• De Oliveira
    1.6k
    i Kacavenda spada u ovu skupinu
  • Odani Zgd
    660
    Sretan rođendan našem Josipu,Bože zdravlja samo,ostalo će sve doći.Nemoj ići od nas...
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Sretan rodjendan Joza naš, nadam se da ce ti stici ovaj snajper sto ti saljem iz Danske :lol: uz to ti zelim puno zdravlja ,srece i veselja u zivotu ,i u nasem plavom dresu. Ne rise ,nego potisuj tak ugovor :heart:
  • Dinaminjo
    1.5k
    Sve najbolje!!

Nemoj ici od nas..
  • Zagi
    10.7k
    Smrdi mi tu nekaj već neko vrijeme.
    Još nije potpisao ugovor, nebulozne paralele sa Perićevim raskidom , a danas misteriozna pošteda.

Je mi najdraži igrač ali...
    Dobio si kapetansku vrpcu. Potpiši ugovor i pokaži da se dugoročno vidiš tu ili van.

Ne pada mi na pamet gledati još jednu sezonu sa "kapetanom na odlasku". Prošla je bila... znamo svi kakva
  • SAS1987
    17.9k
    Dobar je Miške i vjerovatno i on vidi kako su prošli ostali senatori koji su otišli iz Dinama, Od Oršića, Petka, Pjace, Rileta itd.

Skužit će polako igraći koji nisu Olmo, Gvardiol, Šutalo itd. da im Dinamo može dati najbolje godine života.
  • Jurki
    18.3k
    Skužit će polako igraći koji nisu Olmo, Gvardiol, Šutalo itd. da im Dinamo može dati najbolje godine života.SAS1987

Gem, set, meč.
    I da se bu trebalo dobrano potruditi da ostanu u Dinamu i na takvoj placi, jer realno nigde takvu placu nece imati!

Mogli bi se svi malo ugledati na KTC-a covek uvek tip top spreman, ore teren, a kakvu placu ima?
  • Odani Zgd
    660
    Volio bi da ostane,al imam osjećaj da će otići.Mislim da nije ni u lovi,već jednostavno je došlo do smjene generacije,otišlo je cijelo njegovo društvo s kojim je godinama igrao(Rile,Petko,Ademi...),jedino je on od senatora ostao,i nije to više to....Nadam se da griješim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.