• Mr Anderson
    12.3k
    eto ja mislimDadox

bmk što ti misliš
  • Keyser Soze
    14.6k
    Glupo je pričati o rosteru kad još nije definiran i kad nema kapitalnog napadača i stopera. Kad se to dovede znat ćemo na čemu smo i koliko je novi roster bolji/lošiji od prošlosezonskog.
  • Krizy
    58.5k
    Igrači koji idu u Sloveniju, po pozicijama jer se dosta komentira veznjak/napadač.
    Možda Špikić pokrije desni bok.

GK: Nevistić, Čavlina, Filipović, Zagorac, Rajić
    RB: Pierre-Gabriel
    CB: Galešić, Théophile-Catherine, Živković, Jakirović
    LB: Pérez Vinlöf, Goda
    DM/CM: Mišić, Ljubičić, Villar, Kačavenda, Soldo, Bulat
    AM: Vidović, Mudražija
    RW: Lisica, Topić, Špikić, Córdoba
    LW: Stojković, Varela, Hoxha, Horvat
    CF: Kulenović, Kulušić, Ćutuk
  • Dadox
    487
    momčino,postavio si mi pitanje pa sam ti odgovorio.Skačeš s teme na temu i agresivno iznosiš svoje mišljenje kao apsolutnu istinu.Usput,za ovo “bmk”odi veterinaru.
    Pusa
  • Dani Olmić
    1.7k
    kapitalnog napadača i stoperaKeyser Soze

Pitanje je i da li ce njih i bit … rijec „kapitalno“ za svakog ima drugacije znacenje - ovisi sta tebi znaci kapitalno rijesenje

Ljudi razgovaraju o trenutnom rosteru a on po meni nije kvalitetniji od proslosezonskog, zasad
  • Crni86
    12k
    Olivariju šapnuliIzet Hajrović
    Ako su olivariju zidovi sapnuli pa onds je to istina.

Sve nas davorin zna… samo one prave stvari ne. Dobro su znami i za strana pojacanja… ojoj ne ipak nisu imali pojma. Ne hvataj se za svaki drek kaj se napise u novinama.

Dolazi mali spanjolac sa iskustvom trece spanjolske lige, decko ima seniorskog iskustva, igra je i la ligu. Trebat ce mi vremena ali nije bas takav lajbek kako ga zelis prikazat. Ako se josip sutalo nakon povratka iz istre uspio odmah ustabili u prvih 11, onda vjerujem da to moze i sergi.

Kaj se tice stopera i prica, samo procitaj ovaj dio kada i kolko su znali za villara i sergija. Ako je stranac, nece oni imat pojma dok se to ne rijesi.

Ljudi razgovaraju o trenutnom rosteru a on po meni nije kvalitetniji od proslosezonskog, zasadDani Olmić

Ptice na grani znamu da ovaj roster ceka jos nekoliko pojacanja zato ga je uopce glupo trenutacno usporedivat jos sa proslosezonskim. Tako da ne kuzim zas se sa tim mucite i sekirate.

Svi znaju da roster trenutacno ima potencijala ali fali zavrsnih toucheva u njemu. Pa i ljudi u klubu to znaju.
  • don
    13.9k
    ja se nadan da ti nisi takav u privatnom životu.

apsolutno ništa nije slupano i sve je bilo nužno.
  • Keyser Soze
    14.6k
    ovisi sta tebi znaci kapitalno rijesenjeDani Olmić

Mierez i Beljo su kapitalna rješenja, dovođenje nekog novog Kange koji se gubio po posudbama to ne bi bilo.

Kapitalni stoper je možda previše što tražimo, ali uz Domingueza netko stabilan poput Lauritsena nekad.
  • IstokKa96
    857
    Ako je ovo 90% željenog kadra do početka priprema, onda bu klimavo, a prošlosezonska spika (ne špika) 'nisam znao da je kraj prijelaznog roka' ce nam postati zaštitni znak i ovaj prijelazni rok.
  • Paggini
    55.8k
    roster slabiji od onog koji je ostvario najsramotniji rezultat od lige za bedaka.Izet Hajrović

Pa evo, iako je korektno mišljenje, dajem obje ruke da mi se režu ako bi ovaj roster izgubio od Gorice i odigrao X sa Lokomotivom, tako da što se mene tiče je već napredak
  • CastAway1986
    3.3k
    Treba nam stoper lijeva noga (Hrvoje Smolcic) , krilo kapitalac (Luka Ivanušec) napadač kapitalac (Ramon Mierez ) i napadac rotacija (Patrik Mijić )
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Misliš da će ova veza bit bolja od one s sučićem i baturinom?Danko

Da, mislim da je Mišić, Ljubičić, Villar bolja veza od Mišić, Sučić, Baturina. Sučić i Baturina tek dolaze na razinu lige petica, a ova dva pojačanja dolaze s dobrim iskustvom liga petica. Nadalje, Baturina je bio loš u HNL-u za svoje standarde prošle sezone, defanzivno neodgovoran, a i Sučić je znao zazujati pa pustiti svojeg igrača što je Naletilić napomenuo u onom intervjuu. U Ljubičiću smo dobili iskusniju i odgovorniju verziju Sučića + ima liderske osobine. Villar će zasigurno pomoći svojim iskustvom i kreacijom, mišljenja sam da je kreativniji igrač od Baturine i svakako odgovorniji u defanzivi. Očekujem da krila j napadači budu bolji u relaizaciji šansi koje će stvoriti ovaj vezni red pa ćemo tako nadomjestiti golove Baturine i Sučića.
  • Droljo
    17.7k
    Ozlijeđen valinčić i već se pada u nesvjest ovod :lol: :lol: :lol:
    Očekivao sam mir i dobro bar do prvih par slika iz Slovenije minimum :snicker:
  • Mr Anderson
    12.3k
    momčino,postavio si mi pitanje pa sam ti odgovorio.Dadox
    Halo majstore, kaj si mi odgovorio? Napisao si da bi dao svih 5 naših golmana za nekog imaginarnog golmna u tvojoj glavi. Ništa nisi odgovorio nego lupetaš tek toliko da nešto napišeš. Od svih pozicija ti si se golmana uhvatio
  • Dani Olmić
    1.7k
    Mierez i Beljo su kapitalna rješenjaKeyser Soze

Slazem se - nadam se da ce se to ostvarit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.