• don
    14.1k
    podržavan priopćenje Gradu Splitu i Splićanima, ali ne i spominjanje "hajdukovaca" i da smo na dispoziciji za pomoć titovoj školjci i pomoćnom terenu? Totalno nepotrebno. Razumia bi da im se srušia cili stadion pa ajde, ljudski je.
  • Kermit
    596
    Neke stvari nadilaze nogomet i rivalstvo na terenu. U zemlji gdje nas je brojčano manje nego u prijestolnicama Europe mi ćemo opet naći razlog da seremo jedni po drugima. Tipično malograđanski i seljački "nek susjedu crkne krava" modus operandi.

Od svih civilizacijskih dostignuća s kraja 20. i početka 21. stoljeća najpogubnija je ta što danas svaka budala može reći što hoće.

Za kraj ću citirati jednog velikog čovjeka koji nam je u nasljeđe ostavio i ovo: Čuvajte mi Hrvatsku od niskosti i mržnje!
  • Pacho
    2.1k
    0bee1ec1-3dcb-4d13-84e9-60cc7975ed6d.png?width=1400&height=850&mode=max

Pray for ajdug. Dajte broj racuna da uplatimo za zrtve ove uzasne tragedije.
  • NORTE
    17.2k

P(r)ay for Highdug.
  • DiddyGuela
    3.8k
    Kmetovi a ne "9ospoda".
  • FrodoJePurger
    376
    Ja stvarno ne znam kaj je vama. Kako bi jedan nogometni klub pomogao drugom gradu? Valjda ima više smisla da klubovi pomažu klubovima, a gradovi gradovima
  • don
    14.1k
    inače, nudimo pomoć klubu kojem na službenim stranicama, predsjenik kluba nedavno u izjavi ironično spominje "tako zvani navijački Dinamo" i ostale sramme epitete.

samo ne volin kad jedna strana voli, podržava, pruža pomoć a druga mrzi.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ja stvarno ne znam kaj je vama. Kako bi jedan nogometni klub pomogao drugom gradu? Valjda ima više smisla da klubovi pomažu klubovima, a gradovi gradovimaFrodoJePurger

Neki ne vole patetiku, patetično im je ovo sve i užas, koja patetika.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Ruzni, prljavi i zli.
  • Pacho
    2.1k

Predsjednik NO-a Dinamo zove agregat, a Galesica prije par tjedana nazvao moronom. Da ne nabrajam sve ostale gadarije. Ali neka mi njima nudimo pomoc pa cemo se kasnije cuditi kada budu jos ogavniji.
  • dis
    70
    Totalno nepotrebna objava, klub koji više mrzi Dinamo nego što voli svoj klub ne zaslužuje nikakvu pomoć
  • Paggini
    57.7k
    Jel se taj isti hajdug ponudio pomoći svom "velikom rivalu" nakon potresa? Jel se taj isti hajdug ponudio pomoći "velikom rivalu" nakon one oluje gdje su ljudi poginuli? Jel se taj isti hajdug ispričavao "velikom rivalu" za štete koje su njegovi navijači radili našem stadionu?

I sad bi mi trebali tu držati se za ruke i moliti za dobrobit poljuda i travnjaka, joj dajte molim vas.

Kao i vjerojatno svi ovdje, čuo sam se odmah jutros sa frendovima u splitu, ponudio se slati stvari ako nemaju, sve je to ljudski, ali tu se nuditi pomoći hajdugu je smijurija.

Možemo im pomoći jedino u ubrzanju bankrota.
  • rioda
    9.1k
    Kao i vjerojatno svi ovdje, čuo sam se odmah jutros sa frendovima u splituPaggini

Frendovi u Splitu?! :yikes:
  • Paggini
    57.7k

A jebiga, udaraju sezonu ili su stalno zaposleni. Slavonci uglavnom. A i s ovih par purgerskih tovara sam se čuo da vidim jel njihovima dolje sve ok.

To je normalno
  • NitkoBitan
    28.6k
    Koliko love napacenom Hajduku treba skupit za nekoliko limenih konstrukcija i elektricare? Suza mi krenula od empatije a intuicija mi kaze da ce koji skupljeni euro otic u krpanje duga. Ovih par grana mogu maknut clanovi svojom voljom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.