• Miro Vugrinec
    9.1k
    ↪Miro Vugrinec Rebić u formi je sigurno bolji igrač od Lisice, veliki transfer ako dođe u Hajduk. Moja poanta je više išla u smjeru toga da Lisica kakav god da je, u boljoj je formi od Rebića i trenutno može dati više.Keyser Soze

A gledaj formu Pjace prije dolaska u hnl, formu koliko hoćeš naših igrača koji nisu mogli vani igrati pa dolazili u hnl, vidjela se razlika kod velike većine. Rebić je prekaljen igrač i za hnl je top igrač sigurno i kad nije u svom najboljem stanju i nije mi drago ako dođe u Hajduk. Ali i dalje tom Hajduku fali 5-6 ozbiljnih igrača i imamo jači roster od njih, tako fa ih se ne treba bojati. Moja opaska je išla samo u smjeru toga jer puno se danas uspoređuju statistike kao da je isto zabiti u hnl i ligama 5
  • NKDZ86
    4.5k
    slažem se, paraziti je dobar igralec, šteta kaj nije došao kod nas, londonska škola
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ti si upravo izjavia da je hajduk jači prodajom Prpića, Sigura, Pukstasa i Durdova i dolaskom Pajazitija iz Gorice, Frana Karačića iz Lokomotive i ajde Ivušića iz Pafosa.don

Da, Durdov i Pukstas ionako nisu imali neku ulogu prošle sezone, a njihovom prodajom će dovesti jednog, a možda i 2 stopera koji neće u potpunosti zamijeniti Prpića (koji ih je svakako koštao nekih golova prošle sezone), ali mogu biti korisni. Ivušić, Rebić i Karačić su svakako upgrade u odnosu na ono što su do sada imali na tim pozicijama. Također, vratio im se Žaper. Ako će on biti zdrav, to im je veliki dobitak, a Pajaziti je dobar igrač, bolji nego Belcar na čiji dolazak kod nas su mnogi padali u nesvijest (između ostalih i ti). Povrh svega, dodaj na to još i trenera kojeg sada imaju, trenera koji zna stvoriti igru za razliku od Gattusa. Ako ispadnu iz Europe, bit će im fokus samo na HNL i tu će biti opasni, a mi ćemo se trošiti u Europi i možda gubiti bodove na početku dok se ne uigramo.
  • Crni86
    12.3k
    gledaj formu Pjace prije dolaska u hnlMiro Vugrinec

A usporedi onda karakter i mentalitet pjace i rebica. Kao nebo i zemlja.

Nakrcavaju se tim svim nekim igracima koji su u slobodnom padu koji misle da ce se setat kroz hnl, uzivat na moru. A oni nakon ove trojke (pukstas, sigur i durdov) vise nemaju niti jednog mladog igraca koji ce im u buducnosti moc donijeti nekakav novac niti se trude koga od mladih igraca promovirati. Totalno promasena strategija.
  • Dinamosaurus
    33
    Također, vratio im se Žaper. Ako će on biti zdrav, to im je veliki dobitakIzet Hajrović

Na njihovom forumu su pisali da je gotov on, da nije ni blizu razine kao prije ozljede
  • Hnlovac
    2.6k
    Istra očekuje preko 2000 godišnjih ulaznica za ovu sezonu, a i Slaven ide jako i diže sve kaj hoda - prodano čak 55 komada
  • Ivdzo11
    7.6k
    SLUŽBENO ️
    Luka Vušković od danas više nije igrač Hajduka a njegov transfer bit će proknjižen u poslovnim knjigama.

:party:
  • Bosskovitz
    17.4k
    Sad se priča o tom RebićuKeyser Soze

Rebić bira između dolaska u Hajduk i mirovine. To je sve što treba znati o njemu. Ako im Rakitić nije pomogao, a od Rebića je x puta veći profesionalac, inteligentniji i talentiraniji igrač te generalno veće nogometno ime, ne znam zašto bi se itko trebao bojati problematičnog napadač koji je prošle sezone dobio duplo više crvenih kartona nego kaj je zabio golova.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Rebić je prekaljen igrač i za hnl je top igrač sigurno i kad nije u svom najboljem stanju i nije mi drago ako dođe u Hajduk.Miro Vugrinec

To se pricalo i za Kalinica i Rakitica.
  • Nogo
    8k

Od početnih 8, pa 6, već smo na 4,5.
  • nemapredaje
    5.6k

Jedna saga gotova.

Još samo da Rijeka proda Jankovića pa da i njegovi postotci odu u povijest :smile:
  • Droljo
    18.3k

On može otići samo u nekom dealu +Janković
  • SAS1987
    17.8k
    Od početnih 8, pa 6, već smo na 4,5.Nogo

PTSP na moje ulaganje u Bitcoin :lol:
  • Mali Zeus
    18.3k
    na gol.hr piše da će im Tottenham sad uplatiti 11 milja.
  • rioda
    9.1k

Pa mislim da i hoće, samo su oni ranije digli kredit s pokrićem u toj uplati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.