• miro
    7k
    Nadam se da sve ovo s Vrbom barem znači da će Kačavendu dobiti poštenu priliku ove godine
  • Omake
    10.5k
    ključna riječ, nekakva
  • Sajla
    10.8k
    ako je točno ono o 40% sljedećeg transfera, znači da za 2,5 mil dobijamo igrača koji vrijedi više od 4 mil. odnosno, igrača od 2,5 mil dobijamo za 1,5 mil jer plaćamo samo 60%.
    da je idealno - nije. ali koje su druge opcije? ostaviti ga u klubu da se bori za poziciju - sa ili bez novog ugovora? pustiti ga da ode besplatno za godinu dana? dati mu novi ugovor (kakav? želi li on to?) i poslati ga na još jednu posudbu (gdje? hoće li tamo dobiti minute?)?

još jednu godinu smo popušili s B momčadi, nadam se da od sljedeće sezone ovakvih slučajeva više neće biti nego će dečki poput Vrbe igrati drugu ligu, odnosno prvu slovensku (ako ovo s Murom dobro ispadne). a onda će sve biti jasnije - je ili nije za Dinamo, a ako nije onda čista prodaja bez otvorenih pitanja, sumnji i dvojbi jer o igraču znamo dovoljno. osobnih simpatija i preferenci će uvijek biti, ali ljudima u klubu će biti puno lakše donositi ispravne odluke na vrijeme i minimizirati će se greške.
  • wolfgang14
    2.6k
    ja bi radije pričao o mierezu nego o vrbi. Trenutno je prosječan igrač HNLa, imao sam i ja veća očekivanja ali jbg, često viđamo takve situacije. Ne treba lupat sad 10 stranica o Vrbi i paničarit jer što ako eksplodira. Ako eksplodira tad ćemo se sekirat
  • Zagi
    10.7k
    Imate inbox ako vam se ne sviđaju rasprave.
    Svašta si ljudi dopuštaju napisat...
  • Kumerle
    704
    Evo Bojan Krkić senior za SN piše da Sergi Dominguez nije imao sreće pa su izgubili 4:2 od Osasune gdje je ispao u B momčad koja nije imala sreće pa su ispali u 3. rang natjecanja.

E sad... poslije ga hvali, ali rezultati nisu bajni i vidjet ćemo kakav je.

Kaže da je stoper, može igrati i desnog beka, ali nije to njegova pozicija, 191 cm je visok.
  • Hrc-Vg
    832
    Koliko puta sam Vrbu vidio na futsalu kad je bilo 200-300 ljudi, pravi dinamovac…Želim mu sve najbolje i da se brzo vrati u svoj Dinamo.
  • Dadox
    522
    i ono najzanimljivije da je baš brz što će nama,pogotovo u Hnl-u, kad se zadnja linija digne visoko biti bitno…
  • Jurki
    18.4k
    još jednu godinu smo popušili s B momčadiSajla

Bravo, ovo je najbitnija recenica.
    Nije vezano na transfer Vrbe, vec jednog drugog igraca... Franjica kojega bi isto tak "ftopili" nekam za sicu da nije bilo B momcadi jer on po sadasnjim pravilima igre nebi nikad dosel do prve ekipe Dinama. Ili bi mu dali papire i zelje za sretnim nastavkom karijere.
    I sam dragi Bog zna koliko smo milijuna eura spusili zbog te pizdarije nase vrle bivse uprave.

Kaj se samog Vrbancica tice.. s obzirom da ima ugovor jos jednu godinu, on igrati negdje mora.
    Bolje i 300 keka + 40% nego ga pustiti za pol godine za dzaba.
    Dal on bu igrac za Dinamo, to se ne zna, ali znamo da nije u Loksi pokazal nist bajnog. S obzirom na sve nije zasluzil ni produzenje ugovora jbg.
    Ovak moze ispasti win-win situacija.. mi ga vratimo za godinu dve za neku sicu, ili jos nekaj usicarimo iber ako pe van iz Os.
    Ako ostane kod nas, bu samo stagniral i na kraju otisel za dz..
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Evo Bojan Krkić senior za SN piše da Sergi Dominguez nije imao sreće pa su izgubili 4:2 od Osasune gdje je ispao u B momčad koja nije imala sreće pa su ispali u 3. rang natjecanja.Shkera

Baš sam gledao jučer te sažetke, sudjelovao je kod 3 primljena gola, skrivio je penal i bila je u sažetku usporena snimka neke situacije gdje je krivo poslao loptu pa ne znam je li se izrodilo nešto opasno iz toga. Dečko je neiskusan s 20 godina i ne treba nagliti s njim, čujem da neki već pričaju kako je u startu najbolji stoper HNL-a. Treba oprezno s njim i takvim najavama.
  • BPAM
    276

Kakve su to fore? Kaj doći će tek za 10 dana, zašto??
  • Orc123
    12.6k
    i tako Sutalo prosle sezone u Ajaxu, mogao si mu kompilaciju izvaditi za vjerovati ili ne, bas kao i Gvardiolu.....dese se i lose utakmice ali tad protiv Osasune cijela momcad izgledala uzasno.....imat ce se priliku nametnuti bas kao i svaki dovedeni igrac.
  • Droljo
    18.6k
    Bravo, i onda kaj, ako Vrbi naraste cijena u Osijeku, a tražil buš pojačanja, onda buš iskeširao kolko 2 i pol milje?Nolifer

Mi nismo u mogućnosti razvijati puno mladih jer ganjamo rezultat! Ne preostaje nam drugo nego sa iskusnijim igračima zaradit lovu i onda stvarno dati tih 2 mil za vrbu ako bude tak kak ti veliš. Iako ja mislim da on nebu igrač za dinamo.
    Evo vidim da ti je kolega već odgovorio...
  • shameless86
    347
    pise olivari da rpg mozda ode ovo ljeto..da nije potpisao ugovor,i da mu klub neće radit probleme ak zeli otići
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.