• NitkoBitan
    28.5k
    Lijevo Stojkovic, Hoksa i Vidovic moze pokrit, ali desno dosta tanko sa Lisicom i Topicem. Boban i zonasi u potrazi za kapitalcem na desnom krilu. Bacimo se na posao, nemojte da @Omake sve sam mora.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Ova priča s “pravim” i “kontra” nogama na krilima bi trebala biti davna prošlost za svaki vrhunski klub.

Igračima bi jednostavno vodilja trebao biti Perišić u smislu igranja s obje noge.

Porazno je i za seniorske trenere i za škole nogometa uooće raspravljati u 2025. kontekst da li igrač koji u Dinamu igra krilo može i centrirati i pucati i lijevom i desnom nogom.

Dosta se tu potenciralo probleme i prošle sezone, a recimo Pjaca je izvrsno odradio i role na desnom krilu - ako se ne varam protiv Qarabaga u iznimno bitnim utakmicama je njegov doprinos sa te pozicije bio vrhunski.
  • Noel
    13k

Može, kad u Gorici gubimo 1:0 u 83 minuti. Samo neznam jel se onda smije mjenjat sustav ili po novinarskim glupostima trener Kovačević mora pitat Bobana kojim sustavom smije igrat..
  • ElDorado
    4.6k
    Sada nam stvarno treba neko bomba krilo. S obzirom da se spominju stoper, napadači i čak veza, nije mi baš to bistro. Nadam se jedino da to nije "najbolje hrvatsko desno krilo".
  • Orc123
    12.4k
    Ali ajde nejde meni u glavu, ili nisam bas previse pametan ili sta....ali koliko god se omalovazavali neke, neki igraci ovdje koji su dovedeni u zadnje vrijeme, gotovo svi prodani a neke koji su kao bolji od njih ne mozemo prodati, cak ni raskinuti? Kako je onda to moguce? Kaj su ovi vani svi vesla sisali?

Evo, neki govore da na kraju Spika najbolje krilo a Aris ga nije htio otkupiti za 700tis eura? Kaj su ludi vani? Na Cordobi cemo zaraditi a platili ga 2,1mil eura i jos cemo na tu cifru znaci zaraditi? Ajde jel su onda svi igraci dovedeni mačci u vreći?? Ili se ipak nije tolko zajebalo koliko se zeli prikazati? Ili jednostavno ti igraci nisu mogli biti odmah prevaga nego su trebali povuci oni koji su tu godinama i koji su isto tako placeni masno ili koji su bili predodređeni za velike transfere?

Kako jednog Bulata ne mozemo negdje ugurati?

I sad me zanima kako ce novinari, vrli znalci, puno forumasa sa zone, instagram piskarala....kako ce sad oni okarakterizirati Cordobu?

Jel i dalje ne valja kurcu, jel i dalje promasaj, panj itd itd, jel i dalje promasaj?
    Ili je dobar i legitiman pokusaj s obzirom da smo za godinu dana ZARADILI na njemu, ne popusili, vec zaradili!?
  • Fan
    1.2k
    Ja na Hoxhu i Špikića uopće ne računam, a za Topića je uopće pitanje što će još igrati, 3. špicu ili 3. krilo.
    Mislim da bih mogao pregrmjeti na lijevom krilu Stojkovića i Varelu, ajde i Vidovića iako mi se ne sviđa njegova igra ondje, ali desno ostati na Lisici je kriminal.
    Do kraja roka onda ima smisla da nam trebaju 2 napadača i desno krilo. Ja sam bio i za stopera, ali dolaskom Domingueza za velike pare, proboj malog Jakira, Galešića, KTCa, a na zimu i povratak Torrentea, ne znam koliko je pametno trošiti pare na to kad nam je trenutno napad dosta bitniji...
  • Maximo
    797

Rado da, ali nisam siguran kolko se o toj opciji razmišlja...nego više nekako da to pokriju domaći dečki, Topić, Lisica i "senator" špika ;D
  • Maks18
    5
    Matanovic za 8 mil € u Freiburg, najveci transfer u povijest kluba. Steta, htio sam ga vidjeti kod nas, ali Mierez je vrlo slican igrac.
  • Crusades
    16.7k
    Igračima bi jednostavno vodilja trebao biti Perišić u smislu igranja s obje noge.Mali dioničar

A koliko ima takvih igrača kao Perišić za kojeg ja ne znam je li ljevak ili dešnjak dan danas? :smile:
  • Maximo
    797

Vrlo slično različit da :D
  • Orc123
    12.4k
    Marco Grull npr.....bas pravi igrac za Dinamo, steta da kad je bio besplatan nismo gledali u tom smijeru.....
    I da, slazem se, jako malo igraca igra s obje noge ko Perisic i da su toliko kvalitetni da tesko razaznati koja im jaca....
  • Fan
    1.2k
    Jel i dalje ne valja kurcu, jel i dalje promasaj, panj itd itd, jel i dalje promasaj?
    Ili je dobar i legitiman pokusaj s obzirom da smo za godinu dana ZARADILI na njemu, ne popusili, vec zaradili!?
    Orc123

Dobar kod nas sigurno nije bio.
    A dal ne valja kurca i dal je panj ćemo vidjeti kroz koju sezonu.
  • Mali dioničar
    17.7k
    A koliko ima takvih igrača kao Perišić za kojeg ja ne znam je li ljevak ili dešnjak dan danas? :smile:
    now
    Crusades

Pa Pjaca je Qarabagu zabijao golčine sa desnog krila desnom nogom u Zagrebu i lijevom nogom kod njih prije manje od godinu dana.

Ne velim da svi moraju biti kao Perišić nego da moraju imati dovoljno dobre obje noge da se protivnik nadje u problemu bez obzira na koju stranu igrač ide.

Zbilja ne znam kako dati plastičniji primjer od Pjace na desnom krilu u te dvije utakmice.

• OsamŠest
    5.7k

Sudjelovao sam u tom razgovoru na koji si se nadovezao, pa ću i odgovoriti.

Slažem se s ovim što kažeš, ali opet, i Perišić i Pjaca su ipak neka druga dimenzija u klasi za trenutna Dinamova krila. Možda nismo dobili od Pjace to što smo htjeli, ali kužiš kaj želim reć..

Naravno da se slabija noga može i mora dovesti do razine da je opasna po gol protivnika, ali uglavnom zbog dominantne hemisfere mozga igrač driblingom u većini slučajeva ide na stranu jače noge.

Trenutno imamo to kaj imamo, ali tko zna, možda ćemo jednog dana imati Perišiće na krilima :smile:
  • Crusades
    16.7k
    ma sve jasno, samo kažem da je takvih igrača koji mogu s obje noge podjednako igrat jako malo... pa i Pjaci nije lijeva Bog zna kaj, neovisno o toj golčini u uzvratu kod njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.