• masacusec
    5.8k
    Nit okusa,prefontaine

Vidi se da nisi bio na Viru...
  • mlinchica
    3.3k
    Moram jednom posjetiti Droljino kultno cugersko mjestoProbirštift

Da u nekom trenutku Dinamo gostuje kod Moslavine, u kupu, mislim da bi pol Zone išlo za Kutinu tražit to mjesto :lol:

Vidi se da nisi bio na Viru...masacusec

:rofl: nisam bila ali čula sam priče.
    Kaj nije to sad tamo već sređeno malo? Vir je prošle godine bio u top 10 po broju posjetitelja.
  • masacusec
    5.8k
    Taj je otok primjer hrvatskog paradoksa. Iz godine u godine ruši sve rekorde, no prateća prometna i komunalna infrastruktura vrlo slabo prati građevinski bum.
    Svojevremena izgradnja mosta lansirala je Vir, godinama nakon, na sami vrh po potražnji. No, odgovor na pitanje zašto, ja ne znam.
  • mlinchica
    3.3k
    Loša prometna i komunalna infrastruktura u HR nije niš novo ali ovo je bilo katastrofalno. Ona ljetovanja “bez vode”, tuširanje u improviziranim tuševima ispred vikse i sl.
    Valjda se popravilo nekaj u zadnje vrijeme.

Mislim da ne postoji osoba u Hr, koja ne poznaje nekog tko ljetuje na Viru. :grin:
    Vjerojatno je u startu bila neka povoljnija opcija za zemljište pa ih je dosta pokupovalo tamo, a kad se jednom nekaj sagradi, ljudi se tu i začahure.
    A onda krene ono “znam nekog na Viru”, pa se i puni.

Ipak, niti jedan hotel na otoku i dalje, a razlog tome vjerojatno nije da se ne žele upuštati u tu vrstu turizma, da bi zaštitili privatne vlasnike.
  • javolimtebejako
    2.6k
    Da u nekom trenutku Dinamo gostuje kod Moslavine, u kupu, mislim da bi pol Zone išlo za Kutinu tražit to mjestomlinchica

peticija da klub organizira pripremnu u kutini, da zaletimo svi do droljota na mezu i gemist
  • NKDZ86
    4.5k
    svi kod drolje! (ne bi smio reć ženi kod kog idem) :rofl:
    droljo, nekaj buš morao organizirat, da mi probamo tu pijaču, kobaje razne i da odemo u taj famozni birc (obećajemo da nećemo o politici :lol: )
  • Marley
    4.5k
    svi kod drolje! (ne bi smio reć ženi kod kog idem) :rofl:NKDZ86

Why not :lol:

"E, dogovorio sam se s ekipom, idemo svi na vikend kod drolje, nadam se da ti je to ok?"
    "Naravno, dobro se zabavite i nemojte puno pretjerati. Trebas love ili drolja casti?"
  • Mr Anderson
    12.7k
    kod drolje! (ne bi smio reć ženi kod kog idem) :rofl:NKDZ86

Podsjeća me kad sam ja išao s ekipom za vikend u Baranju, u Karanac. Ono, kak reći ženi da idem za vikend u Karanac:lol: :rofl:
  • Marktwain
    621
    Ak se to fakat dogodi, ni Isus nas ne bi napojio
  • Marley
    4.5k
    steta da Droljo ne zivi u Karancu.
    Da vidim tko bi to uspjesno obznanio partnerici :cool:

Nego jel nam @Droljo ziv, javi se covjece. Ni traga ni glasa od zadnje case vina... a sigurno nije bila ni blizu zadnja haha
  • BBBaranja
    3.8k

I jel bilo dobro u Karancu? :grin:
    Od selendre napravili priču i dobro im ide..
  • Mr Anderson
    12.7k

Super je bilo...istina, u Karancu smo samo spavali. Jednu večer završili nakon povratka iz Osijeka u lokalu s živom glazbom. Ne sjećam se kak se zvao.
  • BBBaranja
    3.8k

Baranjska kuća ili gospodarstvo Ivica i Marica najvjerojatnije..
  • duksy
    379
    U Baranjskoj kući, kod Baje, sam ko doma.
    Muzikaši kad me vide, odmah dolaze prvo do mene sa Božanstvena ženo od Ilića za moju gospođu.
    Odmah imam par gostovanja pokrivenih nakon te geste :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.