• Slepicka
    168
    da, pitaj Boga sta je Maric tu napravio..mislim da necemo nikada do kraja saznati
  • Jurahrz
    12
    Ja mislim da će Jakir silom prilika ili neprilika ove godine eksplodirati i postat naš glavni igrač. Ima sve predispozicije i prolazi "eye test". Mogao bi on kroz godinu - 2 van za 25m eura.
  • Vedraca
    165
    nisu Ni Baturina Ni Sucic....neznam zasto bi on....Tako smo i za njih govorili
  • rokikaciga
    2.7k
    Baturina za 22 otisao + postotak..kaj ne?
  • Jurahrz
    12
    Sučić sa normalnim sportskim direktorom nebi otišao ispod 20milijuna + bonusi. Baturina je s bonusima preko 20 milijuna.
  • emreli21
    443
    jako teško ove sezone, nažalost.
  • Orc123
    12.4k
    Mislim da ovaj mladi Njemacki rep. Nije realan. Jednostavno nema sanse da si mozemo priustiti takvog igraca ali drago mi da se trazi jos jedan vezni, ovaj moze pokriti i centralnog i defanzivnog veznog......ali kao sto rekoh ne postoje ni najmanje sanse da ga mi preotmemo Stutgartu ili Benfici....jednostavno ne mozemo mi to platiti. Nadam se da u skorijoj buducnosti cemo moci raditi takve transfere, sad su nerealni skroz.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ako uspijemo dovest njemca i otet ga stuttgartu, to bi bio veliki posao
  • Omake
    10.3k
    tu je ovaj Plattenberg morao nešto sjebat jer nema šanse da platimo 5, a kamoli 15 koliko traži Nurnberg. Nije mi jasno odakle mi u tom mixu klubova .
  • Zagi
    10.6k
    Ma nema šanse.
  • Facke
    6.3k
    Bome ga je Plettigoal sad zasral. Am gde bi mi te novce zeli. :sweat:
  • GOAT
    3.3k
    Možda je zadužio klub
  • Sbkbbb
    385
    citan da cemo traziti 2 napadaca, ja bi probao prije sa Mijicem i Mirerezom nego sa Beljom i Mierezom iskreno, zbog novca a i zbog toga sto Mijic ce cekati svoju priliku koliko god bude trebalo, dok u ovome cemo dobit Kulenovica na kvadrat.
  • Paggini
    57.7k
    nego sa BeljomSbkbbb

Miriši mi da se Augsburg neće slomiti oko cijene, ali da neće ni Beljo. Jedina opcija koja mi se tu nazire je posudba s otkupom, a otkup će staviti 7-8 milijuna.

Što mi također ne bi smetalo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.