• Maximo
    797

Da, Zajc nije loš, a ne znam di će igrat...a ne bi bilo loše da zadimimo jednog
    El Poncha Miereza
  • BPAM
    214
    Niti jedan portal ni insider danas nije objavio nista oko Miereza kolko vidim
  • Nolifer
    11.8k

Možda su svi insajderi na koncertu bili, pa nisu stigli na zonu
  • cibona
    5.7k
    Cordobu treba zadržati pod hitno, dvije klase bolji igrač od LisiceBlue Label

Niti jedan od njih dvojice nije bolji od Špikića, za kojeg već i vrapci na grani znaju da je ništa više nego solidni rotacijski igrač.

Dakle, ili ćemo konačno dovesti jedno klasno pojačanje na desnom krilu, ili ćemo gledati lošiju verziju Špikića kao prvu opciju. A uvijek postoji i treća solucija, a to je da Špikić ne daj Bože ostane u Dinamu i tada bi ponovno završio u prvoj postavi budući da je bolji ili u najgorem slučaju jednako kvalitetan kao navedeni dvojac.
  • NORTE
    17.2k
    Ako je Mierez gotova stvar to je fantastičan posao dinama.

Bolji posao od preskupe akvizicije Belje.

Imamo zaokruženu ekipu, a doći će još igrača.
  • mrgud
    468
    Nemreš ostati na Mierezu.Treba ti još jedan kvalitetan napadač.Kule to nije niti će ikada biti nažalost
  • NORTE
    17.2k
    Naravno da treba još jedan kvalitetan, samo kažem da je Mierez top posao i veliko pojačanje za dinamo, a odšteta za Belju je ogromna i upitno vrijedi li toliko.

Prijelazni rok je još 2 mjeseca.
  • Dani Olmić
    1.7k
    vjerujem da ce doc i beljo i mierez
  • Maki17
    256
    Drago mi je da nisam jedini kojem Živković, Soldo pa ni Mudražija nisu igrači za Dinamo. Mudri mi je drag, dinamovac ali čekati dali će zabiti neki gol nema mi smisla. Soldo se otkupio prije Bobana i stvarno ga se treba prodati jer on prošlu sezonu neće moći ponoviti a kvalitetu za Dinamo jednostavno nema. Živković je opet dobio priliku i ne vidim pomaka niti mislim da ga može biti.
  • mali M
    8k
    Mudri će biti top rotacija kad treba uć kao zamjena, dignut trku i napast protivnikov gol i pritiskati... još zna i zabiti bez problema... ne spada mi u kategoriju mlakog Solde ili jednostavno nedovoljno kvalitetnog Živkovića
  • YasutoWakizaka
    186
    Na temelju čega ste zakljucili da Mudri nije za Dinamo?
    Zašto Kule nemože biti drugi napadač Dinama?
    Ima ovdje dosta toksičnosti i nerealnosti.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Mierez ako je to to 18+ golova i najbolji strijelac lige :cool:
  • mali M
    8k
    Meni je dobar znak da je sve utihnulo... znači da Zvone i Dabac rade na nečemu... Doslovno sam siguran da kolektivno i nemoćno ne plaču u uredu jer nikako da dovedu Belju i to je to za ovaj trasferni rok..
  • ElDorado
    4.5k
    Mierez ne znači da se prekida s Beljom. Dapače.
  • Odani Zgd
    629
    Ekipa vidim spominje se Mierez,gdje ima objava,ja ne mogu naći ili nisam u toku...hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.