• criticus
    4.1k
    Valinčić ima upalu jedne kosti
    stopala i zbog prevencije moguće
    frakture te kosti, igrač će raditi
    individualne terapije i treninge u
    Zagrebu (7-12dana).
    Rama86

Imamo istu ozljedu. Mora da je i on iša pješke u Međugorje... Rupa posred ceste u mraku Borajne je bila kobna za mene. Baš me zanima jel on bar do Lipna stiga...
  • Mr Anderson
    12.3k
    Ozljede stopala su jebene, čak ne mira ni biti fraktura neke od milijun koščica, ali dovoljno je da ne možeš ni trčati a kamoli trenirati punom snagom.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Golmani: ostalo isto kao i prije.

Desni bek: trenutno samo RPG, Valinčić dobra zamjena, ali nadam se da neće pogoršati ozljedu, to bi bio debakl.

Stoperi: ostali smo na KTC-u koji je valjda prvi stoper sad, a u idealnim projekcijama bi trebao biti 5. stoper. Galešić nije oduševio, Živković u Lokomotivi imao malo bolju sezonu nego Vrbančić, Jakirović je još zelen, dolazi nedokazani Dominguez koji može biti top, ali i flop u ovom trenutku. Još se trgamo i za Radeljića koji cijelu sezonu igra ozlijeđen.

Lijevi bek: napokon imamo 2 prirodna lijeva beka, ali opet nedovoljno dobro po meni. Obojica bi bili dobre alternative, a ovako imamo Godu, koji praktički nije igrao proslu sezonu zbog ozljede i ugovora, kao alternativu potencijalu s dvadesetak seniorskih utakmica u kojima je uglavnom igrao lijevog wing beka te imao problema u defanzivi sa skromnim učinkom prema naprijed.

Veza: paradoksalno, ali tu je odrađen najbolji posao i usudit ću se reći da je ova veza bolja nego ona s kojom smo završili sezonu.

Lijevo krilo: Ako će tu biti Stojković ili Vidović, nije tu neka razlika u odnosu na Pjacu s obzirom na to da im to nije prirodna pozicija.

Desno krilo: Nismo se poboljšali niti milimetar.

Špica: Trenutno ne vrijedi komentirati, tu nam trebaju barem 2 napadača od kojih je jedan kapitalac da bi došli na kvalitativnu razinu od završetka prošle sezone, očekujem da će Kule biti 2. ili 3. napadač.

Sve u svemu, slupano 10-15 mil. za roster slabiji od onog koji je ostvario najsramotniji rezultat od lige za bedaka.
  • Crni86
    12k
    brate sve razumijem al ajde malo objektivnosti, kao da pokusavas sve pokazati najcrnije sta se moze. Nije bas sve tako crno, nismo postali barcelona preko noci, ali nismo ni toliko grozni.

Desnog beka nemamo samo rpg-a, imamo valincica koji je kroz 10 dana nazad u treningu, nije potrgao prednje krizne. Tu smo puno bolje poduplani nego prosle sezone.

Prosle sezone nismo imali niti jednog lijevog beka, a sada imamo 2 prava. Tako da na ovoj poziciji stojimo duplo bolje nego prosle sezone.

Na stoperima realno promjena nema, cekamo spanjolca i jos jednog stopera. Stanje trenutno nepromjenjivo uz najavu da cemo se vrlo brzo pojacat ovdje.

Za spicu je u najavi kapitalac i tu kao i uz krila jesmo najtanji. Vjerujem da cemo kroz tjedan dva biti pametniji i po pitanju tih pozicija.
  • Navijač Dinama
    10.2k

Marko Bulat uz Špikića i 100 godišnjeg Zagija također vječniji od hajduka.

Inače. Jel su Hoxha i Cordoba, pa i Topić koji je igrao krilo u zadnjoj sezoni prikazani pod napadače radi nedostatka istih , a recimo Lisica, Spikic i ostala krila stavita pod vezne ili?
  • prefontaine
    2.5k
    imamo valincica koji je kroz 10 dana nazad u treningu, nije potrgao prednje krizne.Crni86

Razmisli malo koliko je ozljeda ozbiljna ako ne ide na pripreme.
  • Danko
    2.2k

"Veza: paradoksalno, ali tu je odrađen najbolji posao i usudit ću se reći da je ova veza bolja nego ona s kojom smo završili sezonu."

Misliš da će ova veza bit bolja od one s sučićem i baturinom? Ne bih baš rekao.
    Možda spada u nepopularna mišljenja ali dojma sam da nam je trenutni roster slabiji od onog koji je završio sezonu.
  • Jurki
    18.2k
    Inače. Jel su Hoxha i Cordoba, pa i Topić koji je igrao krilo u zadnjoj sezoni prikazani pod napadače radi nedostatka istih , a recimo Lisica, Spikic i ostala krila stavita pod vezne ili?Navijač Dinama

Jel to tak bitno? Pod kaj ih se stavilo?
    Mogli smo i svih 5 golmana staviti pod napadace, to ne mijenja cinjenicu da smo ostali na samo na Kulenu.

S obzirom kak smo se kilavili svake godine s rosterom.. ovo je top topova odrađen do sad posel i jos nije ni lipanj gotov.
  • Crni86
    12k
    ozljedaprefontaine

Decko ima upalu kosti u stopalu. Pise ti na klupskoj stranici da radi prevencije od moguce frakture ce radit terapije jer vidi cuda treba primat terapiju tolko kolko smo u sloveniji.

tak je, ova prosla vezna linija je samo svojim ne zalaganjem primila preko 60 golova. Imali bi ozbiljnih problema i u veteranima sa svojom trkom. Nama je prosle sezone vezna linija i bila skoro najkritnicnija jer nisu mogli pratit tempo presporog hnla. Villar i ljubo ce nas dignut 20 razina iznad, iscasit cemo svi vrative jer nismo navikli na taj tempo zadnjih godinu dana.

I sad vas muce spikic i bulat. Pa naravno da ce ic na pripreme ako nisu blizu odlaska. Najbolje da ih ostavimo u maksimiru da treniraju i na svakog naljepnicu - 0 eura. A isti ti bi onda prvi prigovarali kako su otisli besplatno…
  • crophantom
    934
    Ak je čovjek jucer/prekjučer proso liječnički očito nije neka tragična ozljeda, pa nisu ljudi u klubu tolki debili.
  • Dadox
    480
    eto ja mislim da ti laprdaš i da ti je čovjek lijepo objasnio.Njegovi argumenti nisu ništa lošiji od onih koje ti možeš ponuditi na temelju svog dojma.
  • wolfgang14
    2.5k
    Špika rides on!Omake

šalim se malo naravno. Za špiku samo ljubav :heart:
  • Navijač Dinama
    10.2k
    S obzirom kak smo se kilavili svake godine s rosterom.. ovo je top topova odrađen do sad posel.Jurki

Generalno je dobro, ali fali nam još makar jedan stoper kapitalac, kirlo(neovisno o statusu Cordobe i Špikića), napadač kapitalac i još jedan napadač( bez obzira na Kulenov status, jer krenut u sezonu sa Kulusicem kao trecim napadačem je dosta neozbiljno).
  • Izet Hajrović
    5.7k
    desni bek je na papiru nikad jači, samo kažem da se nadam kako Valinčić neće pogoršati ovu ozljedu, dobro je da se ne riskira s njim.

Ovo za lijevog beka stoji, ali meni je Franjić, koji nije lijevi bek, dokazaniji od Vinlofa i Gode.

Na stoperima itekako ima promjena, ne možemo računati na Torrentea koji nam je bio itekako koristan, KTC je sve stariji, realno je da mu kvaliteta pada i nije on više za prvih 11. Maksimirski hodnici su pak Olivariju šapnuli da nisu s Galešićem oduševljeni, iako očekujem da će se tek sad etablirati kako treba. Nema više niti najvećeg problema u povijesti Dinama, Sammya Mmaeea koji ima želju izboriti se za mjesto u momčadi, ali mu netko to nije dopustio na slijepo. Jedini stoperi na koje smo do sad službeno-neslužbeno ciljali su Dominguez koji dolazi i Radeljić. Dominguez je nedokazan i nije taj kapitalac u ovom trenutku, a ako nam je Radeljić kapitalac, onda bi se stvarno trebali zapitati. I još ostaju Živković i Jakirović. Ne znam, meni je to sve dosta tanko, neiskusno s puno upitnika.
  • skener
    4.1k
    Objavljen je popis igrača koji kreću na pripreme i već je nastala lagana histerija.

Strah me i pomisliti kaj će biti u devetoj minuti prve prijateljske utakmice ako rezultat neće biti barem 2:0
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.