tko bi ti onda bio stalno kriv...
  • Papastrumf
    17.5k

Kriv za što? Ne razumijem što je pjesnik htio reći?
  • Paggini
    58.3k
    Klub NIKADA nije bio ovoliko zatvoren prema javnosti.DiddyGuela

FCEhZJ7XEAAQXH4.jpg
  • Jaro
    10.5k
    Znaci jos nije prodan, posudjen, kaj god. Jos je igrac Dinama (var dok se ne potpisu papiri ako je uopce dogovoreno ista). Bivsi SD je potrosio cijeli ljetni rok dovodeci ga i pregovarajuci s pitajboga kime i kakav deal je sklopio. Nadam se odlasku pa makar se cudom pretvori sutra u Yamala. Isto i za mladjeg kolegu s druge strane. Ne zelim klub koji se bavi ovim cudnim/mutnim/sumnjivim poslovima...
  • Cif
    429
    to je mutni posao a 4 godine špikiča u Dinamo nije mutni posao
  • Jaro
    10.5k
    pa ja sam se nekako nadao da smo se maknuli od vremena "Spikic" i ostalih poslova. Poteze novog vodstva (i njihovih zaposlenika) pravdati onima u najmracnije doba kluba je, onako, ...
  • Shkera
    587
    Najbolje da javno objave transfer prije nego sto potpisu ugovor s drugim klubom pa da forum struka bude zadovoljna.Papastrumf

Čuj forum struka, mi smo navijači koji volimo svoj klub i želimo mu najbolje i zato nas zanimaju sve stvari koje su nekome možda sitnice, tak da spusti se malo na zemlju.
  • Papastrumf
    17.5k

Procitaj raspravu ponovno pa vidi na sto sam se referirao.
  • Shkera
    587

Na neobjavljivanje transfer detalja? Slazem se i to je praksa svugdje u nogometnom svijetu i vjerujem tvojoj informaciji od nekidan, ali kad bude gotovo neka se objavi jel to posudba s ili bez opcije otkupa ili transfer, bez detalja.

Ili se sve treba sakrit, a priopcenja oko gluposti pisat?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.