• rokikaciga
    2.6k
    zivkovicAmigo86

Zasto? Jer je Misic zaspao dva puta na povratnu?
  • Nemrem99
    36
    je je, odlican
    Ali bilo je dosta komentara negativnih o Godi, a ispostavilo se da smo pogodili s oba lijeve beka onako na prvu
  • Orc123
    12.4k
    ma Goda ce biti odlican back up....rijesili obje bekovske pozicije....nece Vinlof igrat svaku ali ce definitivno biti u prednosti...jako skolovan bek, odlicna brzina, kontrola lopte i suradnja.....samo 19godina ...bit ce top igrac....
  • Ludovic IX
    9.1k
    Doveli smo nekog klinca bugara iz lokomotive
  • Droljo
    17.8k

Jel tamnoputi crnac?
  • CastAway1986
    3.3k
    Ne treba donositi zaključke nakon prve pripremne utakmice ali ono sto upada u oči je da uz Galesica treba dovesti još jednog iskusnijeg stopera!Ktc ne moze iznijeti velik dio sezone a nebi se pouzdao u Domingueza jer sumnjam da će uletjeti u prvih 11 odmah
  • Slepicka
    168
    Radeljić? da otvorimo temu "Radeljić u Dinamu" po 103. put :)
  • Droljo
    17.8k
    Radeljić u DinamuSlepicka

Radije bih stavio kulušića na stopera. Slični su fizički.
  • CastAway1986
    3.3k
    ma kakav Radeljic on nikako..Ali treba nam lijevi stoper pod hitno , jer je ovo pretanko
  • Paggini
    56.8k
    Raskid posudbe Perkovića + Jakir i mislim da je to kvalitetnija kombinacija nego eventualni Radeljić.

U Jakiru malom ima jebačkog nogometa, a potencijala da ne pričam. Perković bi tu bio sigurnija, naoko stabilnija opcija, ali stvarno se ne bih čudio da Jakir Jr. se ustali od zime kao prva opcija.

I to ne govorim samo na temelju današnje utakmice, u juniorima je također jako često pokazivao klasu, a pokatkad i te dječje bolesti jbg.

Desno imamo Galeta, Sergija, Mmaeea (?) i KTCa ako zatreba, a i mali Orlić i Zebić mi se sviđaju. Plus i Živković, jel.
  • BPAM
    179
    Minus Živković, jel.
  • Amigo86
    33
    Znaci ja nekuzim navijace na fejsu i ig-u žale se da igramo za k, a tek je prva tekma 10 novih igrača i decki jos nisu uigrani ne znam te profesionalce...
  • Dudu 9
    745
    Navijači na fejsu su najgluplja vrsta ljudi koja postoji, nebitno za koga navijaju.
    Još nisam čuo da je netko nešto pametno napisao o svom klubu, samo negativa, serendanje, i loši pokušaji humora, kako naši tako i ostali.

Valjda misle da tako ispadaju pametniji.
  • mrgud
    461
    Kakav mi imamo ugovor sa Varelom.Da li ga mi možemo prodati za par godina po cijeni koju mi odredimo ili je već nešto dogovoreno sa Barcom ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.