• ElDorado
    4.6k
    Jel to patka ili Petko stvarno nemre proći lječnički?!
  • Facke
    6.3k

Vrlo lake moguce da nemre prejti ljecnicki.
    Nebi me uopce cudile.
  • Omake
    10.3k
    Trebao potpisati na dva mjesta pa nije. Manager mu u totalnom silenzio stampa raspoloženju (iako je bio Thompsonov koncert). Djeluje dosta izgledno.
  • DiddyGuela
    3.8k
    A sta je sa drugim Tarzanovim pulenom Markom Pjacom? Pa nije valjda da ne moze naci angazman do sada negdje na Cipru ili u Bugarskoj barem za 2M€ godisnje? Tip je klasa ne? Nesta je i oko njega utihnulo.Ja sam ocekivao od obojice da ce do sada naci barem duplo bolji angazam nego sto su imali u Dinamu.
  • NVKOD
    5.7k
    https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/kovacevic-na-treningu-otkrio-karte-vec-se-vidi-tko-je-u-prvom-planu-ali-i-na-koga-ne-racuna/147828

Spomenimo i da Kovačević na gotovo svakom treningu inizistira na prekidima. Njima posvećuje mnogo pažnje, i ofenzivnim i defenzivnim prekidima, njegovi pomoćnici crtaju gdje tko točno mora stajati, tko koga čuvati, kako se kretati u tom lancu. Nije tajna da su prekidi bili Dinamu problem prošle sezone, ne samo da su malo golova Modri iz njih zabijali, već su ih puno i primali. Kovačević želi to promijeniti, inzistira na točnosti, na automatizmu kod tih ubačaja. Kako se može vidjeti, imat će tu još uvijek puno posla.

Mislim da su nam proteklih sezona prekidi i povratne lopte na 16 metara bili 80% svih dobivenih golova. Prekidi se daju uigrati, ali polukontre i nemarkiranje igrača koji stoje kao duhovi na rubu 16 m su rezultat nikakve povratne trke veznih igrača.

Kao prvo, Mišić jednostavno ne smije sam biti na tom širokom prostoru. Kao drugo, primijetio sam da prilikom tih povratnih lopti ni stoperi ni bekovi nisu znali koga treba čuvati ili kada izaći u blok pa se puno puta dogodilo da povratna lopta završi skroz na drugoj strani, kod igrača kojeg je bek trebao čuvati. Ne pomaže ni činjenica da smo protekle sezone izmijenili oko 20 stoperskih kombinacija što samo pokazuje koliko nam je obrana bila neuigrana. Cilj ove sezone pronaći zadnju liniju i toga se držati, a ne mijenjati svaku utakmicu.

Ako već moram birati, rađe bi uzeo utakmice s 1:0 nego da u svakoj tekmi primimo barem jedan komad (a na kraju recimo pobijedimo 3:2). Protekla sezona je valjda najgora što se tiče broja primljenih pogodaka u HNL-u.

Želim stabiliziranu obranu, po mogućnosti bez KTC-a u prvih 11. KTC je legenda, ali ne smijemo si dopustiti da nam on bude primarni stoper. Također, Živković mi ne ulijeva nikakvu nadu i smatram da nije igrač za Dinamo. Neka budu Galešić + Jakir/Dominguez primarni stoperi.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Mierez i ovaj iz Coma.NORTE

I ovaj iz Augsburga* :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.