• Shkera
    569
    Bravo za klub što se ponudio za pomoć, tome bismo svi trebali težiti, ali...

Priopćenje je nepotrebno, fakat nepotrebno i ne moraju to na sva zvona objavljivati!

Javiti se na postojeće kontakte ljudima u Hajduku i gradu Splitu i ponudit pomoć, a ne ovo političko skupljanje bodova s nadom da te nitko neće zvat i trebat.

Također, propustilo se ponuditi pomoć ostalim stradalima, a ne samo Hajduku.
    Nadam se da će barem to ispraviti.

Sve se može odraditi i bez tih glupih priopćenja za javnost, neka nas navijače obaviještavaju o temama koje nas zanimaju i gore nam, a ne ovo.

Evo npr. volio bih priopćenje tko je novi šef PR-a i je li u sukobu interesa ili nije, koji su nam suparnici u prijateljskima u Zagrebu, što je s Dinamo+, što je s bodovima 31.7., dobivamo li bodove za upis godišnje i hoće li nam se obrisati 31.7.? Može li se poklon ipak promijeniti pošto su produljili rok za mjesec dana itd. itd.

Za to nam trebaju informacije i priopćenja, a ne za ovo i za izbacivanje Duje Strukana s utakmica na Maksimiru, to se sve može odraditi interno i bez halabuke ko neki drugi klubovi.
  • Pacho
    2.1k

Dobro, ispljuni vec to sto zelis da sad ne zaspamamo 5 stranica.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Di je ona tema Nismo isti?
  • Mali Zeus
    18.3k
    Dobro, ispljuni vec to sto zelis da sad ne zaspamamo 5 stranica.Pacho

Zapravo znaš kaj, s takvima poput tebe nema smisla, živio.
  • Paggini
    57.7k
    Postoji 100 drugih nacina kako pomoci Grad Splitu i Splicanima umjesto pomaganja rupi bez dna koja ce nas jebat u glavu cijele iduce sezone preko LJPV.NitkoBitan

GNK Dinamo je na dispoziciji za bilo kakvu pomoć svom velikom rivaluNitkoBitan

Nije nama grad Split rival ili sam ja nešto krivo shvatio iz priopćenja?

Apsolutno za svaku moguću pomoć svakom gradu u Hrvatskoj i van Hrvatske ako su tamo naši ljudi, ali nikad za financiranje obnove titovog toaleta, financirala je cijela država izgradnju, obnove, pa red je i da nekad i sami nešto plate.
  • NORTE
    17.2k
    tema Grad Zagreb bojim se neće biti otvorena ikad više.deda

Neka tako i ostane, hvala!

Što se tiče dinamovog nuđenja pomoći Hajduku, to pokazuje da smo veliki klub, s iskustvom kojekakvih nepogoda.
    Ne vidim problem u toj objavi.

koji su nam suparnici u prijateljskima u ZagrebuShkera

19.7. Kryvbas
  • mosad
    1.6k
    postali smo gori od njih. To je prošla sezona pokazala i psihijatrija koja je vladala ovdje. Da prođe još jedna bez ikakve titule ne želim uopće zamislit u kojem bi smijeru otišao velik dio foruma
  • cibona
    5.7k
    GNK Dinamo žali zbog štete koja je uslijed strašnog i iznenadnog nevremena pogodila Split i sve SplićaneNitkoBitan

Ovo bi bilo dovoljno i pokazali bi se kao prava gospoda. Ostatak teksta je nepotreban, patetičan i smiješan. Pored sve štete koja je zadesila grad Split, mi iskazujemo žaljenje zbog olupine od krova na poljudu :lol:
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus postali smo gori od njih. To je prošla sezona pokazala i psihijatrija koja je vladala ovdje. Da prođe još jedna bez ikakve titule ne želim uopće zamislit u kojem bi smijeru otišao velik dio forumamosad

Apsolutno, priopćenje današnje i reakcije na isto su čisti dokaz.
  • NitkoBitan
    28.6k
    Nije nama grad Split rival ili sam ja nešto krivo shvatio iz priopćenja?Paggini

Krivo si shvatio. Iako je Dinamo spomenuo Split i Splicane ponudila se pomoc samo Hajduku, tako po ovome ispada. Pateticno, jadno. Ima potrebitijih dolje od ovih koji bacaju novac na otpremnine.
  • CUCAK
    530
    Ne postoje veći kmečavci od dinamovih "navijača" i pokazuje se iz situacije u situaciju
  • Mali Zeus
    18.3k
    Evo 2 minute i nitko nije spomenuo riječ patetika i patetično.
  • pešća
    384
    Nesto me zasvrbilo izmedu prepona
  • Vratite nam Istok
    555
    Ne postoje veći kmečavci od dinamovih "navijača" i pokazuje se iz situacije u situacijuCUCAK

Nismo isti! Gori smo.
  • NKDZ86
    4.5k
    Gori smoVratite nam Istok

glupo mi je uopće uspoređivati. a slažem se s kolegom gore, da ako hoće neko pomoć, javit će se tom kome treba pomoć ,a ne pisat priopćenje, ali dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.