• NitkoBitan
    28k
    treba oderat studente i penziće da nadoknadimo minus od otpremnina trenerima, briljantne transfer politike i gubitka prvenstva.The Undertaker

Pricas o 95% nogometnih klubova.
  • Jurki
    18.2k
    ma nije to.. vec on u svakom postu nekaj popljuje vezano na klub.
    Ja prvi iskritiziram, al brate on ga pretjera.. ili igraci nisu dovoljno dobre klase, ili kupujemo hnl škart, ili igraci imaju prevelike place.. ili sad ovo za karte.
    Procitaj mu postove.. jebo me pas ako je on ikad ista napisal da je nekaj dobro..
    Samo da se kenja.
  • Noel
    12.9k
    90 do 95 % ljudi koji uzimaju godišnju su spremni na cijenu kakva god da bila jer im je odlazak na utakmicu financijski prioritet. Nekome je prioritet novi mobitel, auto, nekakav aparat u stanu, nekome su dvije šteke pljuga na mjesec, nekome 5 pivi na dan. 170 eura je za cijelu sezonu uredna cijena. Samo je pitanje prioriteta. Ako netko nema novaca i živi na rubu siromaštva taj neće ni razmišljat o godišnjim ulaznicama i neće raspravljat jel su skupe ili jeftine jer takvom čovjeku je ta stavka apsolutno ne bitna u životu.
  • nemapredaje
    5.5k
    Dobro je. Tko zna što bi bilo da nismo preventivno kmečali...The Undertaker

Ovo je tvoj prvi komentar nakon prošlogodišnje objave o cijenama i uvjetima kupnje godišnjih karata.

Što se u međuvremenu promijenilo osim što sada nisi preventivno kmečao, pa moraš naknadno?
  • NitkoBitan
    28k
    Što se u međuvremenu promijenilo?nemapredaje

Prosjecna placa i zivotni standard, hvala AP :cool:
  • Crusades
    16.6k
    Ekipa tu jambra oko cijene godišnjih (koje nisu za euro skuplje od prošle sezone), a dobrom dijelu forumaša nije problem otić na većinu gostovanja u sezoni.
  • Dinamosaurus
    20
    Zar nisu prošle sezone godišnje imale 50% popusta za eventualne tekme nokaut faze u Europi?
  • jedan u nizu
    13.8k
    Jbg, treba shvatiti da ljudi kupuju godisnje sa razlicitim razlozima i razlicitim prioritetima.

Neki ce kupiti bez obzira na cijenu jer se ne zeli jebati sa kupnjom svaki put.
    Neki ce kupiti da su sigurni da ce imati mjesta na utakmici.
    Neki ce kupiti i nece ni pogledati cijenu.
    Netko ce reci da mu je cijena primjerena
    Netko ce reci da je preskupa, ali ce i dalje kupiti jer mu je isplativo.
    Netko ce kupiti iskljucivo sa razlogom jer mu je isplativije nego pojedinacne karte.
    Netko ce stedjeti par mjeseci i kupiti godisnju, a netko ce izvaditi 'sicu' iz dzepa i njome platiti.
    Netko na kraju nece kupiti jer mu je preskupa.

Navijaci dinama su svakakvi, i bogati i siromasni, i oni koji imaju za godisnju, i oni koji nemaju. Oni kojima je sve skupo i oni kojima je sve primjereno ili jeftino.

Jbg, ja bi prvi volio da je godisnja 50 eura, ali kad realno pogledam, na kakve pizdarije mi odlazi placa svaki mjesec, onda mi iznos od 170/300 eura uopce nije puno za godinu dana komfora.

Na kraju krajeva, da je cijena 1700 eura, opet ce netko reci da je to ok s obzirom na ponudu/potraznju.
    Ali isto tako i da je cijena 17 eura, netko ce i dalje govoriti da je to previse s obzirom na uvjete stadiona i protivnike.
  • fakin
    920
    Znaci vise nema stranaca i turista na sjeveru, logicna i pohvalna odluka
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Sta ih sprjecava da postanu prijatelji kluba?
  • NKDZ86
    4.4k
    kaj se tiče godišnje, ja ću evo u više od 20 godina pohođenja stadiona Maksimir, prvi put kupit godišnju (to ne znači da nisam bio redovit). prvo sam bio na istoku, pa sjeveru, pa istoku i sad opet sjever.
    sad skroz razumijem onu: kaj stariji, to vjerniji...
  • The Undertaker
    8.3k
    Blago svakoj upravi (vodstvu kluba) sa ovakvom klijentelom.
  • Crni86
    12k
    Ekipa koja prva kmeci kak su kart skupe je prva kmecala zakaj nedamo puke milijune petku, pjaci i svakom drugom tko pozeli. Zakaj ne pljunemo 10 miljki na nekog igraca.

Ajde vise shvatite da svakim tim eurom se pomaze i klubu kojeg kak ti volite. Da je karta soma eura, uzeo bi ju, pridonosims svojem klubu, vikendom radim ono kaj najvise volim di ces ljepse…Ili ga samo mozda tako jako ne volite i nije vam prioritet u zivotu… I to je isto fer, al ne busajte se u prsa onda koliki ste dinamovci kad kmecite za svaki k.
  • The Undertaker
    8.3k
    Apologetsko podržavanje svake klupske odluke zapravo odmaže klubu jer nemaju nikakav korektiv.
    S obzirom da ja otpočetka detaljno pratim kako je išla priča sa NH i njihovom agitacijom po portalima (tadašnjom SD), obrazac mi je jasan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.