• Marley
    4.5k
    ja sam pokusala biti fina i uvidjavna prema eventualnim fanovima ovdje, ali alkar Droljo odmah u sridu :lol: :clap:
  • don
    14.1k
    Speed je pozitivac dici, od svih tih streamera on ih realno najmanje zaglupljuje jer ima 10 puta većih debila koji se prate u velikon broju. Nema se šta toliko negativno naučit od njega koliko od drugih, pravi se "glup" da bi ispa smišan i putuje, to je to.
  • Omake
    10.3k
    Zadnje tri stranice kao neotkriveni platonski tekst
  • Nolifer
    11.9k
    Ja mislim da oni dole znaju samo za jednog speeda, a to nije ovaj :lol:
  • Tom Hanks
    3.9k
    Kakve su to mrtve gluposti sa ovim klosarima,kakve suradnje sta god??Kad ga vidim kako priča i drži se sere mi se
  • skener
    4.8k
    Klinci nam trče po cesti za youtuberom

A neki kažu da je u Hrvatskoj problem Thompsonov koncert
  • Paggini
    57.6k
    Klinci nam trče po cesti za youtuberomskener

Trčao sam i ja i moja ekipa za Big Brotherovcima, Lamotom, Šukom i ostalim ekstra klasnim i vrijednim pojedincima. Klinci će biti klinci, ako im je to popularno, neka trče.
  • NKDZ86
    4.5k
    E di su vremena kad su klinci trčali po cesti i bježali od murije, a ne ovo, strašno...
  • Droljo
    18.2k
    Trčao sam i ja i moja ekipa za Big Brotherovcima,Paggini

:lol:
    Ozbiljno???
  • Paggini
    57.6k

A bio sam klinac, bili su popularni, udaralo se nemilo u medijima o njima. Jbg, kao i svi iz moje škole i ostalih škola hahah, ali ljudi odrastaju jbg. Tako će i ovi klinci, a sad im je napeto što je popularno
  • Dino
    4k
    Meni su ovakvi klokani sve zanimljiviji kak sam stariji, a kad sam bio dijete mi nisu bili ni malo zabavni :lol:

Decko je otkrio nacin kak da okrece milijune i boli ga briga. Covjek doslovno zivi zivot na maks zbog svojih gluparija. Da je tak lako, svi bi se mi malo izglupirali za koji milijuncek.
  • Zagreb1992
    2.4k

Može ti se činiti kakav god da je ali njegova jedna reklama znači više nego od svih naših influensera skupa
  • Zg123
    2k
    Speed je trol i to zestoki. Jasno mi je zasto je klincima zanimljiv i ne vidim neki problem, ne propagira nista lose vec mu je cijeli kontent skoro baziran na trolanju i zajebnaciji
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Kad su ti iz Big Brothera dosli u moj grad, mi izostali iz skole, otisli, pit, klosarit se i stigli taman nazad da uzmemo od mladih klinaca autograme sto su skupili da mogu doma rec da nas pustilo iz skole i da sam bio tamo. Naravno, poslije ubilo Boga u meni jer nas nije pustilo cijeli dan, al jebiga..
  • Droljo
    18.2k
    Decko je otkrio nacin kak da okrece milijune i boli ga brigaDino

Je kad ima one gorile kraj sebe. Da je onako zalajao na moju mater izbio bi mu vilicu da nikad više nebi mogao slovo r izgovoriti a kamoli lajat po ulici na ljude...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.