• don
    14.1k
    Da, Durdov i Pukstas ionako nisu imali neku ulogu prošle sezone, aIzet Hajrović

imali su, pogotovo Durdov prvi dio sezone.

a njihovom prodajom će dovesti jednog, a možda i 2 stoperaIzet Hajrović

kakva? Jeste vi ljudi normalni? Vi se jebeno bojite svakog igrača koji potpiše za hajduk. Naravno da će dovest nekoga, ali kakva i kolika je kvaliteta tih igrača?

Karačić nije upgrade jer je idalje opcija iza Sigura, ako Sigur ode (a jako je izgledno da ide) onda će to bit ogroman downgrade jer će na RB ostat na Karačiću i malon Hodaku. A taj scenarij je i najrealniji.

Pajaziti, naravno da je neki upgrade jer su dobili igrača više u rotaciji, ali kako takve igrače možeš uspoređivat, barem na papiru dok ih ne vidimo s našim?

bojiš li se Vukovara jer dovodi upgrade na ono šta ima?

Mi smo titulu izgubili jer smo bili MI loši, a ne drugi dobri. Drugi su bili kriminalni, a mi još kriminalniji. Ne triba nas bolit briga 5% šta radi hajduk jer su nebitni, nisu u našin gabaritima.
    Spominješ odlazak Petka, Pjace.. Pa jesmo s njima izgubili titulu prošle godine? Je li se s njima mučimo već 4 godine i naslov uzimamo u zadnjim kolima? A kao zamjene smo doveli igrače sa velikim iskustvom u Ligama Petice, Njemačke lige.. A ako mišliš da Dinamo može dovest boljeg igrača od Petkovića i Baturine, ostavi se ozbiljnog nogometa i kreni igrat FM. Dinamo ih ne može dovesti, može ih samo STVORITI šta i pokušavamo dolaskom Vinlofa, Domingueza, Ljubičića, Vidovića pa i Villara.

a mi ćemo se trošiti u Europi i možda gubiti bodove na početku dok se ne uigramoIzet Hajrović

mi europu igramo misec ipo nakon početka HNL-a.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    imali su, pogotovo Durdov prvi dio sezone.don

Jesu, da, cijela 3 gola u sezoni, 2 protiv Gorice kojima je riješio utakmicu i jedan protiv Šibenika. Veliki hendikep bit će njegov odlazak, ne znam hoće li tim milijunima moći obrisati rijeke suza.

kakva? Jeste vi ljudi normalni? Vi se jebeno bojite svakog igrača koji potpiše za hajduk. Naravno da će dovest nekoga, ali kakva i kolika je kvaliteta tih igrača?don

Dovoljno je da dovedu jednog iskusnog poput Majstorovića i već im bi to puno značilo.

bojiš li se Vukovara jer dovodi upgrade na ono šta ima?don

Neozbiljno je odgovarati na ovo kad preuveličavaš, ali čini mi se da Vukovar neće biti jedna od onih momčadi koje će ispasti do polusezone tako da će liga opet biti zanimljiva.

Mi smo titulu izgubili jer smo bili MI loši, a ne drugi dobri. Drugi su bili kriminalni, a mi još kriminalniji. Ne triba nas bolit briga 5% šta radi hajduk jer su nebitni, nisu u našin gabaritima.don

Apsolutno, s tim se slažem, međutim mi nismo uvjerljiviji od kraja prošle sezone.

Spominješ odlazak Petka, Pjace.. Pa jesmo s njima izgubili titulu prošle godine? Je li se s njima mučimo već 4 godine i naslov uzimamo u zadnjim kolima? A kao zamjene smo doveli igrače sa velikim iskustvom u Ligama Petice, Njemačke lige.. A ako mišliš da Dinamo može dovest boljeg igrača od Petkovića i Baturine, ostavi se ozbiljnog nogometa i kreni igrat FM. Dinamo ih ne može dovesti, može ih samo STVORITI šta i pokušavamo dolaskom Vinlofa, Domingueza, Ljubičića, Vidovića pa i Villara.don

Nigdje njih 2 nisam spomenuo u zadnjem postu. Ne možemo ih nadomjestiti u potpunosti, ali neke smo mogli zadržati, a neke nadomijestiti timski, što na istim pozicijama, što na drugim koje su bile slabije. Dakle, mislim da se može dovesti boljeg igrača od Lisice i KTC-a/Radeljića koji se spominje, te su pozicije bile kritične, a mi smo ih još oslabili. Zamjenu za Baturinu stvaramo i mislim da imamo u vidu Stojkovića, a Sučića smo zamijenili iskusnijim i defanzivno odgovornijim Ljubičićem i Villarom. Zamjena za Petkovića i Kangu nije na vidiku, desno krilo nije na vidiku, kvalitetan lijevi stoper nije na vidiku, na lijevo krilo smo doveli sporu desetku od koje izmišljamo lijevo krilo. Puno toga fali, a pare su već potrošene.

mi europu igramo misec ipo nakon početka HNL-a.don

To sam i napisao, vidi kako sad izgledamo. Postoji mogućnost da ćemo na početku kiksati koju utakmicu, a onda dolazi pakleni ritam s Europom, a prva momčad trenutno ne može meda protiv Ujpesta.
  • don
    14.1k
    Jesu, da, cijela 3 gola u sezoni, 2 protiv Gorice kojima je riješio utakmicu i jedan protiv Šibenika. Veliki hendikep bit će njegov odlazak, ne znam hoće li tim milijunima moći obrisati rijeke suzaIzet Hajrović

najbolji strijelac prošle sezone iza Livaje je idalje Benrahou koji je na zimu otiša iz hajduka. Tako da je deplasirano pričat o golovima.

Dovoljno je da dovedu jednog iskusnog poput Majstorovića i već im bi to puno značilo.Izet Hajrović

IM, ali to se ne tiče nas, ako mi budemo na svom nivou. Kužiš? Majstorović je HNL igrač.
  • NORTE
    17.3k
    Jel se sjeća netko jel već prije par mjeseci bilo neke priče da će uskoro krenut obnova Poljuda dio po dio stadiona i da će se cijelo vrijeme igrat bez problema?
  • Nogo
    8k
    ⚽️ Nogometaši Rijeke poraženi su od Čukaričkog (0:2) u trećoj provjeri pred početak sezone ⚪️
  • Paggini
    58k
    Ne samo da su igrali sa drljavim srbima, nego još i izgube od njih. E moja rijeko, svi se trudimo da skinemo nepravedni epitet grada i kluba, al nam ne pomažete stvarno
  • Mali Zeus
    18.3k
    tko zna, možda dovedemo špicu i stopera iako nisu na vidiku kako ti kažeš.

Evo malo i bolje sad izgledamo, možda ne budemo 3., 4.
  • jedan u nizu
    14k
    Mene zanima, ako zna netko upucen u stanje, sta je sa nasim gostujucim 'sektorom' ove godine.

Oce li se ograditi dio juga sa 5% kapaciteta kako spada ili?
    Nakon onog pokusaja ogradivanja prije derbija nista se nije pisalo, niti dogadalo.

Ima li kakvih pomaka?
    Nekakve mreze ispred juga ili nesto?
  • mlinchica
    3.3k
    rekao je Pajaziti, koji je govorio na engleskom uz dojmljiv britanski naglasak

poznati britanski naglasak.
    Mali Zeus

Oh gosh!
    Sad sam ga čula, fakat je british. :grin:
  • Jay
    2k

Taj Camacho je prije 5 godina skoro završio u Dinamu za 2-3 milijuna eura, ali ga Sporting srećom nije htio pustiti
  • BBBaranja
    3.8k

I vjerojatno bi opet isao na posudbu u Vukovar :grin:
  • badjibadara
    6.3k

Nadam se da nece ovako plivati protiv Ludogorca, koji je uzgred tek pred kraj tekme dobio bjeloruse 1:0
  • Paggini
    58k
    Ove reakcije kod oba gola su fkt za "top 10 football epic fails/funny bloopers 2025" youtube kompilaciju, tragedija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.