• Ivdzo11
    7.4k
    Vrbancic ulazi u zadnju godinu ugovora i zbog toga izgleda da nista od deal-a kao kod Solde.... Vise kao cista prodaja
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    IMG-3936.jpg

Javio sam se ovom Azeru vezano za Mmaeea, evo što kaže. Morao sam Sammya malo pohvalit da se lakše proda :rofl:
  • Paggini
    55.7k

Ovo obožavam, DIY insiderstvo, svaka čast.
  • Ivdzo11
    7.4k
    ❌️ Rangers i Qarabag su kontaktirali Samya Mmaeea za njegove usluge, ali po informacijama on je tu ponudu odbio. Nećemo lagati nemamo nikakve druge informacije zašto je odbio klubove osim da je kontakt ostvaren..možda ipak prevelika plaća u Dinamu odgovara?
    Sve u svemu kad se mislilo da neće biti zainteresiranih strana za igrača, sad kad Dinamo zna da ipak postoji i službeni interes, očekujemo reakciju kluba oko budućnosti Mmaeea.

S fb iz one grupe
  • Paggini
    55.7k
    Mmaee ne želi nositi drugi dres, osim svetog plavog dresa! Ne damo te Sammy ni za kamion novaca!!!
  • Filip85
    264
    Nisam rekao da se muškarac mora postaviti u tom slučaju prema ženi sa "uzmi ili ostavi", ali mora joj isto tako dati do znanja da ona živi lagodan život na njegov račun i da ima i gorih stvari od toga da provede jednu sezonu (čak ne godinu !) u nekom slovenskom mjestašcu.
  • Crni86
    12k
    ako mmae ode, tebi ide 10% od transfera :lol:

Kaj se vrbe u osijeku tice…. Pisalo se da Zvone ne zeli s nasim klubovima suradivat previse, ako vrba ide u osijek, vjerujem i da smo i mi dobili nesto zauzvrat. A svi znamo o kome se pisalo iz Osijeka zadnjih dana
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    Kaže još Azer da je Mmaee nezadovoljan u Dinamu zbog slabe minutaže. Ne vjerujem da čovjek lupeta jer mi je napisao da radi blisko s Uefom te da drži na X/Twitteru stranicu Azerbajdžanskog nogometa. Obavijestit će me kad dozna nešto nova na relaciji Mmaee - Qarabaq
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    Posalo sam mu sve higlighste šta sam našao od Mmaeea u Dinamu, gol protiv Šibenika, klizeći na Emiratesu i protiv Slavena doma. Uglavnom je to to, nisam znao šta da mu još pošaljem pozitivno od našeg dragog Sammya :lol:
  • NitkoBitan
    27.9k
    Ako izvucemo odstetu za Mmaeea... bez komentara (happy face).
  • Paggini
    55.7k
    Vrba navodno 600k transfer uz buyback klauzulu
  • Crni86
    12k
    Lokomotiva tražila dosta love.BBB Sibenik

Navodno milju eura. Po meni nije los igrac, ali nama za krilo treba kapitalac. Od mladih tu imas i stojketa i varelu.
  • Paggini
    55.7k
    Posalo sam mu sve higlighste šta sam našao od Mmaeea u Dinamu, gol protiv Šibenika, klizeći na Emiratesu i protiv Slavena doma. Uglavnom je to to, nisam znao šta da mu još pošaljem pozitivno od našeg dragog Sammya :lol:Ijayi Atiemwen

Posalji i sve komentare sa Zone u kolovozu/rujnu, ali nemoj da se vidi kad su postani
  • Ivdzo11
    7.4k
    Kako doznajemo, Vrbančić bi već u četvrtak mogao postati igrač "bijelo-plavih". Iako je slovio kao jedan od najvećih talenata 2005. godišta, ušao je u posljednju godinu ugovora. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 1,3 milijuna eura, a Osijek bi trebao platiti oko 650 tisuća eura za njegov potpis.
  • Brusa
    3.5k
    pa ti si moderator jbt! Briši ove loše ili ih mijenjaj u dobre :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.