• Droljo
    18.2k

Kakve to veze ima sa onime što sam ja napisao?
    Kanga i Cordoba su trebali u pola sezone uvesti dinamo tri puta u ligu prvaka?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Realno treba nam jedno krilo s odlaskom Cordobe. I onda smo dobro pokriveni. Imaš lijevo krilo Vidović/Stojković, Varela, a desno bi imao pojačanje i Lisicu kao backup. I ostaviš recimo Topića kao nekakav backup eventualno, a ostalih se riješiš.
  • Crni86
    12.3k
    @Omake brate jeli ovaj Lincoln onaj sta je na fm08 bio uvjerljivo najveci talent u igrici? :lol: na fmu se tada doslovce rugao, znam da sam ko klinac tada slao mail dinamu da ga kupe, da ce bit jeben :rofl:

Vidim da mu je lijeva noga jaca. Prodaja cordobe, spominjanje nekog igraca iz fenera, tvoj dobar špurijus… tko zna….
  • Orc123
    12.4k
    Spikic, Hoxha, Lisica, Topic.....toliko krila? Samo se zavaravajte......
    Na kraju ce od tih silnih krila na krilima igrati Vidovic i Stojkovic 1/1...ne trebas biti previse pametan da vidis to.
  • Blue Label
    94
    Šteta za Cordobu, sad nam treba još jedno jako pojačanje na krilu ASAP
  • marcio amoroso
    43.1k

Lisica nije nikada igrao lijevo krilo. On je čisto desno krilo. Ja samo kažem da sumnjam da će se kadar trpati krilima dok imamo 6 ili 7 igrača za dvije pozicije. Prijelazni rok traje još dva mjeseca, a do prve službene tekme je mjesec dana. Ima vremena i za odlaske i za dolaske.
  • Paggini
    57.5k
    Kakve to veze ima sa onime što sam ja napisao?Droljo

Pa sta si tocno htio napisati? Ne vidim poantu tvog upisa ako implikacija nije da je Dinamo izgubio na ovima, a neke novce vratio na ovim drugima.

Ili si samo izražavao činjenicu bez nekog dubljeg značenja?
  • Droljo
    18.2k
    izražavao činjenicuPaggini

Eto vidiš.
  • Omake
    10.3k
    je. Doduše bila su dva Lincolna u toj u17 generaciju Brazila. Dobar je igrač, ali i njemu su već jednom otišli križni ligamenti. Ja bih najradije Serginha iz Viborga, samo ne znam koliko je realan i što mu je prioritet jer se oko njega motaju arapski klubovi.
  • modri7
    236
    Fale nam još top stoper, šestica, top krilo i 2 napadača. Ta 2 napadača bi mogla bit Mierez i Beljo, što podržavam.
    Ako računamo da su Bočkaj i Cordoba otišli, onda se još trebamo riješiti Perića, Mmaeea, Žikovića, Bulata, Špikića i Hoxhe.
  • Crusades
    16.7k
    Za lijevo krilo imamo Stojke, Vidović, Hoxha i Varela. S tim da Gabi i Stojke mogu na desetku. To je pokriveno.

Desno imamo Lisicu, Špiku i Topića. Trebamo riješit Špiku i tu dovest kapitalca.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Jao zaboravio sam da on postoji, daj mi Serginha izravno u venu. Fali ovom Dinamu malo joga bonito nogometa!
  • cibona
    5.7k
    Hoxha, Varela, Lisica, Topić, Špikić plus Stojke i Vidovićmarcio amoroso

Kvaliteta>kvantiteta

Od navedenih igrača ja ne vidim niti jedno krilo za prvu postavu, naravno uzevši u obzir da Stojkoviću i Vidoviću to nije primarna pozicija.

Varelu treba što više gurati, Hoxhu prodati i dovesti tzv. kapitalca, a na desnoj strani ništa nismo riješili jer je Špikić tu najkvalitetniji.
  • OsamŠest
    5.7k
    Lisica nije nikada igrao lijevo krilo. On je čisto desno krilomarcio amoroso

Ma nisam ni rekao da je, ali generalno desna noga na desnoj strani kod ekipa koje dominiraju 90% utakmice nikada nije bajna opcija.

Lisica u nekim drugim sustavima sigurno ima vrline i može donijeti "to nešto". Pa čak i u europskim utakmicama Dinama.

Povukao sam paralelu sa Špikićem, jer je usporedivo, iako je Špikić primarno lijevo krilo. Jebiga, forme Lovrića i Oršića/Ivanušeca su napravile svoje.

Za ostatak posta se slažem.
  • Crni86
    12.3k
    mislim da je jer vidim da je iz Gremia.

Za serginha je i kolega @Kujtim Shalla govorio. Po svemu napisanom on djeluje bas kao kapitalac. Vidjet cemo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.