• mlinchica
    3.3k
    Obojica su poginula, kakva tragedija… strahota… rip
  • Kruno
    969
    Jako dobar igrac i zahvalan.Rip
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Kao nekog tko navija i za Liverpool moram priznati da me ovo strasno pogodilo, nadao sam se da nije istina, ali i to je nazalost zivot. Rip :pray:
  • Tom Hanks
    3.9k
    Od auta ostao komad lima,počivao u miru
  • Sajla
    10.4k
    tragedija :(
    nedavno sam prošao kraj groba Ratka Kacijana pa sam malo išao čitati o svemu tome, nevjerojatno koliko puta se to događalo u povijesti Dinama, i velikog i malog. Ramljak, Sabolčki tek što je potpisao, Miljenko Kovačić, nedavno Pokrivač, Oskar Kadrnka i Matija Capar...
  • don
    14k
    šta ti je život, da se svi zapitaju malo..
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Bas “dobar” podsjetnik koliko je zivot surov.
    Provedite zivot najbolje sto mozete dok ste zivi, zivite ga punim plucima. Jos se prije tjedan dana tek ozenio… Pocivao u miru, bas sokantno :broken:
  • Dani Olmić
    1.7k
    Uzas i strava … najezio sam se kad sam procitao … pocivao u miru bozjem majstore :heart:
  • db-izbjeglica
    17.9k
    pisao sam jutros o tome na drugoj temi...

zaista nema apsolutno nikakvog smisla izgubiti život u prometu, zbog brzine, to je jedan od najglupljih mogućih načina za izgubiti život, nastaje zbog čiste objesti. pneumatik će teško puknuti na normalnoj brzini, a sve i da pukne, vrlo vjerojatno nećeš poginuti. pogledajte što su napravili od auta :monkey:

realno, koji će ti k...c lamborghini na običnoj cesti? koji će ti k...c uopće, al ajd, imaš, voliš, razumijem.

imaš doslovno sve u životu, možeš praktički što hoćeš i izgubiš život zbog čega? privlačenja pažnje, "kulture pokazivanja" i malo adrenalina? meni je to čak malo i jadno...

ako voliš vožnju, brzinu, uzmi taj usrani auto, kupi par setova guma i divljaj na nekoj stazi, sa izletinm zonama, gdje je tomu i mjesto. ljudi koji imaju love za takav auto, sigurno imaju i za takvu stvar. što je najbolje od svega, takvim idiotizmom, neodgovornim ponašanjem i divljanjem po cesti, pojedinci ugrožavaju i druge ljude, koji nastradaju ni krivi ni dužni, poput Pokrivača nedavno.
  • Pacho
    2k

Upravo tako. Degenerik. Troje djece doma, a na ovaj nacin skoncas.
  • NKDZ86
    4.5k
    DegenerikPacho

koji je tebi da vrijeđaš čovjeka, a nemaš pojma ni šta se točno dogodilo ni sl. glavno da se sere.
  • Pacho
    2k

Dovoljno je vidjeti sliku auta da bi znao da je brzina bila faktor.
  • Mr Anderson
    12.6k

Ajde, molim te nemoj srat. Mislim da ne postoji čovjek koji nije jednom u životu prekoračio brzinu. I otkud ti znaš koliko brzo je išao? Da je vozio 130 može mu puknut guma i može poginuti.
  • Paggini
    57.3k
    otkud ti znaš koliko brzo je išao? Da je vozio 130 može mu puknut guma i može poginuti.Mr Anderson

A gle, da se dogodila ta nesreća s nekim likom koji se ne zove Diogo Jota, nego je neki bogatuncic, pretjecao u Lambu, ostao samo lim.... Drugačija bi mišljenja bila.

Sigurno će forenzika to razriješiti, sta i koliko je bilo ali na prvu mi je prva asocijacija bila poprilično brza vožnja, jbg. Svakako jebena tragedija, kao i svaka gdje mladi ljudi izginu bezrazložno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.