"- Mmaee je dobar igrač, najbolji među stoperima. Trebaš doći na trening i vidjet ćeš da je tehnički dominantan, da razumije igru."
Jebem ti zivote majku. Dal Zajec i mi gledamo iste utakmice?
Kakvi jebeni trening? Pa na treningu je i Sivonjic zabijal ko na traci pa kaj onda?
Covjek je među najgorim stoperima lige.. pa o cemu mi pricamo????
Edit: pa i ja sam pogledal stotine i stotine nogometnih utakmica, kaj to znaci da znam igrati nogomet, biti trener, skaut?????
Picku materinu, tlak mi je opet otisel na 300. — Jurki
Znam da je veoma nepopularno misljenje, ali imam nekakvi osjecaj da Kanga i Mmaee idu na pripreme i da se bumo svi ugodno iznenadili. — Jurki
s druge strane, nećemo plakat za njim jer od njega nismo ni dobili ništa. Mogli smo ga iskoristit, ali nismo. Njemu bi ovo bio ok transfer, Qarabag igra moderan nogomet i ako ovaj ima motiva i zrelosti pregrmit ovakvu sezonu, mogao bi se tamo dobro snać — Mlađi referent
Znači ulica nam vodi klub, sjajno. — Izet Hajrović
pronaći Azerbajdžanskog Vahu koji će dodatno potkrijepiti naše riječi hvale i transfer je gotov. — Tvrdica McTvrdi
netko mu nije dao šansu da se dokaže — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.