Da, Durdov i Pukstas ionako nisu imali neku ulogu prošle sezone, a — Izet Hajrović
a njihovom prodajom će dovesti jednog, a možda i 2 stopera — Izet Hajrović
a mi ćemo se trošiti u Europi i možda gubiti bodove na početku dok se ne uigramo — Izet Hajrović
imali su, pogotovo Durdov prvi dio sezone. — don
kakva? Jeste vi ljudi normalni? Vi se jebeno bojite svakog igrača koji potpiše za hajduk. Naravno da će dovest nekoga, ali kakva i kolika je kvaliteta tih igrača? — don
bojiš li se Vukovara jer dovodi upgrade na ono šta ima? — don
Mi smo titulu izgubili jer smo bili MI loši, a ne drugi dobri. Drugi su bili kriminalni, a mi još kriminalniji. Ne triba nas bolit briga 5% šta radi hajduk jer su nebitni, nisu u našin gabaritima. — don
Spominješ odlazak Petka, Pjace.. Pa jesmo s njima izgubili titulu prošle godine? Je li se s njima mučimo već 4 godine i naslov uzimamo u zadnjim kolima? A kao zamjene smo doveli igrače sa velikim iskustvom u Ligama Petice, Njemačke lige.. A ako mišliš da Dinamo može dovest boljeg igrača od Petkovića i Baturine, ostavi se ozbiljnog nogometa i kreni igrat FM. Dinamo ih ne može dovesti, može ih samo STVORITI šta i pokušavamo dolaskom Vinlofa, Domingueza, Ljubičića, Vidovića pa i Villara. — don
mi europu igramo misec ipo nakon početka HNL-a. — don
Jesu, da, cijela 3 gola u sezoni, 2 protiv Gorice kojima je riješio utakmicu i jedan protiv Šibenika. Veliki hendikep bit će njegov odlazak, ne znam hoće li tim milijunima moći obrisati rijeke suza — Izet Hajrović
Dovoljno je da dovedu jednog iskusnog poput Majstorovića i već im bi to puno značilo. — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.