• Sajla
    10k
    da, ali nisu Mišković i Rijeka krivi za to :) Rijeka naguzila Dinamo s Pjacom zato što ga mi nismo prodali nego mu dali papire?
  • Odani Zgd
    599
    Dobro nisu nas naguzili direktno,al si u konačnici ostao nagužen...al jbg
  • fakin
    920
    ajde procitaj precizno tko je sto napisao. Ja sam napisao da je Ali rekao da je ovo trenutno jako slabo, nisam ja nigdje to napisao jer je ocito svima da je to trenutno. Kad dodju jos 2 napadaca, krilo i stoper onda cemo vidjeti kakva je situacija
  • Laugreano
    4.4k
    Sreća pa je prijelazni rok na samom kraju.
  • bazooka93
    14
    ja bi onog gruzijca iz sarajeva da i mi imamo svog kvaradonu

oce li kovacevic uspjeti uigrati ovoliko novih igraca. Sto se tice Ryana skuzili smo valjda do sad da nam ne ide s igračima iz japanske lige. Ne paše njima naš spori nogomet i loši tereni. Oni su više za belgijski njemacki ili cak skotski (celtic ima par rižojedaca) . Kaneko, Ogi, Miura sve 5 dečki i igrači ali nešto im ne paše.

Daj Dabac radije Mijića da dobijemo cetvorku povratnika i Dinamovaca (Lisica, Valincic, Vidovic i Mijic). Bolje to nego stranci kojima se ne da živit nako što dobiju 600+ K
  • Zagi
    10.4k
    Domaćima se jednako, ako ne i više, nije dalo živjeti prošle sezone.
  • Sajla
    10k
    u 5 minuta 3 posta zaredom - spojio sam ih u jedan da bude u skladu s pravilima foruma. molim te (i druge) da sljedeći put editiraš svoj post ako želiš još nešto napisati. imaš 30 minuta nakon objave u kojima to možeš napraviti.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Lijepo je kad igrac zeli doci u Dinamo, kad je dokazani Dinamovac, ali je jos ljepse kad ima kvalitetu za napravit razliku na terenu.
    Bez uvrede Mijicu, ali decko ima jednu dobru sezonu u karijeri. U Slovackoj npr. nije zabio niti jedan jedini gol. Nadam se da ce Mierez doci i da ce Hoxhu zamjenit malo jace krilo.
  • OsamŠest
    5.6k
    @Omake sad će Germanijak izać da je Click To Edit novi golman Dinama.
  • Omake
    9.9k
    hahaha. Što je najgore, ne bi me toliko ni iznenadilo, koliko su se kriteriji srozali
  • Ritam Ulice
    927
    Untitled-1.jpg

Tarzan uhvaćen na povratku iz Turske.
  • Crni86
    12k
    @Ijayi Atiemwen ima sta za mmaea novo od ovog azera? Mozda se nesto pokrenulo kad ga nema na popisu za sloveniju
  • Cosimo
    30
    I prijedlog jednog dobro lijevog krila
    https://www.transfermarkt.com/dominik-fitz/profil/spieler/354022
    Dominik fitz ulazi u posljednju godinu ugovora sa wienom cijena bi bila manja, 12 golova i 13 asistencija
    Amigo86

Fitz, da. Plutajući 9, izvrsna kombinatorika bi to bila na ovaj tim. Također ga imam u svojim memoarima.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Screenshot-20250627-113259-Facebook.jpg

Zanimljiva najava Osijeka za Vrbančića. Lav, simbol Dinama.
  • Zagi
    10.4k
    Samo mi soliš ranu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.