• rokikaciga
    2.4k
    Villar, Miske i Soldo u prvih 11? Kaj i Ljubo i Vidovic na klupi? :lol:
  • skener
    4.2k
    Villar mora biti čudo od igrača ako se nametnuo treneru za prvih 11 prije nego je i došao na pripreme i odradio prvi trening
  • deda
    38k
    "Jedan pogled dovoljan je bio" :cool:
  • Ludovic IX
    9k
    da su samo imena bitna i transfermarkt vrijednosti, onda nebi liverpool osvojio premker ligu vec city koji ima 450 milja vrijedniju momčad npr.. pa i rijeka lani
  • don
    13.9k
    ne postoji teoretska šansa da se zna prvih 11 prije nego li su i pripreme krenile, samo nagađanja.
  • scooniepenn
    5k

Shvaćam ja i tvoju i poantu kolege koji je ranije spominjao PSG, ali nisu to baš najbolje usporedbe. Da, Liverpool je po transfermarktu jeftiniji od Cityja, ali ekipa kojoj je Alisson na golu, u obrani van Dijk i Konate, na jednom beku Alexander-Arnold, na drugom Robertson, u vezi Szoboszlai, na desnom krilu Salah, na lijevom Diaz je vrhunska i to je sve samo ne iznenađenje. Ista stvar je sa PSG-om u kojem su u prvih 11 sve top reprezentativci Francuske, Portugala i Španjolske uz esktra klase kao Kvaradona, Hakimi i Marquinhos. Ja sam jako optimističan što se tiče novog Dinama, ali stavljajući nas u naše financijske relacije (da ne bi bilo zabune), nisu ove usporedbe na mjestu. Naime, Liverpool ima vrhunsku momčad i uz to iskusnu, a PSG ima istina nešto više mlađih igrača, ali ti mlađi su creme de la creme svjetskog nogometa pa to daje drugu dimenziju mladosti.
  • prefontaine
    2.5k

Mario Kovačević: "sinoć sam do 23 h bio za Zvonom i Dabcom na Maksimiru. Dabac je bio nešto raspoložen jer se nije morao taj dan naslikavati, pa je častio s par rundi zlatnog pana. Taman me je opilo, ono božansko stanje opijenosti, ne pijanstva, ono stanje koje je davno najbolje objasnio Igor Mandić, kad zove žena... Kaže:"misliš li ti kući?!"

"Hajd, zovnem još jednu putnu rundu, vidim Zvoni ne bi pravo, al jbg, kad žena zove... Krenem kući, za vrijeme vožnje upalim youtube, gledam ovog Villara što mi ga je Zvone uvalio...pa lik pravo dobar. Ima viziju, stil, prvi dodir, trku, povratnu reakciju, šut, pregled igre... Čudo igrač! Doslovno su mi dva youtube klipa bila dovoljna da se zaljubim. Na Slavonskoj aveniji nekakva gužva, a youtube preporuka mi izbaci video od Solde. Kontam, šta njega imam gledat, pa rečeno mi je da njega dovodimo samo radi preprodaje, kad tamo...dečko je novi Sučić. Top! Odlučio sam da su njih dvojica definitivno starteri, sad trebam samo Zvonu o tome obavijestiti. Držite mi fige. "
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Gledam po internetu sad je problem sto nam ekipa vrijedi 50-60 milijuna €. Razumijem da nekakav lik koje ne zna u nogomet nista osim brojki ali da se ekipa prima na takve stvari to je cudno. Samo malo mucnuti glavom,tamo negdje 2017-2018 smo isto vrijedili oko 60-70 milijuna,napravili reset,slozili generaciju koja,pokazat ce se u buducnosti donosi velike uspjehe klubu i kroz 6-7 sezona nize dobre rezultate i dize sebi cijenu i uz to uvijek 2-3 supertalenta odskoce jos malo sa cijenom zbog svojih godina i eto nas na 100+ milijuna. Tocno to radimo i sada,ekipu mladih i jeftinih a motiviranih igraca pokusavamo podici na razinu vise kako bi i ona izbacila 2,3,4 pojedinca koji ce dostici veliku cijenu… Samo zbrojiti 2 i 2 ali nekima ni to ne ide
  • Mlađi referent
    13.2k

Upravo tako
    Naš reset puno više podsjeća na Chelseajev nego na to kaj je PSG napravio ako se uopće može provlačit paralela na globalnoj skali

PSG osim monstruoznih igrača, najboljih na svojoj poziciji, ima kontinuitet, nemali broj njih je tamo već godinama. A na njih su dodavali druge igrače koje želi cijela Europa.
  • tigric
    734
    Zanimljivo, Dinamo i Telesport započeli suradnju. Jadni Holiga i Vrdoljak...
  • Pacho
    1.8k

Jel tamo i ono rumeno tovarsko govno topic pise?
  • criticus
    4.1k
    Zanimljivo, Dinamo i Telesport započeli suradnju.tigric

Kakva je suradnja?
  • Brusa
    3.5k
    imaš neki izvor?
    Ovako na prvu, grozno. Veliki minus. Al neću dalje jer bi u politiku otišli...
  • tigric
    734
    Medijska, Telesport objavio tekst o dresovima kroz povijest na portalu, na dnu piše u suradnji s GNK
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.